mari47
Stara legenda
- Poruka
- 94.263
Previše snežnih poljubaca svima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brinem se da mi Baja ne navuce neku upalu pluca
danima po kisi, danas po ovom snegu stoki pored Doninog boxa i ne mrda
mokar je do koze
kad ga zatvorim u kucu da se prosusi...ti je urlanje, zavijanje, grebanje da izadje...i pustim ga...
uf....samo bi mi jos to trebalo
mokar je do koze
kad ga zatvorim u kucu da se prosusi...ti je urlanje, zavijanje, grebanje da izadje...i pustim ga...
Sedi mi vazduhoplovni na mozgu kad cee doci pa kad cete doci,ja sve mislila da prodje ovo nikakvo vreme pa da nam dodjete al nikako da omeksa malo
meni nije
sinoc mi je izgleda crkla masina
na mrtvo
smrdelo je na paljevinu i bubanj nece da se okrece
samoubicu se vise
Dobro jutro svima...
Imam osecaj da ova zima nikad nece proci.Taman se obradujem da ovo belo g.vno nece vise da pada kad ono ne lezi vraze jutros na yugicu 5-6-7 cm snega![]()
Cijanid ima propratni efekat,može se umre![]()
mokar je do koze
Joj, kad me nije šlog strefio jutros kad sam pomerila zavesu!A čizme izdržale onaj planirani sneg dobro, ali sad mi tako treba onaj sprej za hidroizolaciju, izmišljena je stvar i vredi svih 250 dinara koliko u proseku košta! A Milici gumenjaci, naravno, popucali na sve strane od savijanja nogu u njima, uh, kad mi se razboli!
koji je to sprej i gde ima da se kupi...ja propado, čizme kožne, đon takođe...pa ka d se nacima vode....
kakava kuca...nisam u toku....
Dobro jutro svima...
Imam osecaj da ova zima nikad nece proci.Taman se obradujem da ovo belo g.vno nece vise da pada kad ono ne lezi vraze jutros na yugicu 5-6-7 cm snega![]()
Belo g.vno
Ovde pada kisa.
U petak smo imali nevreme sa gradom i grmljavinom
Ebes takvu zimu![]()
I zdrav...vidi se da nema ptičji grip.pauzica.......kako je lep ovaj labud bre
kuce je komsinska koja je trcala po ulici i odjednom ga nije bilo dva dana i posle ga vidim u dvoristu pored mog da nemoze na noge udarila ga kola i sad je tu hranimo ga ove komsije ga ne uzimaju ali kuca je malo bolje podize trup sve vise,dusa me zaboli kad ga vidim,i tu cvili sad dosadno mu izgleda vidim da hoce da izadje al nemoze ima kao neki ivicnjak.
Pa jeste li rekli tim komsijama za kuce?
Ja bih ih prijavila. Potpuno pravo imate, zovi policiju, inspekciju, nekog, bilo koga...
ipak nije sve tako crno
moja mašina je živa živcijata
samo je u motor upala čarapa
no, na svu sreću motor nije pregoreo
tako da eida <EI opet jaše