Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bez nedeljnog izdanja politike i 3 hepokovckice ne umem da upalim vatru u retkim situacijama kada moram - naš kotao radi na principu visoke peći - to kad se naloži ne gasi se
(osim ako se meni slučajno, ali se nekako to samo meni dogodim ne ugasi)
sve isto radim ko Alfa, ali kad on dežuta temperatura u kući niža za 3 stepena

A tek koliko ide za francuzenes je citroen saranjivao...
Ti si kumo inače poznata kao talenat za izvidjačke aktivnosti i opstanak u prirodi.....pravi kandidat za srvajver
viš što sam pravilno napisala![]()
i za farmu
izumrla bi drugi dan
Juče sam čula jednu rečenicu i nasmejala se...
Kaže ovako :"U životu treba imati sreće,to je najbitnije,bitnije od zdravlja jer npr. putnici na Titaniku su svi bili zdravi ali nisu imali sreće"

A sreca je lepa samo dok se ceka
Dobro jutro... napolju je smrzotina. Mi se sankamo po ceo dan. Danas malo i po kuci da poradim
Ne znam sta cu sa Iskrom, crkava od ovih petardi, ajd kad sam kuci cujem je da lupa i pustim je. Bojim se kako ce kad nismo tu... a budala nece u boks da se sakrije i tamo pregrmi, vec iskljucivo uz nas i pored nas.
A sreca je lepa samo dok se ceka
Dobro jutro... napolju je smrzotina. Mi se sankamo po ceo dan. Danas malo i po kuci da poradim
Ne znam sta cu sa Iskrom, crkava od ovih petardi, ajd kad sam kuci cujem je da lupa i pustim je. Bojim se kako ce kad nismo tu... a budala nece u boks da se sakrije i tamo pregrmi, vec iskljucivo uz nas i pored nas.
ja mislim da joj to ne moze skoditi nikako...probaj sa pola pa vidi ima li efektaJa imam njen diazepam, to smo za napade uzeli, ako se ponove... ne znam dal bih to mogla da joj istisnem. Ali opet se bojim da je to velika doza, mozda polovinu tube...

tuga Loly..bas mi je zao....

Juče sam čula jednu rečenicu i nasmejala se...
Kaže ovako :"U životu treba imati sreće,to je najbitnije,bitnije od zdravlja jer npr. putnici na Titaniku su svi bili zdravi ali nisu imali sreće"
Dobar dan
Mališan na žalost nije uspeo da se izvuče...![]()
Dobro veče
znate li koje rase je ovo štene?
meni je bilo nespojivo sa odraslim psom...
![]()
![]()
Štene šarplaninca od 4 dana.
Kod nas je od danas, pokušaj da mu spasimo životić jer mama nema mleka a vlasnici nisu u mogućnosti da mu pruže adekvatnu pažnju i negu.
Svi ostali iz legla uginuli.
Dobar dan
Mališan na žalost nije uspeo da se izvuče...![]()
ko breeeeeeeeeee