Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aurb.jpg

klempavica na gazdu,:hahaha:.
bas je medena :heart:

ljudovi izvadila sam i to lagano da ne verujem, a ogroman je bio... i naravno ludaca je htela pojesti pincetu... cini mi se da se nije zakacio cim sam ga tako lako izvadila, okrenula par puta u krug povukla, vidim ne ide okrenem jos koji put i izvadjen... e sad dal se upetljao u dlaku ili sam jednostavno imala srece al ceo je izasao za pola minuta.
Nisam tretirala nicim, sve na suvo odradila.
Hvala na savetima, pomogli ste kao podrska (u stresnom trenutku) mnogo

Evo me malo medju vas normalne, pošto sam ja danas
mogla da odem l2 km severnije od niša, bem ti....
Elem, lepo krenemo jutrom komp i ja, ugasi se zatim modem. Opet nešto čačka
provajder...Sad ću im sve po spisku, zgrabim bežični, jedva ga nadjo, unuka spavala na njemu, pozovem i zapretim adsl-om....pa dobro...kaže glas s one strane. Proradi. Hoćeššššš nee se otvori početna strana. Čupam iz zida, puta nekoliko. Zovem sina na posao. Slušam komande šta predlaže.....ništa se ne dešava....Poludim načisto, imam blog od noćas hoću da vidim komentare. Predjem na ptt...ebote, l2 min. čeka da okrene stranicu. Ugasim sve i zaplačem uglas. Očistim ceo sprat, Minka prizemlje. Idem opet...i :dash: shift bio zaglavljen....Normalno, kaže Taca, koji nije odavde, u tastaturi fabrika duvana. Leleeee, kad okrenuh tastaturu, deponija od duvana, mrvica, pepela...:rumenko: Sad evo radi kao nov.....:D

Dobro veče.....samo da se prijavim, umorna sam ko pas....pre podne farbala, popodne pakovala grane od tuja koje je sin orezao...ima 6 džakova....i Lena je malo pomagala, posle došla unuka i išli u veliku šetnju.... sutra je još tu unuka pa neću nikakav veći posao da radim...

Dobro veče.....samo da se prijavim, umorna sam ko pas....pre podne farbala, popodne pakovala grane od tuja koje je sin orezao...ima 6 džakova....i Lena je malo pomagala, posle došla unuka i išli u veliku šetnju.... sutra je još tu unuka pa neću nikakav veći posao da radim...

ja sam isto umorna.....prci dan posle ko zna koliko vremena dodjem kući u 15,30.......maca i ja lepo legnemo da odspavkamo.....taman zaspasmo meni zvoni mobilni....klijent :dash:
Nije čovek kriv...naviklo to da sam stalno u kanc ...otkud je znao da sam otišla kući.....i tako.....oboje ustadosmo.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back