Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

Sta je smjesno na prethodnom mom postu Branko?

Nije PEDOFILSTVO SA 23 GODINE MLADJOM?

NIJE SRAMOTA?

Jeste, a tebi je to smjesno?
E moj brate kad bi ti znao šta rede sve sa 23 godine :fdlan:
Pogotovu te mlade dame koje su proputovale i videle sveta !
Zardjao si malo !!!!
Kod njih je bilo bar obostrano , ljubav , interes , nazovi kako hoćeš!?
Što je razlika , kad te jedan zadrigli krmak drži u šaci tebe i celu ti familiju i sve državne službe u svom mestu !
Možeš misliti kakav je život takvih devojaka i ljudi tanmo !
Strah, odlazak ili prpuštanje nekom vidu prostitucije ! :(

Ne, 27 godina nije pedofilstvo.

Traži nove ideje od SNS štaba
PA KADA MARINIKA NE PRONADJE TE "MALOLETNICE" I NI JEDNA "MALOLETNICA" SE NE POJAVI DA SVEDOCI I DA JE OSTECENA, E ONDA CE TA PRICA DA PADNE U VODU, JER AKO I PRONADJETE NEKE IZNAD 18 TO NIJE PODVODJENJE, ONE SU PUNOLETNE JEL DE IMAJU MOZAK I PRAVO DA ODLUCUJU SAMOSTALNO? A ON IM IPAK NIJE STAVIO PISTOLJ NA GLAVU I NATERAO IH , TO CE NEKI PEDOFILI DA KAZU JEL DE?

punoletne su to nije podvodjenje?

KO ŠTO PRAVDATE NEKOG MATOROG PRDONJU SA 50 GODINA DA SE JEBAVA SA ONOM KOJA MU MOZE BITI ĆERKA???

dzaba vam botovi, NORMALAN SVET TO NE OPRAVDAVA!

Poslednja izmena od moderatora:
23 godine je imao kada se ana rodila, mogao joj je biti otac kao sto su mnogi postajali ocevi u tim godinama!

DA PITAS LJUDE KAKO BI REAGOVALI DA IM CERKA OD 27 GOD BUDE SA NEKIM MATORCEM OD 50 GODINA , KOJI JE PRAKTICNO TU NJIHOVIH GODINA?

i tebi je to smesno?

vidis to je isto SRAMOTA,23 GODINE JE IMAO KADA SE ONA RODILA, MOZE OTAC DA JOJ BUDE
Pa i moja 10 kad sam ja bio u 1. braku i imao dete od 2 godune ????
Loše ti to posmatraš !

PA KADA MARINIKA NE PRONADJE TE "MALOLETNICE" I NI JEDNA "MALOLETNICA" SE NE POJAVI DA SVEDOCI I DA JE OSTECENA, E ONDA CE TA PRICA DA PADNE U VODU, JER AKO I PRONADJETE NEKE IZNAD 18 TO NIJE PODVODJENJE, ONE SU PUNOLETNE JEL DE IMAJU MOZAK I PRAVO DA ODLUCUJU SAMOSTALNO? A ON IM IPAK NIJE STAVIO PISTOLJ NA GLAVU I NATERAO IH , TO CE NEKI PEDOFILI DA KAZU JEL DE?

punoletne su to nije podvodjenje?

KO ŠTO PRAVDATE NEKOG MATOROG PRDONJU SA 50 GODINA DA SE JEBAVA SA ONOM KOJA MU MOZE BITI ĆERKA???

dzaba vam botovi, NORMALAN SVET TO NE OPRAVDAVA!
Velika je razlika između 27 godina (Đilas) i 2.7 godina (SRS)

E moj brate kad bi ti znao šta rede sve sa 23 godine :fdlan:
Pogotovu te mlade dame koje su proputovale i videle sveta !
Zardjao si malo !!!!
Kod njih je bilo bar obostrano , ljubav , interes , nazovi kako hoćeš!?
Što je razlika , kad te jedan zadrigli krmak drži u šaci tebe i celu ti familiju i sve državne službe u svom mestu !
Možeš misliti kakav je život takvih devojaka i ljudi tanmo !
Strah, odlazak ili prpuštanje nekom vidu prostitucije ! :(
KAZES KOD NJIH JE BILO OBOSTRANO, LJUBAV INTERES?
ko se tu zaljubio? on? hahaha
ko je imo interes? ONA ?

pa vidi ona je nasa najbolja kosarkasica verovatno i svih vremena, znamo da je jadna kao i njena sestra iz porodice gde nije bilo bas "sve" kako treba u njihovom detinjstvu i da tu ima svasta ali da ne zalazim previse u to!

ipak, nemoj nju i "klinke" nazivati raznim epitetima tj da su sklone svacemu sa vec 23, JER U OVOM SLUCAJU TREBA DA GLAVOM RZAMISLJA I CESTITO MATORI PRDONJA OD 50 LJETA!

koji se upusta sa 23 godine mladjom balavicom naspram sebe!

