Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče......nema vode od popodne.......pre podne nije bilo struje.....srkla pumpa za fontanu......prvo komšija kaže da ima pumpu za bezen, pa Maca uzede, al ona slaba samo pljucka mlazić...pa onda odoše da kupe motorče za našu pumpu jer je to crklo....košta 1450 dinara...radnja fenomenalno opremljena, velika.....Maca pituje jel promaju kartice...devojče kaže ne....ovaj moj reče kako ne može da veruje da ovakva radnja ne prima kartice .....a čekove.....devojče se misli i misli.....pa primamo ali da ide odmah i na tačan iznos.......e, ovaj moj mrgud već prilično iznerviran danom bez struje i kvarovima reče "slušaj devojče, ja plaćam čekovima pre tvog rodjenja".....ebote......ne primaju karitce....kupiše i namestiše.......došla struja, maki kosi a Maca isprazni fontanu pa da je malo opere i ponovo napuni....oćeš ...cvrc......nestala voda.......još gu nema.....:dash: i tako.....

Jel' beše Teofil Pančić autor knjige Urbani bušmani? Statistika našeg života bez struje, vode i ostalih neophpdnih stvari...

jao... kartice i zemlja Srbija :dash: telefonske veze, aparati, kartice... mislim kao da sve nabavljaju po "regresiranoj ceni" - mogla bih vam eseje pisati o mukama kad treba da naplatim i provučem karticu... Ne šalim se.
ja već kad vidim da mi pružaju karticu- pocrvenim. Sramota me je od ljudi koliko i kako to traje...
A imamo aparat. redovno servisiran. I posebnu telefonsku liniju za njega i fax samo. I opet ima problema.
A čekovi... ranije me nerviralo kad neko kaže: "jao... jel' morate ček?", a sad ih razumem... Administracija ko' da ne znam šta radiš...
Tako da... razumem to "devojče", ali i Macu

Mi nemamo čitač kartica u radnji. Čekove primamo i fleksibilni smo po pitanju datuma ali mi zato oči ispadnu dok popunim specifikaciju, naročito kad dođu iz neke banke sa dugačkim računima, tipa Inteze. I vraćamo kusur do 5000 ali imamo neke krajnje bezobrazne kojima smo jednom ili dvaput kad im je baš bila frka tako vratili po 4000 kusura i sad ne možemo da ih se otresemo. A posebna je priča što kliring ide narednog dana samo do podneva, pa pazar moram da predam u cik zore da bi tokom tog (narednog) dana ček bio realizovan i da bi se našao na izvodu od onog sledećeg dana... A kad mi priča sestra od strica koja radi u jednom supermarketu koje oni peripetije imaju kad provlače karticu, pa još kad im dođe čovek da karticom plati perecu i jogurt... :roll: I ne žurim sa uvođenjem. :aha:

Inače... SPALA JOJ TEMPERATURA! :zskace:

Odlično! :klap:

Dobro veče, kao đak prvak učim klasigikaciju hemikalija, podvlačim i vadim naravoučenije..
a u međuvremenu dobijem mail
Profesorka,
evo ja u ime svih studenata da vas pitam nesto. Mi smo krenuli da ucimo ona predavanja sto ste nam dali ali imamo problem zato sto ima malo vise i zato sto ima puno propisa, pa Vas zato molimo ako mozete nesto da nam skratite. I ako mozete da nam posaljete i na email predavanja posto se kopije jako lose .

e tako
studentima mnogo

a mene ko pita za 5000 stana....
kome ja da pišem pismo....
njima mnogo 100 strana za kolokvijum....

Ja bo Baju prošetala, tek koliko da se zna ko kosi a ko vodu nosi...
ali
ne biva
zna se ko je ALfa a zna se kad ga mama tj ja šetam šta se dešava....

tako da ostali spremaju pse za izložbe sa ja bi trebala da spremam Alfu...psihički -pošto je rekao da neće...

Dobro veče, kao đak prvak učim klasigikaciju hemikalija, podvlačim i vadim naravoučenije..
Profesorka,
evo ja u ime svih studenata da vas pitam nesto. Mi smo krenuli da ucimo ona predavanja sto ste nam dali ali imamo problem zato sto ima malo vise i zato sto ima puno propisa, pa Vas zato molimo ako mozete nesto da nam skratite. I ako mozete da nam posaljete i na email predavanja posto se kopije jako lose .

e tako
studentima mnogo

Jel' da pogađam? Ti ćeš im to skratiti... na bar 75 ;).
Neka skraćuju sami... mislim, neka probaju pa šta bude.
Uvek se setim komentara moje mame kad dođem sa ispita i dramatam u fazonu: "Baš je bio težak ispit".
Ona samo 'ladno pita: "jel' bilo nešto što nije u gradivu?"
ja posle prestala i da se žalim. :zcepanje:

Jel' da pogađam? Ti ćeš im to skratiti... na bar 75 ;).
Neka skraćuju sami... mislim, neka probaju pa šta bude.
Uvek se setim komentara moje mame kad dođem sa ispita i dramatam u fazonu: "Baš je bio težak ispit".
Ona samo 'ladno pita: "jel' bilo nešto što nije u gradivu?"
ja posle prestala i da se žalim. :zcepanje:

ma pitanja uopšte nisu teška
e sad za odgovore ne garantujem....

Ovaj moj bolesnik ne silazi sa posude za hranu!
Skuvala sam joj pileću supicu, ubacila pirinač i to meso iseckano (pošto je alava i samo guta), nije glavu digla dok nije polapala, a sad liže posudu!
Pre podne je jela vrlo malo nekog sira (domaćeg, mladog, neslanog) i kad sam došla sa posla, vidim sve je povratila. Sad se bojim da joj dam još... a žao mi je, mora da je gladna.

Profesorka,

e tako
studentima mnogo

Razumem ih ali razumem i tebe, tebi je svakako teže nego njima.

Što bar nije u KG,njih kiša zaobilazi :D

Pa da vidiš, za ove dve godine kako redovno idem tamo možda sam 3-4 puta pokisla... :think:

Ovaj moj bolesnik ne silazi sa posude za hranu!
Skuvala sam joj pileću supicu, ubacila pirinač i to meso iseckano (pošto je alava i samo guta), nije glavu digla dok nije polapala, a sad liže posudu!
Pre podne je jela vrlo malo nekog sira (domaćeg, mladog, neslanog) i kad sam došla sa posla, vidim sve je povratila. Sad se bojim da joj dam još... a žao mi je, mora da je gladna.

Ne daj joj, biće joj muka. Pusti je da stigne do mozga signal iz želuca da je sita. Takav je i Gizmo bio, ako nešto voli, ne odustaje sve dok ne očisti činiju.

Profesorka,

e tako
studentima mnogo

Iz iskustva, ako moze 20 strana to je neki optimum za prosecnog studenta :mrgreen:

Dobro jutro..

24xnfqp.jpg

Jutro Oto,uh,ti baš poranio :)
Dobro jutro Mari :D
Dobro jutro :kafa: šta se radi ? ja čekam ćeru, baš se radujem....ove godine sad dolazi tek drugi put.....baš mi nedostaje, jeste da se čujemo telefonom često, a tu je i e mail....ali nije to - to... :)
Ćao Magi :D
Lepo se provedi sa ćerom svojom :heart:
Mi se spremamo za izložbu.
Sretno danas svima koji idu na izložbe :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back