Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
Dobar dan...
Treba mi savet.Primetila sam juce da su Zaklini sisići malo nabrekli ja stisnem kad ono mleko izlazi...
Imala je teranje pocetkom Novembra i bila je zatvorena non stop,izlazila je samo na povodcu tako da nije skotna 100% a pri tom do sad bi se i ostenila.
Da li je to normalno ili je zabrinjavajuce??
Treba mi savet.Primetila sam juce da su Zaklini sisići malo nabrekli ja stisnem kad ono mleko izlazi...
Imala je teranje pocetkom Novembra i bila je zatvorena non stop,izlazila je samo na povodcu tako da nije skotna 100% a pri tom do sad bi se i ostenila.
Da li je to normalno ili je zabrinjavajuce??
Mari leci Tacu, ne sujmam da je vredna od jutros. Nego sta kazes ti na ovaj moj muzicki izbor?
pa dobro 
oce da bude mama 
) ili da nista ne diram??

Prvo ja da zgazim na pesacki, meni zeleno, kad krele u matorom BMW na svom crvenom radi polukruzno i pravo na mene! Posle drugi, mladji BMW na pesackom bez semafora prolece sa preko 70km/h a malopre cujem da je lik u golfu preticao nekog trotoarom, ubio jednog pomalo opichenog dedicu i zbrisao sa sve razlupanom sofersajbnom. Danas vise ne mrdam iz radnje, dok ne padne mrak. Ako vidim Val da svetli, da je pitam koj' im je krasni!