jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
ja se vrnula,ali teska srca
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se vrnula,ali teska srca 

Ah...ti muško-ženski odnosiDobar dan
Muškarci kažu:
„Žene, ne uzbudjujte se previše ako trčimo za vama. Trčimo mi i za loptom pa je na kraju ipak šutnemo.“
A žene na to kažu:
„Muškarci, ne uzbudjujte se ni vi previše ako vam kažemo da smo zaljubljene u vas...zaljubljujemo se mi i u cipele ali opet nabavimo još 15 pari...onako, za svaki slučaj“![]()

ovaj ne progovara dva dana,meni presede sto sam bila.Jocika,kakvi problemi sad?kako su to ocevi toliko osetljive na cerke?ne razumemovaj ne progovara dva dana,meni presede sto sam bila.
I to ona nijansa"komplikovano"šarenojes vala.......vazda šareno![]()

kako su to ocevi toliko osetljive na cerke?ne razumemovaj ne progovara dva dana,meni presede sto sam bila.

Joco.......idi zagrli taju i cmokni ga jako da pukne.....ajde![]()

Mila... uopšte nije važno ko je kriv.ali ja nista lose nisam uradila u tome je problem.on kad ga pitam nesto je sasvim ok.
ma tu samo baba zakuvava da ne zivimo sa njom,sve bi bilo drugacije,on to zna nego sve misli sta ce ona reci,njegova greska je sto je to ucinio da mora majci sve da udovoljava.
on se kaje,sto se nije odvojio od njih,znam ja njega,isti smo blentavi![]()
Mila... uopšte nije važno ko je kriv.
Ako hoćeš iskreno: niko nije kriv. Tako se desilo.
Jednostavno, moraš da nađeš način da svom tati, do kojeg ti je stalo, staviš do znanja da ti je i dalje stalo... bez obzira na tvoje odrastanje, nova interesovanja, ljubavi, Nenada...
Jednostavno: budi iznad toga - tata te "samo" voli kao i ti njega i za to niko nije "kriv". Samo se malo teže snalazi u novoj ulozi, odnosno treba mu malo vremena da shvati i prihvati da si prilično porasla.

sve ja razumem,ali me boli sto mi nije cestitao rodjedan
kaze majka da je sad njemu krvio,da hoce da se pojede ziv.
Hajde da ti ispričam nešto.sve ja razumem,ali me boli sto mi nije cestitao rodjedan
kaze majka da je sad njemu krvio,da hoce da se pojede ziv.