smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Pa i on je bio muškoI moj je bio takva kukavica, morala sam da ga "uradim" trankilajzerom svaki put kad krene da se oblaci od Cacka, odatle kad dolazi mracni oblak, nema sanse da prodje bez grmljavine.
.
. Junaci. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i on je bio muškoI moj je bio takva kukavica, morala sam da ga "uradim" trankilajzerom svaki put kad krene da se oblaci od Cacka, odatle kad dolazi mracni oblak, nema sanse da prodje bez grmljavine.
.
. Junaci. 
Pitanje: Još nije sigurno da smo noseći, znaćemo tek za 4-5 dana...ali, već 3-4 dana Tija jako kilavo jede. Nisam menjao hranu, u isto vreme ujutru i uveče, na istom mestu, istu količinu...znači nikakve promene ali ne pojede, nekada ni pola. Kaže derugarica žena da Tija garant ima mučnine :-))
Kakva su vaša iskustva sa situacijom skotna kuja u odnosu na hranu?

Pitanje: Još nije sigurno da smo noseći, znaćemo tek za 4-5 dana...ali, već 3-4 dana Tija jako kilavo jede. Nisam menjao hranu, u isto vreme ujutru i uveče, na istom mestu, istu količinu...znači nikakve promene ali ne pojede, nekada ni pola. Kaže derugarica žena da Tija garant ima mučnine :-))
Kakva su vaša iskustva sa situacijom skotna kuja u odnosu na hranu?
ja bila u gradu sa bratom i sestrom,setali se,a mene ubija kicma,ne znam zasto
jedva sam cekala da prilegnem.
srecom cekala sam jos 10min i dosla E, moja Frensis se užasno plašila... Beta se nije bojala grmljavine , ali su obe bile užasnute od petardi....a ova mala ludača se ničega ne boji....
odoh sad da pravim opet krempitu....onu što sam prekjuče napravila, uveličanu za 50 % , juče su smazali....

Pa i on je bio muško. Junaci.
![]()
Jednom sam mu odlomila preveliko parce leka, bilo je Let the sunshine in!
Na kraju sam otkrila valerijana kapi i to mu uvaljivala, kapljicu-dve na pola kocke secera, pa nije vise bilo takvih tragikomicnih situacija.ja bila u gradu sa bratom i sestrom,setali se,a mene ubija kicma,ne znam zasto
jedva sam cekala da prilegnem.
a nema veceg debila od mene,ne umem da gledam u sat,posto sam se ja vracala kuci a sestra ide kod tetke,ja pogledala na sat i vidim pola 4,bus je krenuo u mom pravcu i trcala sam do stanice a oni na drugu.i stoji ja 10min i pogledam nema jos ni 3srecom cekala sam jos 10min i dosla
![]()

.....oce me utepa razocaranos'....iskukam dva slobodna dana....i kisa, pada li pada....zalos'Dobro vece.........oce me utepa razocaranos'....iskukam dva slobodna dana....i kisa, pada li pada....zalos'

Dobro vece.........oce me utepa razocaranos'....iskukam dva slobodna dana....i kisa, pada li pada....zalos'

baš lepo. Sad ću i ja da đipam malo zbog tebepusti me tata da prespavam kod nenada![]()

baš lepo. Sad ću i ja da đipam malo zbog tebe![]()
![]()
![]()

pusti me tata da prespavam kod nenada![]()
meni se vec creva prevrcu od treme
znam vec da ce da me zezaju i vikaju snajka,valjda cu da prezivim,a inace ljutko sam nevidjeni kad me zezaju![]()
A kad ideš na to čuveno "prespavavanje"?
meni se vec creva prevrcu od treme
znam vec da ce da me zezaju i vikaju snajka,valjda cu da prezivim,a inace ljutko sam nevidjeni kad me zezaju![]()
Mila, ako ti je to najveće razočarenje - ti si srećna žena.![]()
u baru....Imala sam strasan plan...al pao u vodu, mislimu baru....

Sad ću vam nešto priznati: ja nisam ni iz pižame izašla čitav dan! Obukla samo čarape i bade mantil da se ne smrznem!
Inače, čitav dan ništa nisam radila... samo sam mojoj bolesnici skuvala pileću supicu i dala joj da jede u par navrata.
Sve drugo stoji i čeka... da neko uradi. ko? ne znam. Kad? Nemam pojma. Pa praznik je!![]()
sad za djurdjevdanA kad ideš na to čuveno "prespavavanje"?
Evo, ja necu da se z....... komsinice, jel, a kad ces da dodjes na kafu...
Imala sam i ja planTako treba....tvoju metodu, cu primenjuvam sutra, jer kisa kako pljusti ni u dvoriste necu izaci....a sto sam imala plan, eh....
.Ma moze i u 8...to nije problem....a noktici, kako su, svi na broju?sad za djurdjevdan
jao to je sad problem,mozda dodjem onim busom i tu sam oko 8 videcu,ne obecavam
a mozda i dodjem na korekciju noktiju.