Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Hvala na cestitkama svima 
Mator sam
Mator sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mator sam![]()
Mator sam![]()
šta ti pada na pamet, ma otkud mator.....
Ko si sad pa ti?
.... a da nam ti kažeš nešto o sebi.... za početak , imaš li kakve kućne ljubimce...i u koju starosnu dob spadaš.....ovde je raspon godina od 18 do 63....pa volimo znati kako da se obraćamo... 
Pozdravljam te...dobrodošla.... a da nam ti kažeš nešto o sebi.... za početak , imaš li kakve kućne ljubimce...i u koju starosnu dob spadaš.....ovde je raspon godina od 18 do 63....pa volimo znati kako da se obraćamo...
![]()
Tačno, prvo ja da se predstavim ,aonda svi vi , koliko vas da je?!
Imam 34-35 god. - matora sam ko Jacob što reče, ali uklapam se u starosne granice - vidim.
Hvala na lepom dočeku, i to zaboravih, godine...A kilaža mi je sasvim OK.To me niko i nije pitao.
Koja su još pitanja bila?
Od kućnih ljubimaca sina od dve i po godine, najzahtevniji je od svih mogućih izmišljenih i zamišljenih k.ljubimaca.
Ajmo sad vi.
dece 3, 1 unuka i 1 kućna ljubimica , labradorka od skoro 10 meseci... 
Pa lepo.... evo, ja spadam u stariju generaciju 63 god...ali se ne damdece 3, 1 unuka i 1 kućna ljubimica , labradorka od skoro 10 meseci...
![]()

iz otpadnih voda a na taj test nisam htela da idem 

najgore sam izrecitovala a i bas me briga 
Pomoće, nego šta....da si videla samo kako sam prosipala vodu za ćerom kad je išla na ispite.....da li ima u tome nešto ili je samo do učenja, uglavnom ona je u roku diplomirala ...

od sad ima stalno da posipas vodu zamnom
izgleda si ti moja sreca,salim se.
kad budem polagala prijemni za fax ima svi da posipate vodu zamnom![]()

Samo javi,ima da odvrnem crevo u dvoristu![]()

.od sad ima stalno da posipas vodu zamnom
izgleda si ti moja sreca,salim se.
kad budem polagala prijemni za fax ima svi da posipate vodu zamnom![]()
![]()
šta ti pada na pamet, ma otkud mator.....
![]()

Pa jos dve godine do 30![]()
Dragi moji
sve ste me sad zbunili kome jeste kome nije rođendan
Sigurne su samo dve stvari
Jacobe da si nam živ i zdrav pa da te ženimo ove godine...
Kovač je najveća misterija odeLJenja - uvek je tu a ni datum rođenja mu ne znamo - rođen je više puta u toku godine-..
a ja sam smrsala 10 kg utata,utata..sad hocu jedan gromki aplauz...

Haha,evo stiže misteriozni čovek,pa napisao sam ja koji mi je datum rodjenja,zna JocikaDragi moji
sve ste me sad zbunili kome jeste kome nije rođendan
Sigurne su samo dve stvari
Jacobe da si nam živ i zdrav pa da te ženimo ove godine...
Kovač je najveća misterija odeLJenja - uvek je tu a ni datum rođenja mu ne znamo - rođen je više puta u toku godine-..
Ma ti si bre još mladPa jos dve godine do 30![]()
Hoću podatkeI na FB sam konačno![]()

Jao tebi sam danas obećao druženje u odeljenju a morao sam do grada.jest, u pravu si....Kovac je misterija odeLJenja... a mislim da smo mu vanredno slavili rodjendan....hahaha
Izvini.Naravano da je ukusno.Obožavam morske specijalitete.I da spremam i da jedem.Ja sam danas jela ovo
mnogo je ukusnohttp://4.***************/_WiYca0MKfTU/SuC3KY60p9I/AAAAAAAAA1E/6bKVnYJ9WEQ/s400/%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%AC+1.JPG
![]()
al' sad kad vidim sliku,nesto mi se prevrce u zelucu
Necu vise da gledam slike morskih stvorenja koja su mi ukusna.
Smem ja,al ko će se klimati do NS-anego jel sme neko na sajam knjiga u NSu a?