Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
"Kad god sebe zatekneš na strani većine, vrijeme je da napraviš pauzu i razmisliš." - Mark Tven
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde se sneg otopio jos juceMene boli ruka, Tacu boli ruka, jezik ga ne boli...ni mene, doduše..
Meni ovi smajliji ne odgovaraju, treba mi manikir i ovde i inače, a i to se zakazuje...kao gužva, e svašta....
Ej, kod nas sunce i sneg se topi...
,ali neka lepo vreme jos neki dan moja Duda ima 10 godina i po ceo dan cvili od kako se rodila. Ali ako je mazim ili sedi pored mene kao sada pored kompjutera, onda ne cvili.

100% kroz wc solju lepo kaze moja baba da moze
super za milicu sto je dobra,bice ona sve bolja i bolja.
a kad dolazis dovedi je
bas mi je drago da si se javio,lepo je kad se neko seti starih drugara
I kažnjavaj prema obaveštenju od supera i ne vredi, istekne za tri dana i eto ga nazad da smara na pp!
Inače, ona sitno mlevena prekrupa baš lepo grudva. 

DObrodošla na odeljenje, Zorice.
Nije kroz šolju, zatvaram je redovno, mimi's dad je svojevremeno otpušavao sajlom odvod ispod kade i nije vratio onaj poklopac, moralo je tuda. A inače znam da mogu kroz šolju, pričala mi je komšinica, šefica radnje iz jednog velikog lanca prodavnica, oni su u podrumu velike zgrade i redovno ih zatiču u wc šolji.
Dobar dan želim. Ubi me onaj lovac, majko mila, kud' se prihvatih Zaštite?!I kažnjavaj prema obaveštenju od supera i ne vredi, istekne za tri dana i eto ga nazad da smara na pp!
Ej, kupila sam mačkovima lopaticu za čišćenje posipa, sad sam i zvanično njihova.Inače, ona sitno mlevena prekrupa baš lepo grudva.
![]()
bas se iznerviram i tamo s onom....Pozdrav društvo.
Da se zna, ja bio ovde, malo lutao po albumima, ljubimci su vam prelepi.
Moram da vam se požalim da baš i ne mogu da se snađem, ovo sve nešto novo i čudno.![]()
Moji čupavci su dobro, Jeca je dobro, ja sam dobro, tek toliko da znate.
Do moje naredne posete, veliki pozdrav za sve vas.![]()

i izmazi rođendanca u moje ime Pozdrav tebI Mari i svima na F odelenju, malo sam čitala šta se ovde piše, pa sam se ubacila - ako me primate
Još ne znam da prebacim slike iz mobilnog na kompjuter, da postavim slike mojih kuca... da se pravim važna... jako su mi slatke kuce a i vaše gledala sam slike što ste postavili
joooj jako volim životinje
Dobro ti nama dosla
Ja sam blagajnica![]()

Malo svratim i ja,pa smugnem.
Danas strajk prevoznika do 17h,sutra 24h
Nigde ne mogu da idem sama.......![]()

ti sto tako odes i boli te uvo,svima falis ovdePozdrav društvo.
Da se zna, ja bio ovde, malo lutao po albumima, ljubimci su vam prelepi.
Moram da vam se požalim da baš i ne mogu da se snađem, ovo sve nešto novo i čudno.![]()
Moji čupavci su dobro, Jeca je dobro, ja sam dobro, tek toliko da znate.
Do moje naredne posete, veliki pozdrav za sve vas.![]()

ma ja sam ti dušo vrhunski kolektor![]()