Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bez nedeljnog izdanja politike i 3 hepokovckice ne umem da upalim vatru u retkim situacijama kada moram - naš kotao radi na principu visoke peći - to kad se naloži ne gasi se
(osim ako se meni slučajno, ali se nekako to samo meni dogodim ne ugasi)
sve isto radim ko Alfa, ali kad on dežuta temperatura u kući niža za 3 stepena

Ti si kumo inače poznata kao talenat za izvidjačke aktivnosti i opstanak u prirodi.....pravi kandidat za srvajver :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
viš što sam pravilno napisala :manikir:

A tek koliko ide za francuze :aha: nes je citroen saranjivao...

e francuz košta manje
mnogo manje
fora je u tome što ga ne vozim u ovlašćeni servis, već komšija preko puta dugohgodišnji radnik tog reno servisa otvorio je svpoju firmu...tako da em ne čekam, em znam da me neće da zeki (em smo u ok odnosima, em me gleda svaki dan, em može da zamisli kako bi nilo da me zezne..na glavu bi mu se gunjđanjem popela)tako da sam to za megana platila manje

Juče sam čula jednu rečenicu i nasmejala se...
Kaže ovako :"U životu treba imati sreće,to je najbitnije,bitnije od zdravlja jer npr. putnici na Titaniku su svi bili zdravi ali nisu imali sreće"

A sreca je lepa samo dok se ceka :lol:

Dobro jutro... napolju je smrzotina. Mi se sankamo po ceo dan. Danas malo i po kuci da poradim
Ne znam sta cu sa Iskrom, crkava od ovih petardi, ajd kad sam kuci cujem je da lupa i pustim je. Bojim se kako ce kad nismo tu... a budala nece u boks da se sakrije i tamo pregrmi, vec iskljucivo uz nas i pored nas.

Dobro jutro... napolju je smrzotina. Mi se sankamo po ceo dan. Danas malo i po kuci da poradim
Ne znam sta cu sa Iskrom, crkava od ovih petardi, ajd kad sam kuci cujem je da lupa i pustim je. Bojim se kako ce kad nismo tu... a budala nece u boks da se sakrije i tamo pregrmi, vec iskljucivo uz nas i pored nas.

poznato mi je to.
Tako moja DOna
evo je u kući sve vreme
mi joj za doček uvek damo neko sredstvo za smirenje...razmišljala sam da li je to pametno ili ne, ali od kad je za jedan doček od infarkta umro pitbul jednog alfinog kolege (naravno od petardi i pucnjave pištoljem od strane komšija) rešili smo da je manje zlo malo bromazepama ili čega već

Uf kad to cujem tako mi zao...Jer se boje srecice a ne mozes im pomoci mnogo,jedino tablete za smirenje sto kaze Mileva.
Moja budalesa na pucnjeve ne reaguje,prosle godine je jedino kukala da izadje napolje i onda tako opasno lajala...nemam reci

Mi smo kuci svakako za NG ali opet necu celu noc dezurati da vidim jel dobro... pa zato kontam da joj tad dam nesto ako vec ima efekta i ako ne skodi.
Posto ce gruvati verujem da nece biti mirna ni dok bude u kuci... pa eto probacu, valjda ce biti ok.

Hello,
Pauzaaaa....Milevice, ti ne čitaš uopšte štivo na odeljenju: ja ložim običan smederevac u prizemlju, to mi je bila letnja kuhinja a sad je i zimska iz dobro poznatih razloga...mačke su dole, komada 6 (šest)...
Kotao na centralno je na struju i palim da uveče, to je l8 kV....Znači, ne umem da ložim i to ti je...
Stvarno, nema Magdalene...Ej, imam super drugaricu iz Subotice, baš mi se svidja, ima pse....pozvaću je kod nas....
Inače, pravim kolače i još svašta nešto.....i mislim na.....vas:zag:

Juče sam čula jednu rečenicu i nasmejala se...
Kaže ovako :"U životu treba imati sreće,to je najbitnije,bitnije od zdravlja jer npr. putnici na Titaniku su svi bili zdravi ali nisu imali sreće"

jedan moj drugar rekao doslovce ovako...

izgubio on pare na ruletu pa se jadao drustvu a neko mu reko...ebes pare, vazno je zdravlje
a ON kaze....

- Ma da je meni para a nek ja budem malko bolesljiv... -

Pauzica
Loly, žao mi je mila
Elem, reših, da svaki dan idem u šetnju....juče i danas sprovedena akcija. Moram da ustanem i izadjem odavde pa tako lepo odem do Save. Juče pola sata.....danas sat. I pauzu mi je ulepšala jedna tri meseca stara bokserka...ludo kuče hahahaha

Dobro veče :)
znate li koje rase je ovo štene?
meni je bilo nespojivo sa odraslim psom...

15122010180jpgmala-1.jpg

:mrgreen: :heart:

Štene šarplaninca od 4 dana.
Kod nas je od danas, pokušaj da mu spasimo životić jer mama nema mleka a vlasnici nisu u mogućnosti da mu pruže adekvatnu pažnju i negu.
Svi ostali iz legla uginuli.

Dobar dan
Mališan na žalost nije uspeo da se izvuče... :(

ko breeeeeeeeeee

Ovaj malisan :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back