lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
može i lipicaner....al samo da ima pametne oči....mada više preferiram vranca.....![]()
Jel to zbog vina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
može i lipicaner....al samo da ima pametne oči....mada više preferiram vranca.....![]()

Al zuco ako oces da izigravas konja moras u stalu![]()

ma i u štalu ako treba...ono hopa cupa na senu je baš IN...vraćamo se prirodi![]()

ima li koga

Dobar dan, pijem kafu, pa svratila da vidim ima li nekog od vas
![]()
to se ne može reći da pijem , jer je stvarno popijem naiskap, na ex što bi rekli....ona treba da mi otvori oči....e, kasnije druga se pije onako, polako.... 
dobar dan
malo je reci da am mrtva umorna tj neispavana...ali posao je posao....
sinoc sam se provela bexvexe, neverovatno je sta kafane sebi dozvoljavaju da posluze gostima....
bajato, hlano, tvrdo, neukusno - rostilj
opusteno, raspadajuce salata
hladno do bola jer u trci za zaradom samo se sto vise prostora ograddi nekim plastikama i glumi salu....
lepse mi 100 puta bilo pre podne u Malom Podrumu....

i samo da se jos malo pozalim - od sada lozim u rukavicama - sve mi se neke treske nabile u prste, ne mogu ni da ih iyvadim ,a prsti naduli i bole...jedva kucam...i to samo na desnoj ruci jer njom ubacujem drva...bem ti yimu i ko je iymisli....

i samo da se jos malo pozalim - od sada lozim u rukavicama - sve mi se neke treske nabile u prste, ne mogu ni da ih iyvadim ,a prsti naduli i bole...jedva kucam...i to samo na desnoj ruci jer njom ubacujem drva...bem ti yimu i ko je iymisli....
Eve me......dobro jutro na sve vredne žene...pauzica 10 min.![]()
da se nadjemo ovde u isto vreme..... 

Dobar dan, Zorice....evo ja sam malo tu....prvu kafu sam davno sasula u sebe....to se ne može reći da pijem , jer je stvarno popijem naiskap, na ex što bi rekli....ona treba da mi otvori oči....e, kasnije druga se pije onako, polako....
Je li ti došao sin ?
eee, prerano sam se obradovala...opet sam ostala sama....svi otišli poslom....onda ću i ja....![]()