red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
dobro vece..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

danas u setnji dora se pobila sa jednim,napadao je i ona ga izgrdila i bi malo gusto ali su se brzo smirili.i posle smo ih izdvojili
s muškim se pobila?
s muskim,pa nas sad svi zaobilaze,nema njoj igre jos dugo,sve muski oko nje pif.

šta pričaš bre?
pa s muški se najbolje igra.....mislim, najbolje se igraju muški i ženski.....psi...dabome
i ako ga je tepala.......i treba![]()

Milka , i od mene , svima.... 
retko ko je stabilan finansijskiMilka , i od mene , svima....
Malo da vam se pridružim....Mileva, stižu mi "emajlovi"....tako da znaš... hvala...
Pritisak mi je otišao, nebu pod oblake....a i još ponešto me snašlo,kaže dr da ne smem da se nerviram, da izbegavam stres...lako je to reći...
docice sve na svoje nemoj da se brines imate li nekada osećaj takve nervoze da vas mesto ne drži...
ja od sinoć ne mogu da nađem jednu knjigu i to iz biblioteke....ne da sam nervozna...sve sam pretražila i opet ne mogu da je nađem, a znam da mora da bude negde u kući...
onda DOna...preskočila je ogradu i otišla kd komšija...čujem da njegovi psi laju (svih 9 komada)izađem on je u međuvremenu otvorio kapiju i ona se vratila kod nas...ali ne smem više da je puštam u dvorište ako je ne gledam...šta znam...neću da se razmišljam da li će opet da preskoči...a opet, žao mi da sedi u boxu...kad je bezobrazna...Baja ni uz otvorenu kapiju ne izlazi dok mu se ne kaže...
i eto tako skupi mi se...pa jedva dišem

dobro veče drage moje
a i laku noć
odoh u krpe
![]()

laku noć
.. ali eto, hoću da vam poželim ugodne snove, i još ugodnije buđenje.. i kad svane, neka vas obasja sunce novog dana 

Dobro veče..ili dobro jutro...
Znam da sad već spavate.. ali eto, hoću da vam poželim ugodne snove, i još ugodnije buđenje.. i kad svane, neka vas obasja sunce novog dana
![]()