Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdravljam te...dobrodošla :) .... a da nam ti kažeš nešto o sebi.... za početak , imaš li kakve kućne ljubimce...i u koju starosnu dob spadaš.....ovde je raspon godina od 18 do 63....pa volimo znati kako da se obraćamo... :)

Tačno, prvo ja da se predstavim ,aonda svi vi , koliko vas da je?!
Imam 34-35 god. - matora sam ko Jacob što reče, ali uklapam se u starosne granice - vidim.
Hvala na lepom dočeku, i to zaboravih, godine...A kilaža mi je sasvim OK.To me niko i nije pitao.
Koja su još pitanja bila?
Od kućnih ljubimaca sina od dve i po godine, najzahtevniji je od svih mogućih izmišljenih i zamišljenih k.ljubimaca.
Ajmo sad vi.

Tačno, prvo ja da se predstavim ,aonda svi vi , koliko vas da je?!
Imam 34-35 god. - matora sam ko Jacob što reče, ali uklapam se u starosne granice - vidim.
Hvala na lepom dočeku, i to zaboravih, godine...A kilaža mi je sasvim OK.To me niko i nije pitao.
Koja su još pitanja bila?
Od kućnih ljubimaca sina od dve i po godine, najzahtevniji je od svih mogućih izmišljenih i zamišljenih k.ljubimaca.
Ajmo sad vi.

Pa lepo.... evo, ja spadam u stariju generaciju 63 god...ali se ne dam :mrgreen: dece 3, 1 unuka i 1 kućna ljubimica , labradorka od skoro 10 meseci... :)

Poslednja izmena:
Pa lepo.... evo, ja spadam u stariju generaciju 63 god...ali se ne dam :mrgreen: dece 3, 1 unuka i 1 kućna ljubimica , labradorka od skoro 10 meseci... :)

Evo sad ja , muškarac 78 god., zalutao u ovu nedođiju.
pustinja.bmp

Zbogom!

Dragi moji
sve ste me sad zbunili kome jeste kome nije rođendan
Sigurne su samo dve stvari
Jacobe da si nam živ i zdrav pa da te ženimo ove godine...
Kovač je najveća misterija odeLJenja - uvek je tu a ni datum rođenja mu ne znamo - rođen je više puta u toku godine-..

Dragi moji
Kovač je najveća misterija odeLJenja - uvek je tu a ni datum rođenja mu ne znamo - rođen je više puta u toku godine-..

jest, u pravu si....Kovac je misterija odeLJenja... a mislim da smo mu vanredno slavili rodjendan....hahaha

Ja sam danas jela ovo
http://4.***************/_WiYca0MKfTU/SuC3KY60p9I/AAAAAAAAA1E/6bKVnYJ9WEQ/s400/%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%AC+1.JPG
cea3ce9fcea5cea0ce99ce911.jpg

mnogo je ukusno
al' sad kad vidim sliku,nesto mi se prevrce u zelucu :confused:
Necu vise da gledam slike morskih stvorenja koja su mi ukusna.

Dragi moji
Haha,evo stiže misteriozni čovek,pa napisao sam ja koji mi je datum rodjenja,zna Jocika :D
Pa jos dve godine do 30 :mrgreen:
Ma ti si bre još mlad :D
I na FB sam konačno:manikir:
Hoću podatke :manikir:

jest, u pravu si....Kovac je misterija odeLJenja... a mislim da smo mu vanredno slavili rodjendan....hahaha
Jao tebi sam danas obećao druženje u odeljenju a morao sam do grada.:( Izvini.
Ja sam danas jela ovo
http://4.***************/_WiYca0MKfTU/SuC3KY60p9I/AAAAAAAAA1E/6bKVnYJ9WEQ/s400/%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%AC+1.JPG
cea3ce9fcea5cea0ce99ce911.jpg
mnogo je ukusno
al' sad kad vidim sliku,nesto mi se prevrce u zelucu :confused:
Necu vise da gledam slike morskih stvorenja koja su mi ukusna.
Naravano da je ukusno.Obožavam morske specijalitete.I da spremam i da jedem.:D
nego jel sme neko na sajam knjiga u NSu a?
Smem ja,al ko će se klimati do NS-a :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back