Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja danas kuvam kupus...Na smederevcu. U grnčarskom loncu sa Zlatibora....:manikir:
Sad idem da šišam priateljicu Žaku sa svem trnom u prstu od kaktusa...Možda mi ona izvadi, ona to ume....Žake, mislim...
I tako, sve radnje radim.....onomad komšiji neće da upale kola, ja u prolazu kažem da nije membrana na sauh ( čula ja ponešto od Tacu), kad ono stvarno....:zcepanje::zcepanje: Sad mi čovek jako zahvalan i uvek se nakloni kad prolazi....i dobar dan gospodjo...Eto:manikir:

Dobar dan :kafa:
Zbog fix ideja mm-a sinoc smo rmbacili do 3,spavala sam svega 4-5 sati
i danas ponovo usisavala juce usisanu kucu :evil:
Sad sam obrnula namestaj u dnevnoj sobi
malo sredjenije izgleda :lol:
i dusa mi spava a ne mogu da spavam popodne,
imam jos gomilu stvari da uradim :dash:
Odoh da se prikacim na infuziju kafe.
:bye:

Poslednja izmena:
lupam glavom,jer ne znam vise ni sta osecam prema njemu,ili mi sad mnogo nedostaje ili nije vise to to,muci me to od sinoc :aha:

Pa dobro, to je normalna faza u svakoj vezi, nemoj da se sekiras. :zag:

Gledam iz prikrajka i razmišljam dal da posavetujem jociku,al bolje ne,tu ste vi žene,uvek mudrije za savete :D

Posavetuj je, bolje je da cuje i musko misljenje.

ma znam ja sve to ali kad mi neko kljuca non stop uzas je.
kao sto su mi svi rekli da je ruzan,mene je to bolelo.

Reci joj da ti smeta savetovanje. I nije ruzan! :rtfm:

Ja danas kuvam kupus...Na smederevcu. U grnčarskom loncu sa Zlatibora....:manikir:
Sad idem da šišam priateljicu Žaku sa svem trnom u prstu od kaktusa...Možda mi ona izvadi, ona to ume....Žake, mislim...
I tako, sve radnje radim.....onomad komšiji neće da upale kola, ja u prolazu kažem da nije membrana na sauh ( čula ja ponešto od Tacu), kad ono stvarno....:zcepanje::zcepanje: Sad mi čovek jako zahvalan i uvek se nakloni kad prolazi....i dobar dan gospodjo...Eto:manikir:

Uh, mogu da zamislim kupus kak'i je! :zjede: Mama juce skuvala u metalnoj serpi na elektricnom sporetu, ja ga samo zaprzila al' ipak cu u slast da ga jedem, kad ga podgrejem na nasoj Amiti.

Dobar dan zelim. Malopre obavih omiljeni deo moderacije, prebacivanje teme sa Poklanjam na Srecno udomljenje. :D

a ja sam smrsala 10 kg utata,utata..sad hocu jedan gromki aplauz...

Svaka čast!
th.gif

Dobar dan.
coucoualenvers.gif

Pa dobro, to je normalna faza u svakoj vezi, nemoj da se sekiras. :zag:

Posavetuj je, bolje je da cuje i musko misljenje.

Reci joj da ti smeta savetovanje. I nije ruzan! :rtfm:

Uh, mogu da zamislim kupus kak'i je! :zjede: Mama juce skuvala u metalnoj serpi na elektricnom sporetu, ja ga samo zaprzila al' ipak cu u slast da ga jedem, kad ga podgrejem na nasoj Amiti.

Dobar dan zelim. Malopre obavih omiljeni deo moderacije, prebacivanje teme sa Poklanjam na Srecno udomljenje. :D

ja danas spremila nešto lagano..pileća supica od juče , dve male šnicle od belog mesa i dinstana carska mešavina od frikoma...to je brokoli, šargarepa i karfiol...posle čaša rosea...da padnem u neOsveSt...hahaha

Sad bih da jedem nešto slatko...a nemam kući (što je dobro)...nego je problem što mi je radnja blizu, ni 100 metara....to nije dobro,jer kad padnem u iskušenje, nije mi teško otići da kupim nešto...već da je dalje , ne bih išla...glasam da se ukine radnja na ćošku... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back