Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:) Milka , i od mene , svima....

Malo da vam se pridružim....Mileva, stižu mi "emajlovi"....tako da znaš... hvala... :)

Pritisak mi je otišao, nebu pod oblake....a i još ponešto me snašlo,kaže dr da ne smem da se nerviram, da izbegavam stres...lako je to reći...

Poslednja izmena:
imate li nekada osećaj takve nervoze da vas mesto ne drži...

ja od sinoć ne mogu da nađem jednu knjigu i to iz biblioteke....ne da sam nervozna...sve sam pretražila i opet ne mogu da je nađem, a znam da mora da bude negde u kući...
onda DOna...preskočila je ogradu i otišla kd komšija...čujem da njegovi psi laju (svih 9 komada)izađem on je u međuvremenu otvorio kapiju i ona se vratila kod nas...ali ne smem više da je puštam u dvorište ako je ne gledam...šta znam...neću da se razmišljam da li će opet da preskoči...a opet, žao mi da sedi u boxu...kad je bezobrazna...Baja ni uz otvorenu kapiju ne izlazi dok mu se ne kaže...
i eto tako skupi mi se...pa jedva dišem

imate li nekada osećaj takve nervoze da vas mesto ne drži...

ja od sinoć ne mogu da nađem jednu knjigu i to iz biblioteke....ne da sam nervozna...sve sam pretražila i opet ne mogu da je nađem, a znam da mora da bude negde u kući...
onda DOna...preskočila je ogradu i otišla kd komšija...čujem da njegovi psi laju (svih 9 komada)izađem on je u međuvremenu otvorio kapiju i ona se vratila kod nas...ali ne smem više da je puštam u dvorište ako je ne gledam...šta znam...neću da se razmišljam da li će opet da preskoči...a opet, žao mi da sedi u boxu...kad je bezobrazna...Baja ni uz otvorenu kapiju ne izlazi dok mu se ne kaže...
i eto tako skupi mi se...pa jedva dišem

kako mi je to poznato..i onda se ubijem tražeći, iznerviram se , uspaničim ...a znam da je tu negde.... ne jednom mi se desilo....

Žao mi je Done...ali ona bi da se druži... dušica ...

Dobro veče..ili dobro jutro...
Znam da sad već spavate :).. ali eto, hoću da vam poželim ugodne snove, i još ugodnije buđenje.. i kad svane, neka vas obasja sunce novog dana :)
:heart:

Dobro jutro,ja sam se probudio,ali nije još svanulo...:D
Svejedno...kuvam kafu za sve :)
images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back