Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lavice ljubi to malo pufnasto mekano...

i tata bi sine
128fs318181.gif

Eve i mene, dok čekam goste...Nemoj da neko ovo zloupotrebi i tura me
po kojekakvi sajtovi....nahebali ste:manikir:

j7chtf.jpg

a šta to da ti se turi :whistling:

čeka se žrtva :zper:

..I prefarbaću kosu, neću da budem plavuša...to je jedino šta mogu da uradim za sebe....:confused:

opet veštačka inteligencija :D

a i ne znam sta ce kad cvili,dosadno joj je 100% ali skoro uvek se neko nadje u dvoristu da se poigraju,setam je svaki dan! hranila sam je od jutros i ja i tata i cim me vidi cvili i nikad ne prestaje.

kaže se pravilno tata i ja :mrgreen:

mojne da te učim pod stare dane :rtfm:

Tezi se svidela torta:heart::D

A jel' poslužila Frodoa?

samo za jednu malo što njuška ovuda

:zag:

A ostali jel' smeju da slušaju? Ja pustila bez pitanja i sviđa mi se. :D

Dobru noć želim svima. Sinoć sam imala bliski susret glodarske vrste, otvorila sam vrata od kupatila, onako ženski vrisnula prvi put u životu i zatvorila ih, više mi se nije pi*kilo! z:cry: Aj' da je miš, njih višam redovno i žive i ulovljene i... Ma preko ruku su mi pretrčavali ranije, pre nego što sam zapatila radne mačke, al' ovo čudo je imalo preko pola metra sa repinom, frapirala sam se, i nije mi jasno kuda je ušao! :dash: Biće da se umuljio kroz kanalizaciju, pa se onda uplašio on mene koliko i ja njega, i istim putem zbrisao nazad. :zima:

Danas smo bili dobri u vrtiću, a sutra teba da odnese jedan zlatan ili crven ukras, svako dete kači po jedan i imaju lepu jelku. :)

Šta ima dalje? :think: Aha! Bili smo večeras na slavi zajedno sa lokalnom alfom i omegom na kinološkoj sceni, internacionalnim sudijom kog svi vole i cene, čak i mi, mrzitelji lova. I bio je jedan dobermandžija i kad sam rekla da imam u planu malinou, ovaj sudija krenuo da me odgovara (ne zna čovek da se i mimi's dad stresa od straha kad dreknem na Milicu z:mrgreen:) pa tako pričamo o njima, kako rade rukav i još ponešto, tipa zdravlja, snage... i izgleda smo zapalili dobermandžiju za malinoe! :zskace:

Dobro jutro,

Ako je Žana videla da mi je upaljeno svetlo od 6 sati, ima da kaže....treba te ubiti!
Al stvarno sam se naspavala, a ne umem da budna ležim...odmah imam raspored u glavi, ustajem i krećem; kafa, cigarete, blog....presolol....:kafa:

Pozdrav društvo.
Da se zna, ja bio ovde, malo lutao po albumima, ljubimci su vam prelepi. z:)

Moram da vam se požalim da baš i ne mogu da se snađem, ovo sve nešto novo i čudno. :lol: :rumenko:

Moji čupavci su dobro, Jeca je dobro, ja sam dobro, tek toliko da znate. :)
Do moje naredne posete, veliki pozdrav za sve vas. :heart:

E pa anti drago mi je da sam te upoznala
Svi su patili za tobom nemoj opet da se izgubisz:lol::zpozdrav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back