момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.218
Sto se onda ne bi i muskarci pokrivali da se zene ne uspale kad ih vide, valjda i one imaju mogucnost da osete erotsku privlacnost?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad sam ja rekao da sam elektrotehnicar? to je neko kuvarsko ili slikarsko zanimanje, cim se i ti bavis sa tim?Ajde ti meni obajsni razliku izmedju naizmenicne struje i elektricne struje? Rekao si da si elektrotehnicar.
@momcilo95 , izvoli otvori temu, necu da na temi o Tesli o tome pisem, ali imam sta.
Ne, sad treba ovde demonstrirati znanje jer ono pokazuje i dokazuje da je Tesla velicina koju ovde svi mi nikad necemo dostici, verovatno.
Zaista, @DavidB92/BackUp , nemoj to da radis. Tesla JE to sto jeste. Vekovima ce se pamtiti. Srbi su duzni da ga se secaju. I ovi ostali.
Nadogradnja starog znanja je velika odgovornost. Znate, u lingvistici se takodje definicije menjaju rec po rec, pazljivo se gleda da to bude funkcionalno, i samo jedna rec u definiciji necega je velika izmena. Mada, lingvistika je naizgled najmanje bitna svetu.Naizgled.
Vama su Tesline izmene nevazne, a nama, i ostatku sveta veoma vazne.
One su izumi.
I, konacno, sta imate od toga da nacionalno bogatstvo skrnavite? Koje zadovoljstvo osecate time sto ste nas sve poducili, mada smo vecina i znali, koliko je Nikola Tesla vazan? Da li ste srecniji licno? Da li to vas licni zivot obogacuje?
Mozda, ne zalazim u rodoslov. I kad bi se proglasio hrvatskim, ja bih umrla sa ubedjenjem da je bio covek moje zemlje, a onda tek svetski covek, covek koji pripada svetu... biti covek sveta je najveca ovozemaljska titula, a Nikola Tesla ju je poneo i nosi je i dan-danas.
Pa... misljenje je kao i du*e, svako ga ima, je l'?
Pa, ja sam pravoslavka i mislim da je moje ''d*pe''manji greh od cele tvoje teme. I nije ni greh jer nije imalo nikakvu zlu nameru. Ti si zlu nameru imao. Zlurado si smislio temu. Priznaj.
To da, pitanje vere je tesko postaviti u temi. Tu vam skidam kapu. Ipak, dobili ste mnogo vise odgovora od strane nevernika. Kako na to gledate?
Ipak, morate priznati da ste omalovazili znacaj Nikole Tesle u vise navrata. Nije na meni da vam prastam, ali sto se mene tice je oprosteno jer mozda ne vidite iz istog ugla i ne zelite da mu priznate zasluge koje i ne uvidjate. Nikad se nije povelo pitanje toga da li je Nikola Tesla potencijalni svetac. On je radio uz Boziju pomoc, bio, i postao to sto jeste. Srpstvo ima pravo da ga se seca, nema?
Ali gde je problem onda? Zasto je onda on u temi okarakterisan kao sluga zla?
Ucini svetu uslugu i sterilisi se dok jos nije kasno.Tesla je bio sluga zla i pakla kao i svaki drugi naucnik koji je izmislio nesto "naucno" i dao svetu.
Nauka jeste opasnost za covjecanstvo i njegovu buducnost, jer enormno povecava snage unistenja i destrukcije, ali Boga ne mogu pobijediti, jer je njegova moc i ljubav neizmjerljiva.
Ima delimično istine u tome. Čovek želi postati Bog. Ne vidim ništa loše u tome. Tesla je bio jedan od najvećih genijalaca svog vremena.Tesla je bio sluga zla i pakla kao i svaki drugi naucnik koji je izmislio nesto "naucno" i dao svetu. Nauka je danasnjem vavilonu u kome zivimo isto sto i starom vavilonu kula koju su gradili. Kula koju su gradili stari vaviljonani je bila sredstvo da se oni popnu do bogova i samim tim da i sami postanu bogovi. Danasnja nauka danasnjim vaviljonanjima isto je sredstvo da postanu bogovi. Kao nauka je sredstvo da se spozna svet i kako su spoznavali ludi naucnici i ostali danasnji ljudi misle da su bogovi jer misle da su mnogo pametni pa mogu da prave GMO biljke i zivotinje, prave kiborge, prave robote i slicne stvari. Tim stvarima se rugaju i ismejavaju i omalovazavaju pravoga Boga kome time kazu vidis tvoje tvorevine su lose, nisi napravio biljke i zivotinje kako treba pa ih mi sad ispravljamo genetskim manipulacijama, i pravimo robote koji su bolji od tvojih ljudi koje povezujemo sa kompjuterima i pravimo kiborge.
A Nikola Tesla je isto deo te vojske satanine. Nikola Tesla je vojnik satanin jer je svetu dao mnoge pronalaske naucne koje su od djavolja.
Zato onaj ko je Pravoslavac nesme da slavi Nikolu Teslu vec samo Boga.
Danas je naivno vreme a nije genijalno i napredno. Mislite da su danas ljudi najpametniji, najlepsi, najmudriji, najbogatiji, najosecajniji, najveci, najzdraviji, najprogresniji, najvoljeniji?
Onog trenutka kad su zene skinule marame ovaj svet je izgubio dusu, ljubav, osecaje, duhovnost, molediju, lepotu, cistotu. Onog trenutka kad se sijalica upalila prvi put ovaj svet je izgubio snove, mastu, poeziju, zivot. Mislite da ste rasterali mrak zauvek? Niste!!!! Mrak je usao u vama. Bili ste svetlost a danas ste crna tama. Hodajte, hodajte, hodajte ali necete sresti coveka. Moze li covek biti onaj ko ne poznaje i ne priznaje grehe svoje!!!
Ima delimično istine u tome. Čovek želi postati Bog. Ne vidim ništa loše u tome. Tesla je bio jedan od najvećih genijalaca svog vremena.
Kaze covek koji se na svaki rec poziva na Bozju volju da mu treba dokaz...Autor teme tvrdi da je Nikola Tesla sluzi zlu. Nema pravo to da radi ako nema dokaze, ali naravno moze izneti svoje misljenje ali bez tvrdnji ako nema dokaz za isto...
Kaze covek koji se na svaki rec poziva na Bozju volju da mu treba dokaz...
Ajd podeli sa nama neki dokaz...Vec postoje dokazi.