Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
Lavice ljubi to malo pufnasto mekano...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznato mi je...Lena , od dosade, pravi cirkus, grize stubiće u bašti, vadi ih, a noću se igra sa smrznutim goova'cetom...(fuuuj)a i ne znam sta ce kad cvili,dosadno joj je 100% ali skoro uvek se neko nadje u dvoristu da se poigraju,setam je svaki dan! hranila sam je od jutros i ja i tata i cim me vidi cvili i nikad ne prestaje.

Poznato mi je...Lena , od dosade, pravi cirkus, grize stubiće u bašti, vadi ih, a noću se igra sa smrznutim goova'cetom...(fuuuj)
ih da je o hrani rec,dobija tri put dorucaknahrani je pa nece da jede
![]()
od mene oca i babe.i to zna da pojede pre popodne,evo sad nije pojela.ih da je o hrani rec,dobija tri put dorucakod mene oca i babe.i to zna da pojede pre popodne,evo sad nije pojela.

mozda joj dosadila ta hrana, hoce nesto drugo pa uzima ta " goova'ceta"![]()
pa taman,meni manje posla oko ciscenja![]()
nije to nista,ova zna da ih pojede.
to se i ja sad razmisljam - unosan posao CISCENJE SEPTICKIH JAMA, dovedemo copor istomisljenika tvog dzukca, i pustimo na baru... ne moras da ih hranis - cista para![]()

pa taman,meni manje posla oko ciscenja![]()
ništa da se ne baci....oće to i Lena.ona samo noću obavlja nuždu i ujutro zateknem da je gomilica uzorkovana....hahaha...vet mi je rekla da pokušam da promenim hranu, ali ni to nije dalo rezultate....to je neka loša navika...Beta je to radila a Frensis nije....a isto su se hranile...

. Pa se kuckamo i citam kasnije.
Inače, serviram sto, nešto mi nedostaje mašta što se meni ne dešava inače,sva sam nešto shebana...Dodje mi da opet idem na neku planinčinu sama, da napravim malo reda u svojoj duši....Da ne vidim nikog niti iko mene...I prefarbaću kosu, neću da budem plavuša...to je jedino šta mogu da uradim za sebe....![]()