Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro,
Dan već uveliko odbrojava sate i svaki je trenutak prošlost!
Ne dozvolite da vam prodje tek tako...da se izležavate...Ajde, čeka vas kafa, Krstarica, ja.....:kafa:

afterthegamerika5copyrejl8.jpg

Dobro jutro...mene je jutros , taaaako mrzilo da ustanem....dobila sam jednu dobru knjigu, i sinoć se začitala do kasno....Ovde je vedro, sija sunce ali je ledeno....prozori mi se zaledili...

Ova slika , Ljiljo, baš kao da predstavlja naše odelenje... :hahaha:

dobar dan
malo je reci da am mrtva umorna tj neispavana...ali posao je posao....
sinoc sam se provela bexvexe, neverovatno je sta kafane sebi dozvoljavaju da posluze gostima....
bajato, hlano, tvrdo, neukusno - rostilj
opusteno, raspadajuce salata
hladno do bola jer u trci za zaradom samo se sto vise prostora ograddi nekim plastikama i glumi salu....

lepse mi 100 puta bilo pre podne u Malom Podrumu....

dobar dan
malo je reci da am mrtva umorna tj neispavana...ali posao je posao....
sinoc sam se provela bexvexe, neverovatno je sta kafane sebi dozvoljavaju da posluze gostima....
bajato, hlano, tvrdo, neukusno - rostilj
opusteno, raspadajuce salata
hladno do bola jer u trci za zaradom samo se sto vise prostora ograddi nekim plastikama i glumi salu....

lepse mi 100 puta bilo pre podne u Malom Podrumu....

Da si domaćica kumo, kao mi ostale, a ne da pajaš po kafanama od jutra do sutra radeći tri smene......bila bi odmorna, naspavana i ne bi imala stomačnih problema od ladan i bajatan roštilj :manikir:

i samo da se jos malo pozalim - od sada lozim u rukavicama - sve mi se neke treske nabile u prste, ne mogu ni da ih iyvadim ,a prsti naduli i bole...jedva kucam...i to samo na desnoj ruci jer njom ubacujem drva...bem ti yimu i ko je iymisli....

Uh...pa to boli.svakako moraš takav posao da radiš u rukavicama...a sa ovim boldovanim se slažem 100 %...ma ne 1000 %....meni je već dosta zime....

Dobar dan, Zorice....evo ja sam malo tu....prvu kafu sam davno sasula u sebe....:hahaha: to se ne može reći da pijem , jer je stvarno popijem naiskap, na ex što bi rekli....ona treba da mi otvori oči....e, kasnije druga se pije onako, polako....
Je li ti došao sin ?

još 5 dana ako današnji ne računam, jedva čekam
ja tako malo plačem, pa mi skoči pritisak, pa ga skidam i prekinem sa pesmom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back