Teretana u NS

Vidim ovi mladi se interesuju za teretanu.Pitam ih sta ce im da obigravaju oko onih sprava kao ona kruzna koja se zove gladijator pa zatim dizanje tegova na kosoj klupi itd.Zar vam nije bolje da cim vidite nekog starog penzionera kao sto sam i ja pomognete kada nosi stvari.Eto vam bodibildinga.

da si vežbao u mladosti sad ti nebi bio problem da nosiš stvari :hvala:

Pozdrav.
Citao sam ovu temu od pocetka do kraja u potrazi za teretanom koja ce mi biti blizu, a u isto vreme da mi cena odgovara (sto niza). Citajuci, dosao sam na ideju da zajednicki napravimo mapu svih teretana u Novom Sadu,
tako ce biti lakse naci odgovarajucu teretanu u odredjenom delu grada.

Ja sam uneo nekoliko teretana sa detaljima koje sam znao, pa molim ostale forumase da mi se pridruze i pomognu.
Mogu vas dodati u saradnike tako da sami unosite teretane (ako imate gmail nalog),
ili mi posaljite detalje teretane na pm, pa cu ja dodati :ajmo:

Ideja je da se unese ime teretane, cena, adresa, telefon, www... i svi ostali korisni detalji kao sto je povrsina teretane, da li je u atomskom sklonistu... Ne bih unosio utiske o teretani, jer je svaki dozivljaj subjektivan.

Mapu mozete pogledati na sledecoj adresi:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=204978853209122130646.0004991683e7cb4b4fe26

Hvala
Rade

Poslednja izmena:
''Miss fit'' mi je super,tu sam se zadržala. Kod Biserke Šipke mi je bilo užas,jer ti niko ne pokaže kako pravilno da radiš,niti da treba da se istežeš posle svake vežbe.Užas,nikom je ne bih preporučila.

Imaš njihov sajt pa možeš videti i kako izgleda unutra. Ja idem u ovu na Limanu IV,a bila sam i u ovoj na N.naselju. Dobre su,a i instruktorke ti lepo objasne,a ako ne radiš dobro, tu su da te isprave.Slobodno ih pitaj,bilo šta da te interesuje.Prvi trening ti je test,pa na osnovu toga dobijaš koliko i šta da vežbaš.

Mala pomoc... nekad je pored teretane Liman u Fruskogorskoj postojala i zenska teretana (zaboravila sam ime)... u sklonistu pored.

Jel zna neko jel i dalje postoji i ako neko zna da mi da vise informacija.
Hvala.

Back