Karpoš11
Buduća legenda
- Poruka
- 25.517
Pošto je sutra najavljen protest u Valjevu.
Policija koja je iz Valjeva nek ide na bolovanje.
Policija koja je iz Valjeva nek ide na bolovanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'' BRACO UBILI STE BOGA U MENI !''OBAVEZNO POGLEDATI
jesu li ovo policajci ? ili bolesni poremeceni idioti koji se hvale prekomernom upotrebom sredstava prinude ?
Ne nego srbi napokon u svojoj srbiji imaju glavni recPonasanje policije samo potvrdjuje cinjenicu da u Srbiji vlada fasisticka diktatura
![]()
Ружне сцене...ружне...размишљам...где је тај силни народ да брани овог јадног момка на поду...а да разбежао се...protestant na zemlji. policajac ga pita : jesi ti opoyicionar a ? potom ga sutne u glavu
Kako to mislisNe nego srbi napokon u svojoj srbiji imaju glavni rec
ovo nije tema za vasa naklapanja
imate toliko tema o tome
tema je jasna : PREKROACENJA OVLASCENJA POLICIJE
U fasistickom diktatorskom sistemu vlasti policija kao takva prestaje da postoji.
To nije u pitanju policija nego jedna od privatnih falangi fasistickog diktatora Vucica.
Uzgred sta na srpskom znaci "PREKROACENJA"??????????
Kapetane, samo polako, nemoj bas toliko da se trudis da budes najveci protivnik ove vlasti
i da spocitavas drugima ako ne koriste isto toliko zestoke reci i intenzitet, posebno ako znamo
da si do samo pre nekoliko meseci (do pocetka studentskih protesta kad si video da se prilike
menjaju) bio najveci navijac i pristalica ove vlasti i vucica i na svaki pomen njegovog imena
branio ga svim srcem i dusom
Pa mi se sad povremeno ucini kao da se svadjas sa svojim odrazom od pre nekoliko meseci
Meni vise nista nije smesno.Izgleda da je u pitanju Chacilend dijalekt
![]()
I dalje je njihov.
Jednom pandur uvek pandur.
posle promene rezima
za sve ove krvoloek koji su kao besni psi potpuno prekroacili ovlascenja i prebijali gradjane
-necasni otpust iz policije
- brisanje dosadasnjeg staza u policiji
- robija
- zabrana zaposlenja u drzavnim institucijama
Takav zaokret da napravi malo je cudno, nesto ne stima tu...
pa napisao sam i robijaRobija za pokusaj ubistva!
Kakvo crno prekoračenje ovlašćenja.
Ubice!
pa napisao sam i robija
nije svugde pokusaj ubistva, recimo namernim udarcima sredstvima prinude po potkolenici dok protestant lezi , nije pokusaj ubistva
ali jeste POLICIJSKA BRUTALNOST , prekroacenje ovlascenja i svesan pokusaj nanosenja invaliditeta...
svakako robija. duga robija.
brisanje citavog policijskog staza.
Slazem se samo je pitanje kako izaci na kraj sa njima?Meni vise nista nije smesno.
Imamo posla sa plaćenim ubicama.
Ja onda razumela sta sa nemanjom srbi hteli reci i to se sad ostvaruje hahaPretpostavljam zato sto i ti nisi razumeo
![]()
Slazem se samo je pitanje kako izaci na kraj sa njima?
a jbgNe relativizuj!!!
Pokusaj ubistva i sakaćenja!!!
postaces isto sto i oniIstom merom. I jos malo jače.
Otkad to ti ne podržavaš Vučića?posle promene rezima
za sve ove krvoloke koji su kao besni psi potpuno prekoracili ovlascenja i prebijali gradjane
-necasni otpust iz policije
- brisanje dosadasnjeg staza u policiji
- robija
- zabrana zaposlenja u drzavnim institucijama