Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ich me ne sekira jer je vise trend da su sad kao oni dobri a mi koji volimo kozu i krzno kao losi .Sve ima svoju namenu od pamtiveka pa i koza .![]()
Oduvek sam bio protivnik tepiha i zbog toga ih ni nemam u kuci.Kad samo pogledam da u kuci se pod brise svaki 2. dan jer se uzasno vidi prasina,u tepihu bih tu prasinu samo sabio...Ua tepisi![]()
Pa jes, to je tacno, ali su leeepi i daju domu toplinu, a mogu da se peru.
A sta mislis kako je bilo sa onim etisonima, tepisonima ili kakovecsonima, koji su isli od zida do zida... Bruka, koliko li je tu prasine bilo, a iz kuce nikad izneto na pranje ili lupanje?

Sada bih kupila ovako nesto
A u sintetickim ne zive?
Ja sam iskustva imala samo sa vunenim i muka mi je vise od njih!
E sad, meni jako lepo izgledaju ti sinteticki, gusti ... mada ne znam kakvi bi bili za ziveti sa njima, bez licnog iskustva nista.

Meni je ovaj moj savršen.
Nema onoga što nam je prva asocijacija kad se pomene sintetika u ostalim predmetima.
Mekano na dodir, lako se usisava, lako se pere....Mislim da nikad ne bih kupila vuneni, pogotovo što ih sad ovih sintetičkih ima savršenih dezena![]()

Meni je ovaj moj savršen.
Nema onoga što nam je prva asocijacija kad se pomene sintetika u ostalim predmetima.
Mekano na dodir, lako se usisava, lako se pere....Mislim da nikad ne bih kupila vuneni, pogotovo što ih sad ovih sintetičkih ima savršenih dezena![]()
Medo, to u vezi sa sintetikom je predrasuda... pogotovo kod snobića koji su u fazonu:''Bljaaaaak, ja samo prirodno!''![]()
...skroz ste u pravu...ja ga doduše još nemam, al' biće valjda tako nešto čupavo
sintetičko..kao onaj na slici.....moja ćerka nedavno reče od reči do reči ko Meda...
...a ako je njoj lako onda ne sumnjam...![]()

...skroz ste u pravu...ja ga doduše još nemam, al' biće valjda tako nešto čupavo
sintetičko..kao onaj na slici.....moja ćerka nedavno reče od reči do reči ko Meda...
...a ako je njoj lako onda ne sumnjam...![]()

Medo, to u vezi sa sintetikom je predrasuda... pogotovo kod snobića koji su u fazonu:''Bljaaaaak, ja samo prirodno!''![]()
I ako je meni lako....nema šta da razmišljaš![]()

Ne, nego sam mislila da to nije ista stvar kao sa sintetičkim majicama, npr. To je i meni prva asocijacija, neprijatna tkanina. Za tepihe to zaista ne važi.
Kad sam ga po preporuci alergologa izbacila, prodisala sam... onda sam imala jednu sintetičku stazu, koju sam mogla da istresem kad sam htela, a i mogla je da se pere u mašini.... sada trenutno imam onu bambusovu prostirku, ne znam kako se zove, ja ga zovem daske
I najbolje mi je za održavanje...