jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mimis jel mozes da i odgovoris?

Dobro veče... i danas mi je ceo dan bila unuka, lepo smo se družile, Lena je uživala u igri i maženju...večeras sam je odvezla kući pošto je imala trening....baš nam je bilo lepo...u povratku sam kupila jednu manju loptu, mogu vam reći kako je dohvatila zubima tog momenta je probušila...mislim da je i Leni bilo jasno da je je napravila štetu, jer je tužno nosila zamnom ...kao da mi pokaže...
I šta sad nema nikog ?![]()
Tako mene Žabica gleda kad ga zateknem da se vraća s puta (gde je lovio točkove), tačno znam pogled.dobro vece svima,i pogledajte ovo macije udvaranje,ugnjavila sam ga ,da je na kraju pobegao od mene
![]()

Dona opet ima temperaturu.
sad sam ispratila veterinara.
Simptomi, ponašanje, sve... je krajnje atipično.
Doći će i ujutro i popodne da joj da terapiju, pa ćemo videti šta dalje.
Baš sam tužna... pogotovo kad je gledam tako mirnu.![]()
Glasala (J)opet.
Una
![]()
Rejting: 42![]()
Izgleda gore u radnji zeza komp zato što mi je legalan softver. Da podnesem izveštaj o Doninom zdravstvenom stanju:
Bio veterinar, pošto temperatura nije spala ni posle jučerašnje terapije, odveli smo je na UZ pregled.
Ipak je upala materice.
Dobila je novu dozu antibiotika da se spusti temperatura i smiri upala pa mora na operaciju. Veterinar koji ima UZ aparat je stari poznanik i ima i operacionu salu i sve uslove da to uradi kako treba.
Valjda će biti sve u redu...![]()
Dobro, sad bar znaš u čemu je problem, a to je već pola rešenja. 
Da podnesem izveštaj o Doninom zdravstvenom stanju:
Bio veterinar, pošto temperatura nije spala ni posle jučerašnje terapije, odveli smo je na UZ pregled.
Ipak je upala materice.
Dobila je novu dozu antibiotika da se spusti temperatura i smiri upala pa mora na operaciju. Veterinar koji ima UZ aparat je stari poznanik i ima i operacionu salu i sve uslove da to uradi kako treba.

Mora. Kaže da je to najsigurnije i jedino pravo i trajno rešenje. Sve drugo je samo privremeno.I kako će da je operišu? Ne verujem da će na sterilizaciju?Dobro, sad bar znaš u čemu je problem, a to je već pola rešenja.
![]()
Mora. Kaže da je to najsigurnije i jedino pravo i trajno rešenje. Sve drugo je samo privremeno.
Pošto je upala posledica poremećaja hormona, postoji mogućnost da se eventualno pari pa da se to reguliše, ali...
Trebalo bi da je u trenutku teranja potpuno zdrava - što niko ne može da garantuje i bez dejstva antibiotika... Trebalo bi da se "uhvati" momenat i na vreme uzme bris... da parenje uspe i da ona sve to izgura bez problema. I opet niko ne garantuje da posle okota neće ponovo imati upalu i sve iz početka.
Svi sa kojima sam se konsultovala su apsolutno sigurni u to da je najbolje rešenje za nju upravo sterilizacija.
Nabavićemo još jednu ženkicu... da ne bude usamljena. Samo neka ona bude dobro...
Da podnesem izveštaj o Doninom zdravstvenom stanju:
Ipak je upala materice.

u medjuvremenu sam napravila krempitu, po želji ćere koja stiže sutra....
[/QUOTE]
i tako.....
telefonske veze, aparati, kartice... mislim kao da sve nabavljaju po "regresiranoj ceni" - mogla bih vam eseje pisati o mukama kad treba da naplatim i provučem karticu... Ne šalim se. 
Mora. Kaže da je to najsigurnije i jedino pravo i trajno rešenje. Sve drugo je samo privremeno.
Pošto je upala posledica poremećaja hormona, postoji mogućnost da se eventualno pari pa da se to reguliše, ali...
Trebalo bi da je u trenutku teranja potpuno zdrava - što niko ne može da garantuje i bez dejstva antibiotika... Trebalo bi da se "uhvati" momenat i na vreme uzme bris... da parenje uspe i da ona sve to izgura bez problema. I opet niko ne garantuje da posle okota neće ponovo imati upalu i sve iz početka.
Svi sa kojima sam se konsultovala su apsolutno sigurni u to da je najbolje rešenje za nju upravo sterilizacija.
Nabavićemo još jednu ženkicu... da ne bude usamljena. Samo neka ona bude dobro...
Idemo sutra na izlozbu u Kraljevo, Mimi aj mi objasni iz pravca KG kako da stignem do parka kod zeleznicke stanice?
Dobar dan prvi put,
Neznam odakle da počnem.
Ajde, od početka.
Dakle, moja misija udomljavanja se nastavlja. Od prepodneva u našem dvorištu lepa braon kuca, liči mi na ptičarku, krstili je Lea, evo se odomaćila...Slikaću je.
Bila sam u gradu sa Minkom.Kupila joj farmerice a unuku zara košulju.....Sutra je ispraćam za bg. Bilo mi je lepo sa detetom...sad opet Taca i ja sami...
Mačke imam samo 4. Svi mali nestali, dal ih nešto pojelo ...uglavnom majke im se nisu pokazale....vidim opet ih obilaze mačori....ubiću se načisto. Šaša je umrla u mukama najvećim. Otugovala sam nevidjeno.
Zato se majem po blogovima, mada .....napušta me onaj žar kao pre...iz nekih svojih razloga, kojima sam sama kumovala....
I kad nisam tu, sve vas volim....ako vam to išta znači. I fejs mi je...pih...Zasitila sam se. Vraćam se polako u realu. Ne mogu odjednom.....![]()
ja dosla iz setnje,dora mi se toliko obradovala da me je grlilakako sam izasla tako je skakala trcala niko nije mogao da je smiri blenta.
a kod nenada mi se sad ne ide![]()
glupo je tamo da prespavam,sta vi mislite?
ne znam sta da radim..............................................................................................................................
tata reko majci da ga palim da idem ,i majka mi rekla verovatno ce da me pusti,a ja zelim sad odmah da znam a on nista ne prica........