Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slatko sam se nasmejala
dobila mail

Ni manjeg prostora ni više istorije na njemu. Iliri, Stari Grci, Rimljani, Sloveni, Huni, Krstaši, Turci. ostavili su traga na istorijskoj mapi Balkana. Danas je balkansko poluostrvo sastavljeno od 12 država, koje se malo vole, pa malo ne vole. pa opet malo vole i malo ne vole. i tako u krug.
Uglavnom, emocija nikada nije nedostajalo.
Ovo je grafički prikaz, kako prosečni SRBIN vidi svoje komšije sa Balkana

balkanw.jpg
[/URL][/IMG]

:zcepanje: Turih ga na fb, sa posvetom za tebe! :zag:

koji je to sprej i gde ima da se kupi...ja propado, čizme kožne, đon takođe...pa ka d se nacima vode....

Casablanca, platih ga malopre u DM 305 dinara i ne žalim! U Familija marketu nema, al' oni ništa nemaju, u blokadi su kod svih redom. :aha:

ipak nije sve tako crno
moja mašina je živa živcijata
samo je u motor upala čarapa
no, na svu sreću motor nije pregoreo
tako da eida <EI opet jaše

Super! Mogu da zamislim kako ti je laknulo, kad je meni laknulo čitajući!

Šta bi ovo sinoć? Say, Joca i ja smo zajedno krizirale jedno pola sata na fb, a onda smo, kao prave vrednice, morale na odmor za novi dan.

Ej, majke m, treba da me proglase za počasnog građanina Požarevca, za doručak sam sad jela Wellness keks sa ovsenim pahuljicama i malu crnu čokoladu sa pomorandžicom. :)

Ej, majke m, treba da me proglase za počasnog građanina Požarevca, za doručak sam sad jela Wellness keks sa ovsenim pahuljicama i malu crnu čokoladu sa pomorandžicom. :)
Meni je više muka od ječmenih i ovsenih pahuljica,jeo sam ih na hiljadu načina, izmišljao recepte,prilagodjavao,i uvek sam posle njih bio još gladniji :D
A zar počasni gradjanin Požarevca nije neko drugi?:D

Meni je više muka od ječmenih i ovsenih pahuljica,jeo sam ih na hiljadu načina, izmišljao recepte,prilagodjavao,i uvek sam posle njih bio još gladniji :D
A zar počasni gradjanin Požarevca nije neko drugi?:D

Ma ja im pomažem privredu. :lol: I da, znam, biću i ja uskoro opet gladna, mada će ovo obrano mleko to malo da odloži. Dogorelo do nokata, ne može se više, pucam po šavovima. :sad2: Ili bar odeća. :mrgreen: Nego, koncept sa velikim unosom biljnih vlakana je i unošenje više manjih obroka, planiram kasnije da pojedem bananu, ionako su je hvalili da ima dosta kalijuma, selena i još koječega.

mimi
znači to je sprej kojim isprskaš kožnu obucu i onda ona ne prosputa?

Da, samom ora da se osuši. Videla sam svojevremeno kod sestre na TLC da ona Kejt Goslin time prska deci čizmice pred odlazak na skijanje i prijatno se iznenadila kad sam ga videla u prodavnici.

hello:D:D:D:D:D
Kako ste mi:zag:?

O, mala Lavice, sad si ovde? :lol: Da probam da ti odgovorim za Froa, nekad i propustim po neko pitanje na temama. Mislim da ga drma pubertet, rade ga hormoni, zato traži da se mazi baš oko repa.

Da, samom ora da se osuši. Videla sam svojevremeno kod sestre na TLC da ona Kejt Goslin time prska deci čizmice pred odlazak na skijanje i prijatno se iznenadila kad sam ga videla u prodavnici.

O, mala Lavice, sad si ovde? :lol: Da probam da ti odgovorim za Froa, nekad i propustim po neko pitanje na temama. Mislim da ga drma pubertet, rade ga hormoni, zato traži da se mazi baš oko repa.

Ima deset meseci, ali kad ga mazimo kod repa pa onda negde drugde ponasa se kao da ce a nas ogrebe:dontunderstand:

A jel se to resava kastracijom? Mama hoce da ga kastriramo, meni je zao ali ako ce to da ga smiri ok:dontunderstand:

Rešava se, neće više imati polne nagone, ali sa pubertetskim bubicama ćete morati još neko vreme da se borite. Ali ipak, odložila bih na vašem mestu sve to dok definitivno ne poraste. Uh, sećam se Bilija u tom uzrastu, taman je naučio da se sam liže, pošto je kao jako malo mače izbačen, pa smo ga tata i ja četkali dugo, ali mu se svidela ona Gizmova nazubljena četka, oštra, i tražio je da ga četkam i iisto tako hteo da me ogrebe kad prestanem, dobro da nisam išijas zaradila onda! :lol:

„Хеј, тебра, који је тачан одговор? Под а, бе или це”, кришом је питао Београђанин Нишлију на полагању пријемног испита на факултету.

„Це бе”, одговори житељ града на Нишави.

„Чекај, це или бе”, упита поново Београђанин.

„А бе, це бе!”, сада већ љутито узврати Нишлија.

lele.....:eek:
ti si teži slučaj :cistinaocare:
Teži sluča?Oćeš reći pacijent?:D
Pa sto, nisi valjda zakasnio? Do kad je rok?

Znam za taj slucaj. :lol:

My kinda guy! :super: I ja sam tak'a.

A kad vec turamo snimke, i kad vec pricamo ko je kak'i, weve ga! Covek mog zivota! :zaljubljena:

Nema iksica i krstica, ovo on prica o albumu i solo karijeri.
Nisam zakasnio,do sutra a je rok a ona se iznervirala što sam hteo da se prijavim pa počela da viče"ne možemo mi sve da stignemo...":mrgreen: Baš me briga neću je ni voditi na izložbu,mada sam hteo samo da dobije ocenu,nije još ni ocenjena.
cekaj, jer ovo neka zajjebancija....
montaza....
kako -5 poena....
Nije zaebancija vidiš da čovek puca od znanja :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back