Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel? a što je blokirano?
ja inače nisam vozač a orijentacija mi je jača strana....gde beše "Zmaj".....mislim znam gde je ali ne znam na kojoj je sad strani....mislim, sad kako sedim.....:think: :mrgreen:

eee sada mi je lakše, i ja nemam orijentaciju i nisam vozač....ako ja nekome objasnim nešto u vezi orijentacije u Subotici ...garantovano će otići na drugu stranu.I mm kaže da on to još nije video da neko ne zna da se orijentiše. Mnogo puta sam bila u Bg a tek tamo ništa ne znam...tek tamo bi se izgubila

dobar dan svima
moj Miki opet počeo teže da hoda pa se bojim da ne krene ona njegova bolest ...valjda neće kao da je jutros malo bolje
evo malo mojih ruža]

Sve hoću da se ubacim u dijalog,ali nešto se ne razumem u haljine :D

Muško si, to je dovoljno za iskren komentar. :D

ovde je nemoguce ispasti glup u drustvu.....:lol:

prejaka je konkurencija......:mrgreen::mrgreen:

Da, konkurentni smo do bola! :zcepanje:

Dobro veče.....ovde je skoro celo popodne grmilo, sve se vrtilo okolo, a sparno, mislila sam da će biti nevreme....medjutim do sada ništa, ali je oblačno, možda bude noćas....

Meni juče nesta struje, drugi dan za redom u isto vreme, sve zbog oluja drugi dan za redom u isto vreme. A da vidite Ibar kakav je! :eek: Valja drvlje i kamenje iz pravca Novog Pazara, jadni ljudi. :(

Dobar dan svima, i još malo pa doviđenja. Moram da idem uskoro, samo da podelim sa vama nešto. :mrgreen:

:cross::cross:

hej...gde ste svi ?

Jociiii...kako je bilo u školi ?

E, u to vreme sam geljala pravcu apoteke po Kafetin i tabletu protiv mučnine, Milica je danas otišla na jednodnevni izlet u Jagodinu. Kafetin sam kupila za sebe, sve me boli ili ništa ne osećam, baš sam kilava ovih dana. Čak sam koristila i kišobran umesto štapa, jedva čekam večeras da konačno dobijem neku terapiju od koje ne dobijam samo temperaturu i krvne podlive na mestu uboda. :sad2:

dobala sam 5,zakljucila mi je 5 iz otpadnih voda :D

:klap:

Dora dobila teranje,a imala je 11januara,zar nije poranilo?

Kažem ti, možda je "split oestrus" i kažem ti, pitaj Jacoba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back