Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek: :worth: :think: :rtfm: :dash: :besna:

ne mogu da verujem....od jutros niko da nadje za shodno da napiše nešto....RAZREDNAAAAAA.....podeli svima kečeve....
Ja skitala ... malo.
Došla na posao tek oko 10h... pa me uhvatio posao... sad sam malo došla do daha (pre polaska kući). Bila juče u NS-u... onako. Dobila pogrešnu informaciju da u 21h imam bus za nazad... a poslednji otišao u 20h. Bez mene. Tako sam prespavala kod drugarice i došla jutros... pa sam kasnila na posao.
Da li je to dovoljno opravdanje?

ja gledam ovu moju blentu kako laje na skuter kad tata krene negde,a skace 1.5m u visinu ,kad provali kako se preskace ograda bice veselo :D.

i da vec je pred teranjem,obelezava teritoriju cesce,a pored negde obelezi muzijaci njuse ko blesavi :D.

Dobro vece ljudi :)
Ja sam se setala danas,dok me grmljavina nije poterala kuci.
Bila mi je drugarica iz BG-a 5 dana,pa sam samo napolju bila :)
Setala me je,setala sam je,obe smo danas bile totalno iscrpljene,al' bilo nam je lepo :)

ok3cdk.jpg

29lgzrp.jpg

2pyumud.jpg

dobro veče....samo da vas pozdravim... umorila sam se od sedenja u ambulanti...opet sam se načekala....znači, nešto više od sat vremena niko nije pozvan u ordinaciju, nije bilo ni hitnog slučaja, ni pauze.....šta je radila dr, pojma nemam...dva sata parkiranja sam morala platiti dok sam čekala za uput kod kardiologa i za laboratoriju....

Dobro vece ljudi :)
Ja sam se setala danas,dok me grmljavina nije poterala kuci.
Bila mi je drugarica iz BG-a 5 dana,pa sam samo napolju bila :)
Setala me je,setala sam je,obe smo danas bile totalno iscrpljene,al' bilo nam je lepo :)

ok3cdk.jpg

29lgzrp.jpg

2pyumud.jpg

Alex...lepe slike....Vršac je lep grad...sudeći po slikama što si nam pokazala...

Večeras se i ovde naoblačilo, grmilo je, mislila sam da će biti nevreme, ali je počela lagana kišica koja i sad pada...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back