Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav društvo.
Da se zna, ja bio ovde, malo lutao po albumima, ljubimci su vam prelepi. z:)

Moram da vam se požalim da baš i ne mogu da se snađem, ovo sve nešto novo i čudno. :lol: :rumenko:

Moji čupavci su dobro, Jeca je dobro, ja sam dobro, tek toliko da znate. :)
Do moje naredne posete, veliki pozdrav za sve vas. :heart:

Raynezi me bre..Ljubi imenjakinju i sve dlakavce u kompletu :zskace:

Jeste:D
evo kako:

:zcepanje: seceri...

Dobro jutro :zzima:

Pozdrav tebI Mari i svima na F odelenju, malo sam čitala šta se ovde piše, pa sam se ubacila - ako me primate
:mazipsa::pas::zpozdrav2:
Još ne znam da prebacim slike iz mobilnog na kompjuter, da postavim slike mojih kuca... da se pravim važna... jako su mi slatke kuce a i vaše gledala sam slike što ste postavili
joooj jako volim životinje

Pozdrav tebI Mari i svima na F odelenju, malo sam čitala šta se ovde piše, pa sam se ubacila - ako me primate
:mazipsa::pas::zpozdrav2:
Još ne znam da prebacim slike iz mobilnog na kompjuter, da postavim slike mojih kuca... da se pravim važna... jako su mi slatke kuce a i vaše gledala sam slike što ste postavili
joooj jako volim životinje

Dobro nam došla...:zag:....ja sam Ljilja....razredna :cistinaocare:

Pozdrav društvo.

Moram da vam se požalim da baš i ne mogu da se snađem, ovo sve nešto novo i čudno. :lol: :rumenko:

:zskace: :zskace: :zskace: :zskace:

Antiiii....obradovao si me .....nadam se da ćeš ćešće da se javiš....drago mi je da ste svi dobro...i mislimo na vas....

evo jedne slike, ako nešto ne zabrljam
trebalo bi da bude kuca slična mojoj
3267469564_fc144e7028.jpg

A jel' poslužila Frodoa?

A ostali jel' smeju da slušaju? Ja pustila bez pitanja i sviđa mi se. :D

Dobru noć želim svima. Sinoć sam imala bliski susret glodarske vrste, otvorila sam vrata od kupatila, onako ženski vrisnula prvi put u životu i zatvorila ih, više mi se nije pi*kilo! z:cry: Aj' da je miš, njih višam redovno i žive i ulovljene i... Ma preko ruku su mi pretrčavali ranije, pre nego što sam zapatila radne mačke, al' ovo čudo je imalo preko pola metra sa repinom, frapirala sam se, i nije mi jasno kuda je ušao! :dash: Biće da se umuljio kroz kanalizaciju, pa se onda uplašio on mene koliko i ja njega, i istim putem zbrisao nazad. :zima:

Danas smo bili dobri u vrtiću, a sutra teba da odnese jedan zlatan ili crven ukras, svako dete kači po jedan i imaju lepu jelku. :)

Šta ima dalje? :think: Aha! Bili smo večeras na slavi zajedno sa lokalnom alfom i omegom na kinološkoj sceni, internacionalnim sudijom kog svi vole i cene, čak i mi, mrzitelji lova. I bio je jedan dobermandžija i kad sam rekla da imam u planu malinou, ovaj sudija krenuo da me odgovara (ne zna čovek da se i mimi's dad stresa od straha kad dreknem na Milicu z:mrgreen:) pa tako pričamo o njima, kako rade rukav i još ponešto, tipa zdravlja, snage... i izgleda smo zapalili dobermandžiju za malinoe! :zskace:
100% kroz wc solju lepo kaze moja baba da moze :)
super za milicu sto je dobra,bice ona sve bolja i bolja.
a kad dolazis dovedi je ;)

Pozdrav društvo.

bas mi je drago da si se javio :),lepo je kad se neko seti starih drugara

dobro jutro :cao:
nesto sam navikla da spavam do pola 9 ne mogu da predjem preko.
dora se vec javlja :evil:
htela sam da zakazem za novu godinu u hotel sumarice ,bas smo se lepo skupile drugarice pa sve sa momcima :D.ali malo sutra od prosle nedelje sva mesta popunjena,nemoze nista ni preko veze :tajna:

Pozdrav društvo.

E, pa ovo mi je baš prijalo ......pozdrav za Macu i mace.....ostalo znaš šta treba da radiš :znamiguje::heart:
I dolazi ovamo......nedostajete svima :cistinaicare:

A jel' poslužila Frodoa?

A ostali jel' smeju da slušaju? Ja pustila bez pitanja i sviđa mi se. :D
Dobru noć želim svima. Sinoć sam imala bliski susret glodarske vrste, otvorila sam vrata od kupatila, onako ženski vrisnula prvi put u životu i zatvorila ih, više mi se nije pi*kilo! z:cry: Aj' da je miš, njih višam redovno i žive i ulovljene i... Ma preko ruku su mi pretrčavali ranije, pre nego što sam zapatila radne mačke, al' ovo čudo je imalo preko pola metra sa repinom, frapirala sam se, i nije mi jasno kuda je ušao! :dash: Biće da se umuljio kroz kanalizaciju, pa se onda uplašio on mene koliko i ja njega, i istim putem zbrisao nazad. :zima:

Danas smo bili dobri u vrtiću, a sutra teba da odnese jedan zlatan ili crven ukras, svako dete kači po jedan i imaju lepu jelku. :)

Šta ima dalje? :think: Aha! Bili smo večeras na slavi zajedno sa lokalnom alfom i omegom na kinološkoj sceni, internacionalnim sudijom kog svi vole i cene, čak i mi, mrzitelji lova. I bio je jedan dobermandžija i kad sam rekla da imam u planu malinou, ovaj sudija krenuo da me odgovara (ne zna čovek da se i mimi's dad stresa od straha kad dreknem na Milicu z:mrgreen:) pa tako pričamo o njima, kako rade rukav i još ponešto, tipa zdravlja, snage... i izgleda smo zapalili dobermandžiju za malinoe! :zskace:

Kao prvo, drago mi je da Milica privikava na vrtić, biće ona dobro...

A ovo za bliski susret...paaa, gledala sam jednom na tv, a bilo i u novinama, samo ne znam već gde, ušla zmija kroz wc šolju, žena podigla poklopac, kad oči u oči sa zmijurinom....kaže brzo je spustila poklopac, zvala neku službu i oni došli, pokupili je i odneli...navodno nekom pobegao kućni ljubimac....od onda, ponekad se setim kad dižem poklopac, pa sve očekujem koga ću videti...:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back