donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
ja nisam glasala ni ya koga - jednostavno kad god odem na taj sajt zabaguju mi racunari...tako ga izbegavam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestiram
ne mogu da da verujem u takav stav
muzijaci jesu uglavnom atraktivniji, za obican svet, ali bas zato sudija kao profesionalac mora da se otme tom prvom utisku i da oceni upravo one stvari koje su karakteristicne za rasu.
tu pol ne igra nikakvu ulogu
koliko je malina bilo na izlozbi

Ponesi svoje cigare,da se ne grebeš
Evo mi stigli dobili smo CAC ali očekivao sam i prvaka rase,al sudija kaže da on ženkama ne daje titulu prvaka rase
Još nije hteo da oceni jednog psa jer su odložili početak izložbe i dečko se pojavio malo kasnije računajući pomereno je vreme početka kad ono cvrc...
Neki namćor sudija,dobro smo i prošli.
ako nekoga ima ....
Nisam - pas je u pitanju... rekose joj da deo celjusti mora da se odstrani :/
pa sam hteo da se raspitam, da li zna neko nesto o tome...
Hvala MagiČestitke za osvojeni CAC....a ovo , da ne daje ženkama titulu prvaka rase - za tako nešto još nisam čula....to je van pameti....
Dobro veče, svima....ako nekoga ima ....

Uh Oto,ja ne znam ništa o tome.Nisam - pas je u pitanju... rekose joj da deo celjusti mora da se odstrani :/
pa sam hteo da se raspitam, da li zna neko nesto o tome...
cestitke za CAC![]()

Ponesi svoje cigare,da se ne grebeš
Evo mi stigli dobili smo CAC ali očekivao sam i prvaka rase,al sudija kaže da on ženkama ne daje titulu prvaka rase
Još nije hteo da oceni jednog psa jer su odložili početak izložbe i dečko se pojavio malo kasnije računajući pomereno je vreme početka kad ono cvrc...
Neki namćor sudija,dobro smo i prošli.

samo das javim pre polaska u tamnu noć na treću smenu
najmrskiju mi![]()

Kumo, mi posle prvomajskih praznika odosmo na ultrazvuk, na prvu proveru :-))