Tesla i ploveća sauna

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
69.268

Sleteo Teslom u more, spasila ga ploveća sauna VIDEO​

I to se dešava...
NĆIZVOR: B92


Neverovatan incident dogodio se u četvrtak na moru u blizini glavnog grada Norveške, Osla. Vozač Tesle je svojim automobilom upao u more, nakon čega su njega i suvozača spasila dvojica muškaraca iz obližnje plutajuće saune.
Kada je automobil završio u vodi, u njemu su bile dve osobe", saopštila je je policija Osla na mreži X.
"Spasila ih je plutajuća sauna, odnosno dvojica muškaraca koji su u tom trenutku bili u sauni."

Akcija spasavanja snimljena je sa obližnjeg doka. Na snimku, koji su načinili svedoci sa obale, vidi se dvoje putnika u Tesli kako traže utočište na krovu automobila koji je ubro zatim i potonuo. Na sreću, putnici su sačuvali žive glave, a nakon kratkotrajnog boravka u ledenoj vodi, mogli su da se ugreju upravo u plovećoj sauni koja ih je spasila.
 
He, he, he, naravno da sam čuo, ali ti kao vajni profesionalac nisi ukapirao da se zafrkavam.
Mada ima možda i do toga što su ranijih godina mnogi vlasnici Tesle kukali kako im zadnja svetla propuštaju vodu. Izgleda da su to poslednjih godina rešili.
Jbt, kad me sad nije strefio slog. Chika dlugomir se zafrkava. Covek ume da se zafrkava... a ja mislio da je on mrtav ozbiljan, starmali chilager sa Klise. Dzaba moja profesionalna obuka u Legiji stranaca, ipak si me totalno iznenadio, kao Ukrajinci Ruse.

Gore im prednji farovi, a ti pises o zaptivnosti zadnjih svetala.
 
Uzgred, umocis VW (sve klase) u vodu, tj popije vode do nivoa akumulatora posle moras godinu dana da ga susis da bi palio normalno.
Pre 2-3 godine u Atlantiku, oluja napunila brod za prevoz automobila vodom i poplavila ih, svih 7 hiljada. Bilo tu luksuznih Lamborghinija i Bentleya ali najvise VW (od golfa pa do Arteona) i Mini modela. Odmah otisli u savage status (status gde nema popravke, za otpis). To objavile i novine u Srbiji, kao leze hiljade automobila na placu u Kanadi, samo su malo ovlazeni ali skroz novi. Ja dobio 3-4 poziva od ljudi iz Srbije sa kojima se godinama nisam cuo., hajde da pravimo biznis, da uvezu 10-tak golfova u Srbiju, ili jednostavno zeleo je contrymena zadnjih 10 godina pa eto prilike da dodje do njega... alo ljudi, ta kola nisu za prodaju, ne moze nikom nista tu da se uradi ni na stelu da je imam.
 

Back
Top