Teroristički napad na Kule Bliznakinje je lažan?

Daka

Zainteresovan član
Poruka
342
11 septembar 2001. godine predstavlja jedan od najvećih terorističkih napada u istoriji, koji je doveo do smrti više od 3000 ljudi. Međutim, odmah nakon događaja, pojavile su se i teorije zavere koje tvrde da iza napada stoji vlada SAD-a.
Jedna od najčešćih teorija zavere o 11. septembru je da kule Svetskog trgovinskog centra nisu mogle da se sruše samo zbog udara aviona, već da je iza toga bila namerno postavljena eksplozivna naprava. Navodno, pad kula bio je preterano simetričan i brz da bi bio posledica samo uticaja aviona i požara.
licensed-image

Neki ljudi tvrde da je vlada SAD-a bila upoznata sa napadima i da ih nije sprečila kako bi opravdala ulazak u rat protiv terorizma i kako bi kontrolisala populaciju putem novih zakona o bezbednosti. Kao dokaz navodi se činjenica da su američki obaveštajni službenici dobili upozorenje o mogućim terorističkim napadima, ali da nisu preduzeli adekvatne mere.

Međutim, mnogi stručnjaci smatraju da su ove teorije zavere nedokazane i neosnovane. Na primer, stručnjaci tvrde da su kule Svetskog trgovinskog centra mogle da se sruše pod uticajem aviona i požara, s obzirom na činjenicu da je struktura kula bila osmišljena tako da izdrži udar aviona. Takođe, američka vlada je preduzela određene mere kako bi sprečila terorističke napade, ali su napadi ipak izvedeni.

Zanima me vaše mišljenje o svemu ovome, ja lično mislim da je Amerika sve ovo isplanirala kako bi imala razloga za napad na Islamske države i kako bi im uzeli naftu i druge vredne resurse.

1) Bin Laden sa svojih 12 Ovaca se iz neke pećine u nekoj pripizdini došunjao celoj Americi u ralje i namagarčio sve njihove bezbedonosne strukture i institucije u koje je uloženo nekoliko stotina milijardi dolara

2) Amerika je u roku od pola sata ubila 5 000 svojih građana

izaberite 1 ili 2.. meni je svejedno..

Poslednja izmena od moderatora:
11 septembar 2001. godine predstavlja jedan od najvećih terorističkih napada u istoriji, koji je doveo do smrti više od 3000 ljudi. Međutim, odmah nakon događaja, pojavile su se i teorije zavere koje tvrde da iza napada stoji vlada SAD-a.
Jedna od najčešćih teorija zavere o 11. septembru je da kule Svetskog trgovinskog centra nisu mogle da se sruše samo zbog udara aviona, već da je iza toga bila namerno postavljena eksplozivna naprava. Navodno, pad kula bio je preterano simetričan i brz da bi bio posledica samo uticaja aviona i požara.
licensed-image

Neki ljudi tvrde da je vlada SAD-a bila upoznata sa napadima i da ih nije sprečila kako bi opravdala ulazak u rat protiv terorizma i kako bi kontrolisala populaciju putem novih zakona o bezbednosti. Kao dokaz navodi se činjenica da su američki obaveštajni službenici dobili upozorenje o mogućim terorističkim napadima, ali da nisu preduzeli adekvatne mere.

Međutim, mnogi stručnjaci smatraju da su ove teorije zavere nedokazane i neosnovane. Na primer, stručnjaci tvrde da su kule Svetskog trgovinskog centra mogle da se sruše pod uticajem aviona i požara, s obzirom na činjenicu da je struktura kula bila osmišljena tako da izdrži udar aviona. Takođe, američka vlada je preduzela određene mere kako bi sprečila terorističke napade, ali su napadi ipak izvedeni.

Zanima me vaše mišljenje o svemu ovome, ja lično mislim da je Amerika sve ovo isplanirala kako bi imala razloga za napad na Islamske države i kako bi im uzeli naftu i druge vredne resurse.
Ja mislim da je američka vlada namerno pustila teroriste da izvedu ovaj napad kako bi imala pokriće za nove ratove.

Heh... nisi ih mogao tako brzo sve pročitati.
Uglavnom, sada ima oko 3.000 gradjevinskih stručnjaka koji su potpisali peticiju o ponavljanju sudskog procesa oko njihovog rušenja, a koji tvrde da su kule srušene namerom nekog drugog, a ne usled udara aviona.
Videh da su se forumaši tu uglavnom svadjali i davali izjave bez validnog argumenta pa eto rekoh nema nista pametno onda

Videh da su se forumaši tu uglavnom svadjali i davali izjave bez validnog argumenta pa eto rekoh nema nista pametno onda

Nije tako.
Ima tu i validnih razmatranja, skica, fotografija, snimaka, šema, ideja (termitni eksplozivi), ...
Vredi pogledati.
Mislim da je na toj temi najmanje direktnih komentarisanja sagovornika, umesto polemisanja argumentima.

Учинили су све што је било могуће да овај видео избришу из постојања 11. септембра 2001. два авиона су ударила у 2 зграде и 3 зграде су се срушилеЗграда Светског трговинског центра 7 се срушила, а са њом су уништени сви докази за неке од најистакнутијих случајева на Волстриту и финансијских злочина који су икада били покренути. #EnronЗграда 7 је била контролисано рушење. У њему су биле канцеларије ЦИА. 9/11 су урадили ЦИА/МОССАД/ИСИ. Није било отмичара. Операција Нортхвоодс. ЦИА/МОССАД/ИСИ је у власништву и под управом картела Ротхсцхилд-Роцкефеллер.Они вас мрзе и желе да вас осиромаше/контролишу/изгладњују путем Великог ресетовања/ Новог светског пореткаОвај снимак је изашао одмах након урушавања, али је нестао убрзо након што су запослени почели да га анализирају.Цитадел је нови Енрон, а Кен Грифин је оснивач и извршни директор

Normalan covek kada slavi neki bitan datum ili jubilej on koristi vatromet, a neko kome se moze rusi kule. Taj broj 911 je zanimljiv, imamo najluksuznija i najprestiznija kola porshe, stavili su broj policije 911 i sada datum kao rusenja kula, zatim i u filmovima najavljuju i slave taj broj. Ako je neka godina, pitanje je po kom kalendaru, ali ocigledno 911 nesto je bas jako bitno, mozda nije godina ali deluje da jeste.

Back