Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
Ma da si ti živa i zdrava i da slavimo još sto godinaevo poslužite se
![]()
nije mi rođendan ali kao da jeste![]()
Evo,da zalijemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da si ti živa i zdrava i da slavimo još sto godinaevo poslužite se
![]()
nije mi rođendan ali kao da jeste![]()

ispijajuci drugu kafu od jutros, uzivam u toploti izlozena suncevoj svetlosti .....sa Vama budem na kratko dok ne odjurim obavezama....ova ideja o 'rodjendanima' je interesantna, ali predlazem, da bi se izbegla zabuna...da se ovakav dan imenuje npr. Divan ( nick) dan....pa onda zelje, ljubljenje, poruke...itd

Dobro jutro....ispijajuci drugu kafu od jutros, uzivam u toploti izlozena suncevoj svetlosti .....sa Vama budem na kratko dok ne odjurim obavezama....ova ideja o 'rodjendanima' je interesantna, ali predlazem, da bi se izbegla zabuna...da se ovakav dan imenuje npr. Divan ( nick) dan....pa onda zelje, ljubljenje, poruke...itd

Sanja, ja ništa ovde ne razumem...ljube se svaki dan,svi redom...samo se
ljube i ništa više....i vazdan slave nešto...da bi se, kao, ljubili, cccc![]()

Ima jedan moj komsija uzrecicu :" Da skinemo gace pa da se izljubimo kao ljudi !"![]()

Jutro ŽaklinaDobro jutro odeljenje![]()
Sanja,dobro jutroDobro jutro....ispijajuci drugu kafu od jutros, uzivam u toploti izlozena suncevoj svetlosti .....sa Vama budem na kratko dok ne odjurim obavezama....ova ideja o 'rodjendanima' je interesantna, ali predlazem, da bi se izbegla zabuna...da se ovakav dan imenuje npr. Divan ( nick) dan....pa onda zelje, ljubljenje, poruke...itd
Zar ljubav nije najvažnija?Sanja, ja ništa ovde ne razumem...ljube se svaki dan,svi redom...samo se
.....

...odoh da radimMari.....ljubim te.........

ajmo malo živosti
pa ako je rođendan, da se proveselimo malo![]()

,konacno ukapirala 
naucili smo da stanemo u stav,sad mora mnogo da se vezba,konacno ukapirala
.