Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan...
Treba mi savet.Primetila sam juce da su Zaklini sisići malo nabrekli ja stisnem kad ono mleko izlazi...
Imala je teranje pocetkom Novembra i bila je zatvorena non stop,izlazila je samo na povodcu tako da nije skotna 100% a pri tom do sad bi se i ostenila.
Da li je to normalno ili je zabrinjavajuce??

Dobar dan...
Treba mi savet.Primetila sam juce da su Zaklini sisići malo nabrekli ja stisnem kad ono mleko izlazi...
Imala je teranje pocetkom Novembra i bila je zatvorena non stop,izlazila je samo na povodcu tako da nije skotna 100% a pri tom do sad bi se i ostenila.

Samo rade hormoni......lažna trudnoća........ali bolje Mimi da kaže......

Dobar dan...

Lazna trudnoca. Samo pazi kako se ponasa, desava se da onda postanu malo agresivnije, i vidi, ako sisice postanu vruce, da joj lecite mastitis, inace, nikakvi hormoni niti ista slicno ne dolaze u obzir. A pravilo je ako je imala jednu, imace ih opet, pa je ili parite ili pod noz.

a jel :zper: pa dobro ;)

nije lošo mala nije lošo

mada ja sam jutros na drugoj talasnoj dužini npr vako
:zag:

A mene ovo drzi jer je prigodna. Ma on je savrsen u svakom pogledu, kad bih varala mimi's dad, samo bi on dos'o u obzir! :mrgreen: Salu na stranu, stvarno mi se svidjaju njegovi textovi i spotovi i muzika, bas po mom ukusu. Mada, kako stoje stvari, ima i ja u skorije vreme da se vrnem na lounge.

Bas tako.

Poslednja izmena:

Lazna trudnoca. Samo pazi kako se ponasa, desava se da onda postanu malo agresivnije, i vidi, ako sisice postanu vruce, da joj lecite mastitis, inace, nikakvi hormoni niti ista slicno ne dolaze u obzir. A pravilo je ako je imala jednu, imace ih opet, pa je ili parite ili pod noz.

A mene ovo drzi jer je prigodna. Ma on je savrsen u svakom pogledu, kad bih varala mimi's dad, samo bi on dos'o u obzir! :mrgreen: Salu na stranu, stvarno mi se svidjaju njegovi textovi i spotovi i muzika, bas po mom ukusu.

Bas tako.

Ijaooo milica moja :heart: oce da bude mama :zaljubljena:
Reci mi samo jel da je izmuzavam(kad se samo setim sebe i svojih problema :aha: ) ili da nista ne diram??
LJiljo,Mimis pa sta bih ja bez vas :kiss: :zag:

Doki sine jel ti dobro? :mrgreen:

Ljiljo, dodje to tako nama ponekad, to ti je normalno kad roker odraste. :manikir:

Ijaooo milica moja :heart: oce da bude mama :zaljubljena:
Reci mi samo jel da je izmuzavam(kad se samo setim sebe i svojih problema :aha: ) ili da nista ne diram??
LJiljo,Mimis pa sta bih ja bez vas :kiss: :zag:

Nemoj da je izmuzas, tako bi joj samo podstakla laktaciju. Ali ako postanu vruce i tvrde, mora na boce! Ako te bude pustala, mazi joj ihtiol kamfor da joj splasne otok, to bi bilo idealno.

Joj, vozaci su danas poludeli! :dash: Prvo ja da zgazim na pesacki, meni zeleno, kad krele u matorom BMW na svom crvenom radi polukruzno i pravo na mene! Posle drugi, mladji BMW na pesackom bez semafora prolece sa preko 70km/h a malopre cujem da je lik u golfu preticao nekog trotoarom, ubio jednog pomalo opichenog dedicu i zbrisao sa sve razlupanom sofersajbnom. Danas vise ne mrdam iz radnje, dok ne padne mrak. Ako vidim Val da svetli, da je pitam koj' im je krasni!

Dobar dan...

To se meni sa Unom dešavalo,al jadnica nikad nije imala štence :(
Pa pokupi igračke po dvorištu,složi ih na gomilu i ne da niko da im pridje...
To je tužno :(

Mislim da je samo pratiš......ako budu vruće i nabrekle onda je krenuo mastitis.....mislim da tad mora kod veta po boce.....ali evo Mimi zna bolje

Ljiljo, dodje to tako nama ponekad, to ti je normalno kad roker odraste. :manikir:

Nemoj da je izmuzas, tako bi joj samo podstakla laktaciju. Ali ako postanu vruce i tvrde, mora na boce! Ako te bude pustala, mazi joj ihtiol kamfor da joj splasne otok, to bi bilo idealno.

Joj, vozaci su danas poludeli! :dash: Prvo ja da zgazim na pesacki, meni zeleno, kad krele u matorom BMW na svom crvenom radi polukruzno i pravo na mene! Posle drugi, mladji BMW na pesackom bez semafora prolece sa preko 70km/h a malopre cujem da je lik u golfu preticao nekog trotoarom, ubio jednog pomalo opichenog dedicu i zbrisao sa sve razlupanom sofersajbnom. Danas vise ne mrdam iz radnje, dok ne padne mrak. Ako vidim Val da svetli, da je pitam koj' im je krasni!

Tako sam i mislila,iz licnog iskustva :mrgreen:
Za sad su ok mekani su joj sisići na dodir,nisu natečeni ali uzet cu taj ihtiol kamfor za svaki slucaj.
Hvala vam puno :kiss::heart:
Odoh da rucam i posle da mazim "mamu" :heart:

inace, sneg se topi i moji psi su najruzniji na ceelom svetu - posto ne umeju da se lapo skrase na suvm, trce tako dvoristem i duz ograde, a ono blat, voda...prljavi su ko prasici, sve im se dlaka na stomaku ukrutila od blata....ima deo dvorista koji je jos pd dnegom, pa kad i to bude pocelo da se topi....muka mi je

taman posla kumo da zaostaješ sa gradivom :mrgreen:

ako treba, moze i da se ponavja.....
Nema zaostajanja,može i da se ponavlja.
I baš ste me danas razveseleli dodje mi da vam ne kažem kad mi je rodjendan pa da me svaki dan tako...:D
Za sve vas
images

evo .......mene :manikir:

a inače smo mi jako pažljive.....posebno s muškim primercima :manikir::brus:

E pa ne moze, tebi bio pre neki dan! :ljutko:
I da, moramo, kad su nam ovde ugrozeni ki polarni medvedi! :mrgreen:

...izasle mi visibake u dvoristu :zskace:

Evice! :zag: Blago tebi, kod mene puno dvoriste shuta sa krova, jos na njemu ima snega, a kako ce mi se perunika ponasati kad se to raskloni, Bog sveti zna! :sad2:

Joj, rasturi me glavina od ovog virusa. :histericna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back