Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam danas jela ovo
http://4.***************/_WiYca0MKfTU/SuC3KY60p9I/AAAAAAAAA1E/6bKVnYJ9WEQ/s400/%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%AC+1.JPG
cea3ce9fcea5cea0ce99ce911.jpg

mnogo je ukusno
al' sad kad vidim sliku,nesto mi se prevrce u zelucu :confused:
Necu vise da gledam slike morskih stvorenja koja su mi ukusna.

Ne izgleda ukusno. :confused:

Al ovo izgleda :mrgreen:

lamb1.jpg

Svaka čast!
th.gif

Dobar dan.
coucoualenvers.gif

A što si ti tako naglavačke?! :eek:

ja danas spremila nešto lagano..pileća supica od juče , dve male šnicle od belog mesa i dinstana carska mešavina od frikoma...to je brokoli, šargarepa i karfiol...posle čaša rosea...da padnem u neOsveSt...hahaha

AKo, i treba povremeno. Meni sve dođe da padnem u neosvest kad treba da se špricam, recimo danas za večeras. :aha: A danas se mislim da skuvam grašak. :think:

Sad bih da jedem nešto slatko...a nemam kući (što je dobro)...nego je problem što mi je radnja blizu, ni 100 metara....to nije dobro,jer kad padnem u iskušenje, nije mi teško otići da kupim nešto...već da je dalje , ne bih išla...glasam da se ukine radnja na ćošku... :mrgreen:

A ovo??? :mrgreen:

Dobar dan želim svima. Priznajem, grešila sam, pravila povremene izlete u mesožderski svet, uglavnom kad odemo u goste da se ne zameram domaćinima, ili kad nemam repromaterijala za neku ne-ubitačnu hranu... I onda uhvatim sebe da balavim na sam prizor roštilja, mesnih prerađevina... :eek: E pa nema više, idem na čisto skidanje! :ljutko:

Hvala na cestitkama svima :D

Mator sam :rida:

There, there... There, there! :mazi: A šta mi, još stariji, da kažemo?! Ja na leto zaokružujem! :rida:

cao :)
dobila sam peticu :zskace: iz otpadnih voda a na taj test nisam htela da idem :hahaha:
keca nijednog nisam dobila za sad :mrgreen:
a pesmica :rumenko: najgore sam izrecitovala a i bas me briga :)

*Beš pesmicu, i ja sam (miljenica profesorova) na jednoj kontrolnoj dobila 2- jer je trebalo na kraju, kao poslednji zadatak, za pesmicu od par meseci ranije napisala ZABORAVILA SAM JE!!! I čestitam za peticu. :ok:

Dragi moji
sve ste me sad zbunili kome jeste kome nije rođendan
Sigurne su samo dve stvari
Jacobe da si nam živ i zdrav pa da te ženimo ove godine...
Kovač je najveća misterija odeLJenja - uvek je tu a ni datum rođenja mu ne znamo - rođen je više puta u toku godine-..

Kovaču je rođendan 4 dana posle mog deteta, a kad je Joci i Nenadu godišnjica zabavljanja, 27. avgusta. Jesam u pravu? :flert: I šta ima više da znaš, čovek ima malinou, to treba da ti je dovoljno! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back