jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
od ovog se nespava
ja tu još malo A ti![]()
i ja sam tu,ali odoh cas da se okupam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od ovog se nespava
ja tu još malo A ti![]()

oooooooooo tu smoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ljudi gde ste![]()
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ljudi gde ste![]()
....po podne, samo malo prilegnem da se odmorim,gledam film na tv...i bas me zainteresavao...ali...ja zaspim...i prespavam film koji je trajao verovatno tri sata... sad sam ko shantava...svasta bih radila a nista mi se ne radi...

o fala bogu da neko pravi svadbu bez narodnjaka
i mi smo hteli tako...al dzaba
lajkovala(joj kako mrzim taj izraz)

i poljubila pismo sa crvenim karminom usne su ispale prelepe,ae da mu nesto napravim,farmerke kupila valjda nisu male i imam nego iznenadjenje za njega ja sam podelila sa ostalima i zamolila da lupe lajk![]()
i ja sam lajkovala.a nisam imala vremena da citam.
nenadu sam napisala poruku u pismu ona sarena pisma,i jos sam pisala ko nogama,ne umem bolje
i poljubila pismo sa crvenim karminom usne su ispale prelepe,ae da mu nesto napravim,farmerke kupila valjda nisu male i imam nego iznenadjenje za njega
ima da me ubije sto sam mu to kupila,ali to je samo zezov.

ima bre da je bijem da cuti,nervira me kako kresti 
ne mogu da verujem,mora krava od moje sestre da mi dize pritisak cim ustanemima bre da je bijem da cuti,nervira me kako kresti
![]()

ali ne mogu da je slusam em prica trista na sat potrebno i ne potrebno,em kresti i menja boju glasova ko blesava a mene to uzasava,moram da joj priretim![]()

Ko bije zlo ne misli
Ne mozes i da mislis i da bijes...