Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
dzabe ja kazem da cu da sedim kuci,sad odoh do grada po poklon,videla sam divne farmerice.
necu sigurno kuci do 13h,zurim da se ne smrznem.
Malopre sam mislio da tebi odgovaram na poruku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dzabe ja kazem da cu da sedim kuci,sad odoh do grada po poklon,videla sam divne farmerice.
Pa jel si probala shift+alt?
A kuliraš i ti mene na četu fejsa
Dobar dan![]()

Ma jesam, pise da je prebacena tastatura na srpski na language baru ali je na engleskom. A ono je tvoj request? OK, odo' da prihvatim. Ja dok skontam...
Lepo se provedi!![]()
Ma nisam ti poslao zahtev,mislio sam da jociki odgovaram na post hahaha
A sad kad si već pomenula možeš mi dati link za rikvest![]()
U reputaciji!Da, skontala sam da je nesto u pitanju, a da definitivno nisi Ivan Filipovic iz KG.U reputaciji!
Dobar dan, prvi put danas,
Iz nekih lepih razloga zakasnila sam...ali srce za vas SVE nije
![]()

Dobar dan, prvi put danas,
Iz nekih lepih razloga zakasnila sam...ali srce za vas SVE nije
![]()

Malopre,videla si u medjuvremenu![]()
Ma pisao sam ti tamo,nisi videla,nema veze![]()

Dobar dan evo i mene..gladne kao vuk..cujte kada smrsam i kada vam budem okacila fotku ovde,ako mi ne budete udelili silne komplimente gadno ce da bude..
gladna ces biti jos neki dan,posle ces da se naviknes,ali nemoj da odustajes posle ces jos vise da se ugojis,ja sam ti zivi primer![]()
necu da posustanem...

moram da ti dam podrskuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...necu da posustanem...
![]()
Dobar dan evo i mene..gladne kao vuk..cujte kada smrsam i kada vam budem okacila fotku ovde,ako mi ne budete udelili silne komplimente gadno ce da bude..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...necu da posustanem...
![]()

nij adanas nisam odustao .............................. dok nisam pojeo i poslednji kolačs tanjira![]()
otices u wc a toalet papira nece biti
ajde,ajde samo ti zezajotices u wc a toalet papira nece biti
![]()