Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marinika je trazila da se tuzilsstvo javi i objavi o kome je rec i sta mama preduhitrila tuzilstvo i sta mariniki nije jasno
e ovaj mi vise ide na onu stvar uvek on sve zna uvek ga svi negde zovu i nakraju on nikad nije kriv ni za sta u onome u cemu je ucestvovao celavi majmunMilan St. Protić: Znalo se za žurke Dragana Markovića Palme, zvali su i mene
https://rs.n1info.com/vesti/milan-s...urke-dragana-markovica-palme-zvali-su-i-mene/
marinika bi na guzicu progovorila da je u pitanju palmin funkcioner i da zna njegovo ime...samo mulja li mulja i ne spominje više onih sedam svjedoka...uostalom nije pitanje da li netko ima i čiju fotografiju već u kojim je okolnostima nju dobio a što male curice nemaju morala pa vješaju svoju golotinju po instagramu je pitanje moralnog posrnuća i dekadencije čitave evrope...Marinika je trazila da se tuzilsstvo javi i objavi o kome je rec i sta mama preduhitrila tuzilstvo i sta mariniki nije jasno
nitko ne postavlja pitanje samih žurki i to nije protuzakonito ali ovaj američki dupelizac bi to trebao znati...Milan St. Protić: Znalo se za žurke Dragana Markovića Palme, zvali su i mene
https://rs.n1info.com/vesti/milan-s...urke-dragana-markovica-palme-zvali-su-i-mene/
tko ne bi bio nervozan ova trakavica se razvlači a žuto tužilaštvo postavljeno u doba žutih razvlaći tkz.aferu i daje joj goriva...
“Takve stvari su bile i u vreme Josipa Broza Tita. Titu su svojevremeno, posle rata, kad je umrla Davorjanka Pavlović, doveli 50 najlepših partizanki da bira. Tako je izabrao i svoju buduću ženu – Jovanku Broz.Milan St. Protić: Znalo se za žurke Dragana Markovića Palme, zvali su i mene
Marinika je trazila da se tuzilsstvo javi i objavi o kome je rec i sta mama preduhitrila tuzilstvo i sta mariniki nije jasno
i u čemu je poanta...što postoje fotografije u nečijem telefonu ništa ne znači...ukoliko se ne dozna kakve su to fotografije,gdje su i kada slikane,tko ih je slikao i tko je vlasnik mobitela i dali je on te fotografije koristio za počinjenje krivičnog djela....vi zaista mislite da su ljudi na razini pećinskih neandrtalaca..Priznala majka, a i Palma, da postoje fotografije maloletnice u zaplenjenom telefonu. Oglasio se i Milan St. Protić. Palma i dalje preti. Šta čekate? Da mu date još neki udarni termin na nacionalnoj frekvenciji? Da još neko dete zaplače? Još krvi i mesa za široke mase?![]()
da bi se zaštitili svjedoci oni prvo moraju dati iskaz i njihovo svjedočenje mora držati vodu...naklapanje i gluposti ne mogu biti osnova da bi netko bio zaštićeni svjedok u svakom slučaju palma mora znati ime svjedoka i njegov iskaz da bi pripremio obranu.Када је Мариника тражила да тужилаштво објави ко су сведоци?
ја чух да тражи од тужилаштва да заштити сведоке, а не да објави ко су.
Демантуј ме неким линком који садржи такву њену изјаву.
da bi se zaštitili svjedoci oni prvo moraju dati iskaz i njihovo svjedočenje mora držati vodu...naklapanje i gluposti ne mogu biti osnova da bi netko bio zaštićeni svjedok u svakom slučaju palma mora znati ime svjedoka i njegov iskaz da bi pripremio obranu.
I tebi je normalno da u nečijem telefonu postoje slike tvog golog deteta ????i u čemu je poanta...što postoje fotografije u nečijem telefonu ništa ne znači...ukoliko se ne dozna kakve su to fotografije,gdje su i kada slikane,tko ih je slikao i tko je vlasnik mobitela i dali je on te fotografije koristio za počinjenje krivičnog djela....vi zaista mislite da su ljudi na razini pećinskih neandrtalaca..
na osnovu čega tužilaštvo donosi rješenje...Не. Ти генерално појма немаш ни о чему, па ни о овоме.
Прво се додељује статус саштићеног сведока решењем тужилаштва, па тек онда следи испитивање сведока.
na osnovu čega tužilaštvo donosi rješenje...
...meni nije normalno da se moj maloljetno dijete uopće slika golo što dovodi u pitanje moj odgoj i odgoj njenog dečka....dačić nije učinio ništa gore nego bajden i bitno je u kontekstu čega se desilo navedeno...i drugo žene imaju pravo na svoju slobodu ako su punoljetne da se i gole slikaju i twerkuju ispred bilo koga.I tebi je normalno da u nečijem telefonu postoje slike tvog golog deteta ????
Da Dačić onako stvi ruku i dira ono dete ???
Da na proslavma muškarci postrojeni pijani za stolom lumpuju , a ispred njih kamara žena postrojenih ????
Pogledaj malo slike u nazad !
Nekada slika govori više od 100 rečo![]()
Sve je jasno , ološ podvodi rodjenu decu ćelavom orangutanu za direktorsku funciju ,jbt. to ni za vreme Turaka nije bilo .Marinika je trazila da se tuzilsstvo javi i objavi o kome je rec i sta mama preduhitrila tuzilstvo i sta mariniki nije jasno
Koja glupost ! " dačić nije učinio ništa gore nego bajden " Tebi je to opravdanje !...meni nije normalno da se moj maloljetno dijete uopće slika golo što dovodi u pitanje moj odgoj i odgoj njenog dečka....dačić nije učinio ništa gore nego bajden i bitno je u kontekstu čega se desilo navedeno...i drugo žene imaju pravo na svoju slobodu ako su punoljetne da se i gole slikaju i twerkuju ispred bilo koga.