Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog mame i tate :)

pa saznace kad tad... nego lepo im saopstis -znate sta, ja sam resila da vam priznam, teska srca ali priznacu, moram - uskoro bi ste i sami primetili, vi znate mog decka (Marka nikolu ili kao vec...) on je dobar decko, dobar djak, iz ugledne porodice...mi se naravno volimo, i vi to znate, tako da stvari idu kako idu, i ja sam morala da probam, ali onda se iskomplikovalo... pa sad kad vidim da cete uskoro da i sami to primetite, rekoh bolje da vam ja to saopstim nego da vam prepricava tamo neko. Zapalis cigaru i kazes, bolje da pusim pred vama nego da krijem jos i postoji mogucnost da zapalim stan dok se krijem od vas tako da mislim da sam u pravu... verujem da ce te razumeti.

pa saznace kad tad... nego lepo im saopstis -znate sta, ja sam resila da vam priznam, teska srca ali priznacu, moram - uskoro bi ste i sami primetili, vi znate mog decka (Marka nikolu ili kao vec...) on je dobar decko, dobar djak, iz ugledne porodice...mi se naravno volimo, i vi to znate, tako da stvari idu kako idu, i ja sam morala da probam, ali onda se iskomplikovalo... pa sad kad vidim da cete uskoro da i sami to primetite, rekoh bolje da vam ja to saopstim nego da vam prepricava tamo neko. Zapalis cigaru i kazes, bolje da pusim pred vama nego da krijem jos i postoji mogucnost da zapalim stan dok se krijem od vas tako da mislim da sam u pravu... verujem da ce te razumeti.

hhahahaha :)
recicu im,al ne mogu sad.
uostalom moguce da su me provalili,majka zna da zapalim nekad.
odoh kod komsinice da joj pomazem za slavu ;)

hhahahaha :)
recicu im,al ne mogu sad.
uostalom moguce da su me provalili,majka zna da zapalim nekad.
odoh kod komsinice da joj pomazem za slavu ;)

Ponesi svoje cigare,da se ne grebeš :)
Evo mi stigli dobili smo CAC ali očekivao sam i prvaka rase,al sudija kaže da on ženkama ne daje titulu prvaka rase :eek:
Još nije hteo da oceni jednog psa jer su odložili početak izložbe i dečko se pojavio malo kasnije računajući pomereno je vreme početka kad ono cvrc...
Neki namćor sudija,dobro smo i prošli.

Evo mi stigli dobili smo CAC ali očekivao sam i prvaka rase,al sudija kaže da on ženkama ne daje titulu prvaka rase :eek:
Još nije hteo da oceni jednog psa jer su odložili početak izložbe i dečko se pojavio malo kasnije računajući pomereno je vreme početka kad ono cvrc...
Bravo za CAC!
Obožavam takve sudije... mislim, trebalo ga je pitati u kojem to pravilniku za ocenjivanje stoji da se ženkama ne dodeljuje prvak rase?!
Budaletina!

Mi i jutros bili kod veterinara. temperatura je bila još malo povišena, ali znatno niža nego juče.
Dona dobila novu dozu injekcija, pa još neki antibiotik iz humane apoteke za piti (pre i odmah nakon operacije) i to je to...
Sledi nam još operacija, al' biće ona dobro.
Inače, jede sasvim lepo, dobila je i sinoć i jutros i za sad je sve u redu.
Kad sam pošla na posao, sipala sam joj jogurt u činiju i zaglavila je glavu u istu - tako da nije pošla ni da me pozdravi :zcepanje:.
Malo je usporena, verujem da je sve to već prilično boli.

Bravo za CAC!
Obožavam takve sudije... mislim, trebalo ga je pitati u kojem to pravilniku za ocenjivanje stoji da se ženkama ne dodeljuje prvak rase?!
Budaletina!

Ma nisam od onih što vole da se svadjaju,meni je sve to lepa zabava,a baš bih ga pitao kako to da je prvaka rase dobio pas visok 68 santimetara!:D
A po standardu za malinoe mislim da je gornja granica za mužjake 65-66cm :) Ali dobro...

Ma nisam od onih što vole da se svadjaju,meni je sve to lepa zabava,a baš bih ga pitao kako to da je prvaka rase dobio pas visok 68 santimetara!:D
A po standardu za malinoe mislim da je gornja granica za mužjake 65-66cm :) Ali dobro...
Ma nisam ni ja neka svađalica... ali bezobrazluk je čak i da izjavi tako nešto!
Sa kojim pravom isključuje ženke iz konkurencije?
A i ovo za pobednika je dobro pitannje koje mu je isto tako trebalo postaviti... Može to i fino da se uradi, bez ikakve svađe. ;)

E, svasta, ljudi ne prestaju da me cude. :aha: Inace, danas je i ovde bio CAC ali mi nismo isle, mrzelo nas. I cestitam na CACu.

Mi i jutros bili kod veterinara. temperatura je bila još malo povišena, ali znatno niža nego juče.
Dona dobila novu dozu injekcija, pa još neki antibiotik iz humane apoteke za piti (pre i odmah nakon operacije) i to je to...
Sledi nam još operacija, al' biće ona dobro.
Inače, jede sasvim lepo, dobila je i sinoć i jutros i za sad je sve u redu.
Kad sam pošla na posao, sipala sam joj jogurt u činiju i zaglavila je glavu u istu - tako da nije pošla ni da me pozdravi :zcepanje:.
Malo je usporena, verujem da je sve to već prilično boli.

Moguce da je boli, kad god mene boli stomak iz tih "zenskih" razloga, prija mi jogurt. Bice to u redu, najbitnije da njoj na kraju balade bude dobro, znas i sama sve.

Ja sedela napolju (nema posla) i čitala, bilo baš sunčano i toplo. Kako se naoblačilo, tako je postalo i hladnjikavo...
Nadam se da neće kiša do kraja radnog vremena, pošto moram kući biciklom.

I ovde se naoblacilo i zahladnelo, ili mene drma groznica zbog terapije. :zzima: Dobar dan, inace.

mcx1dc.jpg

Help !

Od sinoć ovo je stanovnica mog dvorišta, a malo po malo, evo i mog
srca.
Slikana upravo da bi ste mi rekli jeli to lovačka kuca ? Izgleda negovano, zubi joj tek rastu, pitoma je
i već je izgrizla jednu papuču....Ima svetle oči, nešto kao zelene...svetlije nism videla.
Da su mačke u pitanju ne bih bila u dilemi!
Mimi, ti sigurno znaš! Inače, ostaje kod mene, dileme nema.
Unapred hvala.

Jao Mari, divna je kuca!
Nemam pojma kojoj rasi pripada, meni liči na svašta po malo a ni na šta konkretno... Ako mu tk rastu zubi, znači da je još štene i da će mu se "proporcije" menjati, time i izgled. Ali je stvarno presladak!

Cestiram
ne mogu da da verujem u takav stav
muzijaci jesu uglavnom atraktivniji, za obican svet, ali bas zato sudija kao profesionalac mora da se otme tom prvom utisku i da oceni upravo one stvari koje su karakteristicne za rasu.
tu pol ne igra nikakvu ulogu

koliko je malina bilo na izlozbi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back