Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok ne stigne pravi,evo virtuelnog fervexa za razrednu,i da nam brzo ozdravi.:heart:
images

Dobro jutro odeljenju :D

Dobro jutro,
Ljiljo brzo da ozdraviš
ćao Kovac
moram da čitam unazad, sinoć nisam bila kod kuće, pa imam neopravdani :)

Dobro jutro....Ljiljo , terera taj virus od sebe....:zag: nadam se da ćeš preko vikenda moći i da odmoriš malo od posla.....

Kovac....svaka čast, vrlo si uslužan, odmah skočiš da prineseš lek za razrednu....pravi kavaljer..:zag:
Aha..tu ste,stigle u medjuvremenu dok sam donosio kaficu :D
Pa izvolite :cmok:

Ako sve lepo nadoknadiš, možeš da prodješ samo sa opomenom...bez neopravdanog... :hahaha:

evo sve sam pročitala........ i baš sam se nasmejala
juče sam išla kod frizera, a pod utiskom vica, koji je napisala mimi's za ono kapče.......smelala sam se i još mi se vrti ono...kude je kapčena na dete mi
a tek danas..........ona dva snimka koje je postavila Mileva
vidim lepo ste se zabavljali sinoć
mi smo bili da se poigramo sa unukom a bila nam je i godišnjica braka( ne smem da kažem koliko - mnogi ovde nemaju toliko godina)
hvala za kafu i čaj baš ste slatki
evo od mene malo čokolade
cokolada_in_graz.jpg

ja sam najveca skitara,izasla sam jutros oko 10h i sad sam dosla a pritom sam svratila na pola sata samo da ostavim hleb :rumenka: sutra cu da sedim kuci ceo dan :aha:

Ako, vreme ti je da skitaš. :)

Irina vam porucuje
" agljugljkljkgljukgljk,vuaaaa,oooeeeeee,baaaa,gljaa aakljuuuk....mmmmmm" :lol: brlja 100 na sat

a od mene nesto da se malo smejete :)

Mogu da je zamislim, brbljivica mala! :heart: A radio... :zcepanje:

Tacno se vidi da ovo troje njega maltretiraju...On samo pobegne i uvuce se vazduhoplovnom ispod cebeta...Ali i to bezanje je u fazonu hoda s nogice na nogicu,lagano bez opterecenja...
Da li mozete verovati da jos nikog od nas Toma nije ogrebao

Ej, cudo jedno, sta Milica radi Mirku a on je kulira! Izgleda su slicni njih dvojica.

Dobar dan svima. Sad sam slucajno nesto pritisla i kao mi on prebaci na srpski, latinicu ali mi ne pokazuje tako kad otkucam. :dontunderstand: Jel' ima neko ideju koj' mu je i kako da ga sredim?

Ako, vreme ti je da skitaš. :)

Mogu da je zamislim, brbljivica mala! :heart: A radio... :zcepanje:

Ej, cudo jedno, sta Milica radi Mirku a on je kulira! Izgleda su slicni njih dvojica.

Dobar dan svima. Sad sam slucajno nesto pritisla i kao mi on prebaci na srpski, latinicu ali mi ne pokazuje tako kad otkucam. :dontunderstand: Jel' ima neko ideju koj' mu je i kako da ga sredim?
Pa jel si probala shift+alt?
Dobar dan :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back