Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Previše snežnih poljubaca svima...

23mm0xz.jpg

brinem se da mi Baja ne navuce neku upalu pluca
danima po kisi, danas po ovom snegu stoki pored Doninog boxa i ne mrda
mokar je do koze
kad ga zatvorim u kucu da se prosusi...ti je urlanje, zavijanje, grebanje da izadje...i pustim ga...

uf....samo bi mi jos to trebalo

mokar je do koze
kad ga zatvorim u kucu da se prosusi...ti je urlanje, zavijanje, grebanje da izadje...i pustim ga...

Ma neće,izdržljivi su oni...evo Ela neće da udje u zatvoreno,ne mogu da je nateram,hoće da bude na snegu :)

meni nije
sinoc mi je izgleda crkla masina
na mrtvo
smrdelo je na paljevinu i bubanj nece da se okrece
samoubicu se vise

Moje saučešće. :( Uh, kako mi je drago što mi imamo još toga u šteku, ne znam šta bih da mi se još i ona pokvari. :sad2:

Dobro jutro svima...
Imam osecaj da ova zima nikad nece proci.Taman se obradujem da ovo belo g.vno nece vise da pada kad ono ne lezi vraze jutros na yugicu 5-6-7 cm snega :(

Joj, kad me nije šlog strefio jutros kad sam pomerila zavesu! :zima: A čizme izdržale onaj planirani sneg dobro, ali sad mi tako treba onaj sprej za hidroizolaciju, izmišljena je stvar i vredi svih 250 dinara koliko u proseku košta! A Milici gumenjaci, naravno, popucali na sve strane od savijanja nogu u njima, uh, kad mi se razboli! :(

Cijanid ima propratni efekat,može se umre :mrgreen:

Aha, i to u grčevima. :confused:

mokar je do koze

Znaš kako, uvedi ga u kuću pa mu daj nešto za smirenje dok se osuši i oporavi, svakog drugog dana i nemaš oko čega da brineš, proćiće njoj to uskoro.

slatko sam se nasmejala
dobila mail

Ni manjeg prostora ni više istorije na njemu. Iliri, Stari Grci, Rimljani, Sloveni, Huni, Krstaši, Turci. ostavili su traga na istorijskoj mapi Balkana. Danas je balkansko poluostrvo sastavljeno od 12 država, koje se malo vole, pa malo ne vole. pa opet malo vole i malo ne vole. i tako u krug.
Uglavnom, emocija nikada nije nedostajalo.
Ovo je grafički prikaz, kako prosečni SRBIN vidi svoje komšije sa Balkana

balkanw.jpg
[/URL][/IMG]

Joj, kad me nije šlog strefio jutros kad sam pomerila zavesu! :zima: A čizme izdržale onaj planirani sneg dobro, ali sad mi tako treba onaj sprej za hidroizolaciju, izmišljena je stvar i vredi svih 250 dinara koliko u proseku košta! A Milici gumenjaci, naravno, popucali na sve strane od savijanja nogu u njima, uh, kad mi se razboli! :(

koji je to sprej i gde ima da se kupi...ja propado, čizme kožne, đon takođe...pa ka d se nacima vode....

kakava kuca...nisam u toku....

kuce je komsinska koja je trcala po ulici i odjednom ga nije bilo dva dana i posle ga vidim u dvoristu pored mog da nemoze na noge udarila ga kola i sad je tu hranimo ga ove komsije ga ne uzimaju ali kuca je malo bolje podize trup sve vise,dusa me zaboli kad ga vidim,i tu cvili sad dosadno mu izgleda vidim da hoce da izadje al nemoze ima kao neki ivicnjak.

kuce je komsinska koja je trcala po ulici i odjednom ga nije bilo dva dana i posle ga vidim u dvoristu pored mog da nemoze na noge udarila ga kola i sad je tu hranimo ga ove komsije ga ne uzimaju ali kuca je malo bolje podize trup sve vise,dusa me zaboli kad ga vidim,i tu cvili sad dosadno mu izgleda vidim da hoce da izadje al nemoze ima kao neki ivicnjak.

Pa jeste li rekli tim komsijama za kuce?

ja uopste ne mogu ovu da naucim sutra cu da dobijem keca i pokvaricu 5 sad sam se setila ja nemam ni 5iz ovoga e majko moja.ako ne radim test ima da me cedi ispred table :( a ne mogu da naucim za test imam jos i prvi cas nisam pametna,keva mi ne da da ne idem na cas.
u knjizi sve obilno a ja nemam sve lekcije zapisane,jao :dash: moram ipak da naucim za 2.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back