Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje: Još nije sigurno da smo noseći, znaćemo tek za 4-5 dana...ali, već 3-4 dana Tija jako kilavo jede. Nisam menjao hranu, u isto vreme ujutru i uveče, na istom mestu, istu količinu...znači nikakve promene ali ne pojede, nekada ni pola. Kaže derugarica žena da Tija garant ima mučnine :-))
Kakva su vaša iskustva sa situacijom skotna kuja u odnosu na hranu?

Pitanje: Još nije sigurno da smo noseći, znaćemo tek za 4-5 dana...ali, već 3-4 dana Tija jako kilavo jede. Nisam menjao hranu, u isto vreme ujutru i uveče, na istom mestu, istu količinu...znači nikakve promene ali ne pojede, nekada ni pola. Kaže derugarica žena da Tija garant ima mučnine :-))

Uh, koliko se secam Vukica nam je jela ko ala, i non stop je bila gladna.
Moguce da je pocetak graviditeta :)

Pozdrav za sve :cmok:

jooooj......ova naša je bila kao provaljena.....doduše ona je takva i bez trudnoće......mislim kao i Say

:) ja bila u gradu sa bratom i sestrom,setali se,a mene ubija kicma,ne znam zasto :( jedva sam cekala da prilegnem.

a nema veceg debila od mene,ne umem da gledam u sat,posto sam se ja vracala kuci a sestra ide kod tetke,ja pogledala na sat i vidim pola 4,bus je krenuo u mom pravcu i trcala sam do stanice a oni na drugu.i stoji ja 10min i pogledam nema jos ni 3 :hahaha: srecom cekala sam jos 10min i dosla :D

E, moja Frensis se užasno plašila... Beta se nije bojala grmljavine , ali su obe bile užasnute od petardi....a ova mala ludača se ničega ne boji....

odoh sad da pravim opet krempitu....onu što sam prekjuče napravila, uveličanu za 50 % , juče su smazali....

Znaci, valjala. :D Ne znam sto, ja je ne volim, ali sampitu vec... :kolac:

Pa i on je bio muško :zcepanje:. Junaci. :zcepanje:

Aha! :rotf: Jednom sam mu odlomila preveliko parce leka, bilo je Let the sunshine in! :D Vozili smo se, da je mogao, seo bi na haubu od kola da oseti sto vise vetra u krznu! :zcepanje: Na kraju sam otkrila valerijana kapi i to mu uvaljivala, kapljicu-dve na pola kocke secera, pa nije vise bilo takvih tragikomicnih situacija.

:) ja bila u gradu sa bratom i sestrom,setali se,a mene ubija kicma,ne znam zasto :( jedva sam cekala da prilegnem.

a nema veceg debila od mene,ne umem da gledam u sat,posto sam se ja vracala kuci a sestra ide kod tetke,ja pogledala na sat i vidim pola 4,bus je krenuo u mom pravcu i trcala sam do stanice a oni na drugu.i stoji ja 10min i pogledam nema jos ni 3 :hahaha: srecom cekala sam jos 10min i dosla :D

Dobro, stigla si. :zag:

Ja od jutros sedela tih mozda pola sata za kompom, sve ostalo provela na nogama, u trku oko rucka, radnje, ciscenja... I legla da odmorim malo, kad me Milica zajahala. :dash:

Imala sam strasan plan...al pao u vodu, mislim:zcepanje: u baru....

Sad ću vam nešto priznati: ja nisam ni iz pižame izašla čitav dan! Obukla samo čarape i bade mantil da se ne smrznem!
Inače, čitav dan ništa nisam radila... samo sam mojoj bolesnici skuvala pileću supicu i dala joj da jede u par navrata.
Sve drugo stoji i čeka... da neko uradi. ko? ne znam. Kad? Nemam pojma. Pa praznik je! :zcepanje:

Sad ću vam nešto priznati: ja nisam ni iz pižame izašla čitav dan! Obukla samo čarape i bade mantil da se ne smrznem!
Inače, čitav dan ništa nisam radila... samo sam mojoj bolesnici skuvala pileću supicu i dala joj da jede u par navrata.
Sve drugo stoji i čeka... da neko uradi. ko? ne znam. Kad? Nemam pojma. Pa praznik je! :zcepanje:

Tako treba....tvoju metodu, cu primenjuvam sutra, jer kisa kako pljusti ni u dvoriste necu izaci....a sto sam imala plan, eh.... a mazuljic, izmazi od mene....procitala sam sta je bilo...dobro da je ustanovljeno u cemu je problem....ma intuicija nikad nije omanula, tako je dobro sto si isterala do kraja, da ipak ode na pregled, uh....bice ok...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back