Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zar nije pametmnije pustiti je bez komentara, postova...ne reagovati?
Pa cilj i jeste da se privuku drugi radi taspravke....kad toga nema onda i interesovanje postavljača nestaje

znam ali dzaba sto joj ja ne odgovaram kad ce neko drugi da joj odgovori, i tako nastavlja da se hrani trol, zato mi je lakse da joj odgovorim i da se ispraznim.
upropasti svaku temu, eno tamo kad lisce pada sve je okrenula na svoju ruku, pa ce i ovde da zagadjuje.

Dabome.......pa ne juri te niko......ja skoro sve oprala sama na celoj kući mada sam se dogovorila sa Cic pa zajedno......sad se ona ljuti što sam sama.....al neka, još malo i završavam sve :manikir:

Ja sam prozore oprala pre dve nedelje....sad sam se latila da ih farbam....

i dobar dan svim prisutnima, i onima koji će tek doći...sad smo stigle kući, Lena i ja išli u grad da dignem penziju...jako lepo hoda , u gužvi ne obraća pažnju na pešake ali kad vidi decu, raspameti se....odmah bi da se igra...još ako je tu i lopta...a prošli smo pored terena za skejt, e tu je ladno ušla da gleda....

Ma imam ja za nju lek, Borka joj je streptomicin! :twisted: A vi ostali, ne hranite trola, od toga rastu! :tajna:

Ete, natovrzla mi se pevaljka na Zastitu, ne mogu da je otresem nikako, zalepila se k'o slinac. :roll:

Pa cek, razredna ti tamo nije prijatelj pa pricas s njom. :mrgreen:

Dobar dan svima. Sta ima novo ovde?

ja odgovorila juče jednim postom, a da nisam znala ko je ta pevaljka...ali kad sam dalje videla šta piše, nisam želela da se raspravljam....sad vidim da je poznajete sa drugih tema....:dash:

Poslednja izmena:
Kako se zove taj otrov za golace? Vidjala sam one gadne zelene tufnaste po 10-tak cm duzine. :sad2:

Kako su lepe! :heart: Moram moje da iznesem iz senke malo.

Ona to protiv Nenada nesto? :zper:

U poljoprivrednoj apoteci sam kupila , zove se 'pužomor' samo nemam kesicu da vidim ko proizvodi...ovih dana ću ići da kupim pa ću ti napisati i taj podatak..inače nije mnogo skup, to su crvene granulice, slične kao one za miševe, i efikasne su....no kod mene ih je toliko bilo, čitava invazija , tako da sam ja svako veče oko 10 sati izlazila sa baterijom i utepavala ih....

Poslednja izmena:
Pozdravljam vas sve,
Danas bez interneta ceo dan, ruke mi ko vezane, jes da imam posla, gošća mi tu...ali navikla sam
se .....Mislim da ću promeniti provajdera, sutra idem do grada da vidim za taj ADSL....sve je bolje od ovoga....
Vi ste dobro ?

Ona to protiv Nenada nesto? :zper:
samo baba da me uda dobro to joj je najbitnije :D
Jel to neka nova serija? :think:

Dobro jutro :)
heheheh ajde da prica o serijama,nego smara oko gluposti

Hahaha,Jocika,gde ga bacila,da idemo da tražimo?:D
Dobro jutro u najbolje odeljenje od svih :D
neki sa dijamntom je,a gde ga bacila ne znam :D
glasala,sad cu i doru da postavim ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.