A jel' poslužila Frodoa?
A ostali jel' smeju da slušaju? Ja pustila bez pitanja i sviđa mi se.
Dobru noć želim svima. Sinoć sam imala bliski susret glodarske vrste, otvorila sam vrata od kupatila, onako ženski vrisnula prvi put u životu i zatvorila ih, više mi se nije pi*kilo!

Aj' da je miš, njih višam redovno i žive i ulovljene i... Ma preko ruku su mi pretrčavali ranije, pre nego što sam zapatila radne mačke, al' ovo čudo je imalo preko pola metra sa repinom, frapirala sam se, i nije mi jasno kuda je ušao!

Biće da se umuljio kroz kanalizaciju, pa se onda uplašio on mene koliko i ja njega, i istim putem zbrisao nazad.
Danas smo bili dobri u vrtiću, a sutra teba da odnese jedan zlatan ili crven ukras, svako dete kači po jedan i imaju lepu jelku.
Šta ima dalje?

Aha! Bili smo večeras na slavi zajedno sa lokalnom alfom i omegom na kinološkoj sceni, internacionalnim sudijom kog svi vole i cene, čak i mi, mrzitelji lova. I bio je jedan dobermandžija i kad sam rekla da imam u planu malinou, ovaj sudija krenuo da me odgovara (ne zna čovek da se i mimi's dad stresa od straha kad dreknem na Milicu

) pa tako pričamo o njima, kako rade rukav i još ponešto, tipa zdravlja, snage... i izgleda smo zapalili dobermandžiju za malinoe!