Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ga ne mažem bre......napijem ga a to priznaćete nije isto.....mislim ne povraća od alkohola ....samo pine malko :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

hahaha.... a kad se opije misliš da ne povraća ? E, ja ih nikad nisam vadila, imala sam sreću, nisu nam se često nakačili valjda 2-3 puta i ja sam uvek trčala kod veta...Danas čujem da će ovde da prskaju protiv krpelja...meni su oni toliko odvratni, ne bih prstima pipnula ....moraću da kupim onu specijalnu pincetu, da imam za svaki slučaj...

hahaha.... a kad se opije misliš da ne povraća ? E, ja ih nikad nisam vadila, imala sam sreću, nisu nam se često nakačili valjda 2-3 puta i ja sam uvek trčala kod veta...Danas čujem da će ovde da prskaju protiv krpelja...meni su oni toliko odvratni, ne bih prstima pipnula ....moraću da kupim onu specijalnu pincetu, da imam za svaki slučaj...

ma kome nisu gadni?! Ali...
Seti se šta ti je sve bilo gadno... pa opet. Šta ćeš, kad su naši :heart:
Ja pre neko veče našla jednog na Doni. Ali, nije ušao... spremao se. I bio nekako omamljen. Reklo bi se da zaštita deluje...

Ja pre neko veče našla jednog na Doni. Ali, nije ušao... spremao se. I bio nekako omamljen. Reklo bi se da zaštita deluje...

I ja sam stavljala mojim matorkama frontlajn ampule , godinama i nisu nikad zakačile....ovoj blesi stavljam naizmenično advantix i frontlajn ampulu...

ma u pravu si.... nego kako si ga našla ? koliki je bio...ja sam do sada vidjala već kad se napiju krvi pa su veliki kao zrno pasulja.... bojim se da tako malo nešto i ne bih primetila...

I ja sam stavljala mojim matorkama frontlajn ampule , godinama i nisu nikad zakačile....ovoj blesi stavljam naizmenično advantix i frontlajn ampulu...

Ja sam stavljala onaj Virbakov... "duanin" ili nešto slično... zna Mimi.
Dona sad ima na sebi neki češki preparat, a "advantix" čeka da dođe na red. Nisam htela da joj stavljam dok se nije skroz oporavila. Sad (mama mi nije tu par dana) ću da je okupam pa ću onda da joj stavim... i biće ko' nova.

ma u pravu si.... nego kako si ga našla ? koliki je bio...ja sam do sada vidjala već kad se napiju krvi pa su veliki kao zrno pasulja.... bojim se da tako malo nešto i ne bih primetila...

Kako...
Ma danima je pipkam i prepipavam... sve gledam šta joj fali, da li je nešto boli, gde je boli i sl.
Pa je onda mazim... da je "utešim" za to maltretiranje.
I tako, nađem ga na njušci (najlakše je kad se tu pojave jer je dlaka najkraća pa može da se vidi), utamanim ga i onda je ponovo ispregledam čitavu. Možeš misliti kroz onu njenu šumu kako to izgleda!

Ja sam stavljala onaj Virbakov... "duanin" ili nešto slično... zna Mimi.
Dona sad ima na sebi neki češki preparat, a "advantix" čeka da dođe na red. Nisam htela da joj stavljam dok se nije skroz oporavila. Sad (mama mi nije tu par dana) ću da je okupam pa ću onda da joj stavim... i biće ko' nova.

ne znam da li je bolje da se menja ili da se koristi stalno isti preparat. Videla sam da si pisala da je taj češki dobar....gde si ga kupila ?....

Kako...
Ma danima je pipkam i prepipavam... sve gledam šta joj fali, da li je nešto boli, gde je boli i sl.
Pa je onda mazim... da je "utešim" za to maltretiranje.
I tako, nađem ga na njušci (najlakše je kad se tu pojave jer je dlaka najkraća pa može da se vidi), utamanim ga i onda je ponovo ispregledam čitavu. Možeš misliti kroz onu njenu šumu kako to izgleda!

Zato i pitam, :) to je ogromna bunda za pretraživanje....

ne znam da li je bolje da se menja ili da se koristi stalno isti preparat. Videla sam da si pisala da je taj češki dobar....gde si ga kupila ?....

Ma nemam pojma - ko će ga znati?!
Dona je imala isti taj "Virbak" i kad je "zaradila" krpelja. Jednog jedinog... ali je bio zaražen. I da se ne ponavljam...
I nakon toga svake godine joj ga stavim dva puta u sezoni (ne više). I nisam, Bogu hvala, na njoj videla krpelja... nešto nisam sigurna, ali čini mi se da se jednom neki zakačio.
Još je bilo hladno kad sam svratila u veterinarsku apoteku (gde se uvek snabdevam) i oni mi ponudili taj češki po principu: "Sve je to isto...".
Kako je zima potrajala, nikad da ga stavim, sad tome ima jedno mesec ipo... možda i dva i pošto svakako ttreba da joj stavim još jednom, svratim na isto mesto i oni se pohvale kako su dobili "Advantix" pa sam kupila njega (za jedno 3 puta više novca, al' nema veze ako deluje... )
tako da ja tu nemam neki stav... a i znam da je jedina "zaštita" stalno ih pregledati i pretresati od napasti.

nema te danima i ondak dođeš da nas iskorištavaš :rtfm:

koklio platiš da glasam :mrgreen:
ti bre treba meni da platis da bi glasao za nju :mrgreen:
:cmok:
Što si ti materijalista....a osećaj za drugarstvo ? gde ti je ?

Cao! Glasao sam za Lunu. :) ............... :eek:
:lol:
Da proseta neki dan sa tobom umesto sa Unom. :mrgreen:
ne nego mu dam Irinu i Unu da ih proseta dok ja malo odmaram :mrgreen:
nije loša nagrada....godinu dana ishrane sa eukanubom...ajmo....akcija....svaki dan da se glasa za Unu...

pa to vam kazem,hehe.....godinu dana klopa za dz :)
svaki dan da klikcete :rtfm:
:mrgreen:
:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back