Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oće to i Lena.ona samo noću obavlja nuždu i ujutro zateknem da je gomilica uzorkovana....hahaha...vet mi je rekla da pokušam da promenim hranu, ali ni to nije dalo rezultate....to je neka loša navika...Beta je to radila a Frensis nije....a isto su se hranile...

i ja sam primetila dora samo kaki prepodne,jutru i otprilike oko 14h kad smo u setnji i to je to,i do sutra nema vise :D,olaksanje za mene.

Inače, serviram sto, nešto mi nedostaje mašta što se meni ne dešava inače,sva sam nešto shebana...Dodje mi da opet idem na neku planinčinu sama, da napravim malo reda u svojoj duši....Da ne vidim nikog niti iko mene...I prefarbaću kosu, neću da budem plavuša...to je jedino šta mogu da uradim za sebe....:confused:

Inače, serviram sto, nešto mi nedostaje mašta što se meni ne dešava inače,sva sam nešto shebana...Dodje mi da opet idem na neku planinčinu sama, da napravim malo reda u svojoj duši....Da ne vidim nikog niti iko mene...I prefarbaću kosu, neću da budem plavuša...to je jedino šta mogu da uradim za sebe....:confused:

Kao da ja pisem ovo sto si napisala gore ;)
Treba mi malo da pobegnem negde,bas mi treba...
A sto se kose tice krenula sam sa crvenim pramenovima gde cu stici videt cemo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back