Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
Magi predivne fotografije,nadam da si se lepo provela danas 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Magi predivne fotografije,nadam da si se lepo provela danas![]()
...nemojte se plašiti, neću ih sve postavljati....ma sve stavljajjel da stavim konje ? bili smo u štali....

[/SPOILER]![]()
ostale slike u albumu![]()
ova moja ne bi ni deseti deo sekunde trpela na sebi tako nešto...[/SPOILER]
jao što je slatka....ova moja ne bi ni deseti deo sekunde trpela na sebi tako nešto...
slobodno![]()

Kako, bre, preterala?! Pa svi volimo slike!i...mazili smo konje, i ponije.... sad , dosta slika, malo sam preterala....
Što se mene tiče,ja volim fotografije,zar nisi do sad primetila?Postavljaj slobodnoHvala...bilo je lepo, samo pretoplo, bez hladovine, tako da me je i glava zabolela...ali posle dva kafetina je prošla....napravili smo preko 50 slika...![]()
...nemojte se plašiti, neću ih sve postavljati....

Jocika,najlepši avatar do sada imašma sve stavljaj
vidim bas si se lepo provela![]()

el oćete da pokažem i sebe ?
Što se mene tiče,ja volim fotografije,zar nisi do sad primetila?Postavljaj slobodno
Jocika,najlepši avatar do sada imaš
Hoćemo![]()

Opet sam zakasnio![]()
hahahahaha...kad lutaš....a bilo je više nego 5 minuta....čekaj sad ću ponovo da je smanjim i postavim....ali onda opet brišem...

Pa da ko mi kriv,pišem na tri mesta,aj sad,čekam ovde![]()
sta bih dala da imam neku dobru baku,da mi sve cini a ova moja tezak baksuz![]()
šta da ti kažem...nisu ni sve bake iste...šta da ti kažem...nisu ni sve bake iste...

Nisu-ti si super baka
Ovog puta sam uspeo da vidim![]()
hvala... nadam se da i unuka tako misli....
a što ti ne bi postavio svoju sliku na koji minut ?