Izem ti ja sprski patriotizam koji ne nudi nikakvu perspektivu.
pa onaj koji nudi ne nudi svakom srbinu u srbiji perspektivu i prosperitet ... malo je onih koji ce uspeti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onaj koji nudi ne nudi svakom srbinu u srbiji perspektivu i prosperitet ... malo je onih koji ce uspeti
Зар су потребни било какви аргументи човеку који се руга и пљује по СРПСКОМ ПАТРИОТИЗМУ - шта такав човек хоће... осим да се Срби одрекну себе самих уверен да ће тада свако добити "свој комадић сира". АЛИ ИСТИНА НЕ СТАНУЈЕ У ТАКВИМ МИСЛИМА!
nerugam se ja nikome,ja jesam patriota, ali mi kazi sta ce to toma nikolic i ostali izgubiti ako drzava krene nizbrdo, oni ce i dalje imati preko 5% [zahvaljujuci ljudima kao ti] koliko je potrebno za cenzus, dobice svoja poslanicka,ministarska,odbornicka i ostala mesta i privilegije i imace da priuste sebi i svojoj porodice sve sto pozele, a mi cemo da osetimo njihov patriotizam i junastvo na svojim ledjima.
mozda bi barem malo postovao te takozvane ''patriote politicare [patriotski blok]'' kada bi bili spremni da dele svoju platu sa svima nama i da salju svoju decu na ratiste, pa kad nemamo mi za hleb da nemaju ni oni,
ovako oni su obicni politicki profiteri paraziti koji bi da zive na racun slepog naroda.
ako mi dokazes da su delili sudbinu naroda od 1990 do 5 oktobra. i da ce deliti sudbinu naroda kada ne daj boze ponovo dodju na vlast i prekinu i stopiraju sve sto je krenulo ka E.U mozda cu i ja da pomislim da se vredi boriti za to za sta se oni zalazu,
a ne jedni dobijaju stanove i kuce od drzave a drugi se iseljavaju iz njih[izbeglice]
jedni imaju da priuste svojoj deci letovanje ,drugi skupljaju za knjige, jedni voze se u drzavnim limuzinama, nabijaju laznu kilometrazu, a drugi nemaju ni za benzin a kamoli kola.
samo dokazi da i oni ulazu ceo svoj zivot,porodicu,kuce,egzistenciju u taj tako hrabar projekat.
SRS i DSS ne pricaju o bilo kakvom prekidanju odnosa sa EU, samo je protiv svega sto slabi nasu poziciju u odbrani Komsta. Ne pricaju ni o ratovima! Da li zaista mislis da su devedeste moguce ponovo? Razmisljajte ljudi malo svojom glavom, ne slusajete sve sto vam politicki uzori kazu. Manje ostrascenosti, vise realnosti.
Ma nema za njih i nas zime: trošiće devizne rezerve, a posle..
http://www.dnevnik.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=39534
...."U Briselu veruju da bi, zahvaljujući deviznim rezervama – koje su proevropske demokratske snage popele za osam godina s 80 miliona dolara, koliko je miloševićevsko-šešeljevski režim ostavio, na više od 13 milijardi – koalicija Koštunica–Šešelj mogla da vlada relativno mirno dve do tri godine, trošeći taj novac za održavanje socijalnog mira u zemlji. Ali, posle tog perioda počela bi ekonomska kriza s nesagledivim posledicama i prevremenim izborima, na kojima bi, očekuje se, pobedile proevropske snage. Tako bi Srbija ponovo došla na istu poziciju, samo što bi opet izgubila nekoliko godina, vrednih, možda, više od decenije..."