LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
Odoh kući......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A zar nije pametmnije pustiti je bez komentara, postova...ne reagovati?
Pa cilj i jeste da se privuku drugi radi taspravke....kad toga nema onda i interesovanje postavljača nestaje
Dabome.......pa ne juri te niko......ja skoro sve oprala sama na celoj kući mada sam se dogovorila sa Cic pa zajedno......sad se ona ljuti što sam sama.....al neka, još malo i završavam sve![]()

Ma imam ja za nju lek, Borka joj je streptomicin!A vi ostali, ne hranite trola, od toga rastu!
Ete, natovrzla mi se pevaljka na Zastitu, ne mogu da je otresem nikako, zalepila se k'o slinac.![]()
Pa cek, razredna ti tamo nije prijatelj pa pricas s njom.
Dobar dan svima. Sta ima novo ovde?

Kako se zove taj otrov za golace? Vidjala sam one gadne zelene tufnaste po 10-tak cm duzine.
Kako su lepe!Moram moje da iznesem iz senke malo.
Ona to protiv Nenada nesto?
nema te danima i ondak dođeš da nas iskorištavaš
koklio platiš da glasam![]()
Što si ti materijalista....a osećaj za drugarstvo ? gde ti je ?

............... 
meni izbaci : error on page.... neće pa neće....

To je zato sto si htela da glasas za neko drugo kuce.![]()
nema te danima i ondak dođeš da nas iskorištavaš
koklio platiš da glasam![]()

Moje devojke kod babe otisle... a ja sad kontam da bih izludela od dosade da nema njih kod kuce vise od dva dana.

Ovo moram da kopiram na Zastitu.
samo baba da me uda dobro to joj je najbitnijeOna to protiv Nenada nesto?![]()
heheheh ajde da prica o serijama,nego smara oko glupostiJel to neka nova serija?
Dobro jutro![]()
neki sa dijamntom je,a gde ga bacila ne znamHahaha,Jocika,gde ga bacila,da idemo da tražimo?
Dobro jutro u najbolje odeljenje od svih![]()
glasala,sad cu i doru da postavim
nego Jocika ti ne misliš na nas matore žene ups napupele omladinke
šta si usitnila tu sliku sa Nenadom, ništa ne vidim...nemoj samo u avatar, postavi je ovako, normalno....