magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Dobro veče Val.....Laku noć Jelena...
A laku noć i od mene, svima koji ostaju..
A laku noć i od mene, svima koji ostaju..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dok ne stigne pravi,evo virtuelnog fervexa za razrednu,i da nam brzo ozdravi.
![]()
Dobro jutro odeljenju![]()

nadam se da ćeš preko vikenda moći i da odmoriš malo od posla.....
Nema na čemuhvala drugar........![]()

Evo,pa kad stignu...

Dobro jutro,
Ljiljo brzo da ozdraviš
ćao Kovac
moram da čitam unazad, sinoć nisam bila kod kuće, pa imam neopravdani![]()
Aha..tu ste,stigle u medjuvremenu dok sam donosio kaficuDobro jutro....Ljiljo , terera taj virus od sebe....nadam se da ćeš preko vikenda moći i da odmoriš malo od posla.....
Kovac....svaka čast, vrlo si uslužan, odmah skočiš da prineseš lek za razrednu....pravi kavaljer..![]()

Ćao AlexI od mene caj
![]()
Dobro jutro![]()

Dobro jutro,
Ljiljo brzo da ozdraviš
ćao Kovac
moram da čitam unazad, sinoć nisam bila kod kuće, pa imam neopravdani![]()

Ako sve lepo nadoknadiš, možeš da prodješ samo sa opomenom...bez neopravdanog...![]()

ja sam najveca skitara,izasla sam jutros oko 10h i sad sam dosla a pritom sam svratila na pola sata samo da ostavim hlebsutra cu da sedim kuci ceo dan
![]()

Irina vam porucuje
" agljugljkljkgljukgljk,vuaaaa,oooeeeeee,baaaa,gljaa aakljuuuk....mmmmmm"brlja 100 na sat
a od mene nesto da se malo smejete
A radio... 
Tacno se vidi da ovo troje njega maltretiraju...On samo pobegne i uvuce se vazduhoplovnom ispod cebeta...Ali i to bezanje je u fazonu hoda s nogice na nogicu,lagano bez opterecenja...
Da li mozete verovati da jos nikog od nas Toma nije ogrebao
Jel' ima neko ideju koj' mu je i kako da ga sredim?Pa jel si probala shift+alt?Ako, vreme ti je da skitaš.
Mogu da je zamislim, brbljivica mala!A radio...
Ej, cudo jedno, sta Milica radi Mirku a on je kulira! Izgleda su slicni njih dvojica.
Dobar dan svima. Sad sam slucajno nesto pritisla i kao mi on prebaci na srpski, latinicu ali mi ne pokazuje tako kad otkucam.Jel' ima neko ideju koj' mu je i kako da ga sredim?