DA LI CES SE I TI TAKO PONASATI U PEDESETOJ?

DA LI BI VOLEO DA SE TVOJO CERKI NADJE TAKAV NEKI MATORI PRDONJA SA 50 ?

vidi, ja ne mogu da prihvatim takve stvari!, ma koliko je ocito da i ti ovde imas koristi i da si verovatno interesni bot, ok RAZAPNI PALMU, SAMO DAJTE NAM TE VISE DOKAZE I OSTECENE DEVOJKE,

ALI NEMOJ DA OPRAVDAVAS MATORE PRDONJE SA 50 GODINA KOJI JE BIO NA FUNKCIJI PREDSEDNIKA KOSARKASKOG SAVEZA I VATO ISPOD GACICA KOSARKASICU MLADJU CAK 23 GODINE!

NEMOJ!!!

KAZES KOD NJIH JE BILO OBOSTRANO, LJUBAV INTERES?
ko se tu zaljubio? on? hahaha
ko je imo interes? ONA ?

pa vidi ona je nasa najbolja kosarkasica verovatno i svih vremena, znamo da je jadna kao i njena sestra iz porodice gde nije bilo bas "sve" kako treba u njihovom detinjstvu i da tu ima svasta ali da ne zalazim previse u to!

ipak, nemoj nju i "klinke" nazivati raznim epitetima tj da su sklone svacemu sa vec 23, JER U OVOM SLUCAJU TREBA DA GLAVOM RZAMISLJA I CESTITO MATORI PRDONJA OD 50 LJETA!

koji se upusta sa 23 godine mladjom balavicom naspram sebe!

DA LI CES SE I TI TAKO PONASATI U PEDESETOJ?

DA LI BI VOLEO DA SE TVOJO CERKI NADJE TAKAV NEKI MATORI PRDONJA SA 50 ?

vidi, ja ne mogu da prihvatim takve stvari!, ma koliko je ocito da i ti ovde imas koristi i da si verovatno interesni bot, ok RAZAPNI PALMU, SAMO DAJTE NAM TE VISE DOKAZE I OSTECENE DEVOJKE,

ALI NEMOJ DA OPRAVDAVAS MATORE PRDONJE SA 50 GODINA KOJI JE BIO NA FUNKCIJI PREDSEDNIKA KOSARKASKOG SAVEZA I VATO ISPOD GACICA KOSARKASICU MLADJU CAK 23 GODINE!

NEMOJ!!!
Bilo je dosta, moze se reci previse slicnih brakova iz interesa u Backoj kao i celoj Vojvodini u selima gde su kolonizovani "prvoborci" sa odgovarajucim penzijama razlika u godinama je bila i veca. Tako da i danas imas korisnike nasledenih spomenutih penzija.
Danas se iz interesa udaju za strane penzionere, koje nisu u mogucnosti za domace, ali visina penzije i prateca egzistencija su glavni razlog, ovakvi slucajevi nisu specificni samo za Vojvodinu.

Poslednja izmena:
Može biti ?
Ipak je Djilas prilika za takve žene !?
Smanji ugodjaj roknuće te srčka !:sad2:
SRAM TE BILO!

SAD VREDJAS ANU !

SRAM TE BILO!

on je prilika ? PA ZAR ON KONJINA OD 50 GODINA NEMA MORALA I CASTI I ZRELOSTI DA KAO PREDSEDNIK KOSARKASKOG SAVEZA NE HVATA ISPOD GACICA KOSARKASICU 23 GODINE MLADJU???

FUJ! NA STA SI SPAO LORI... SRAM TE BILO!

ne kazem da je to lepo od nje, i rekoh necu da zalazim u njen odgoj , jasno je da nije bilo bas ruzicasto detinjstvo...

hoceš reći zbog cvijana se svi boje da svedoce da se ne utope "sami" sa dve jakne na sebi u zimu?

pa dobro

ali ONDA CU JA RECI DA IMAM SVEDOKA DA JE MARINIKA TERALA MALU DEVOJCICU DA JOJ DA PROSTIS LIŽE VAGINU ZARAD PODOBRE KARIJERE?

ali znas , ne smemo u javnost snjom, zbog "plivanja"

upravo sa tom pricom o sumnjivim "utapanjima" i strahom od istog TREBA POKAZATI "ŽRTVE" AKO IH IMA TIH TOBOZ MALOLETNICA KOJE JE SPOMINJALA (jer od punoletnih mrka kapa, i sam pricas da kad je punoeltna moze sama da razmislja jel) i sta mislis da ce im dlaka sa glčave faliti ili njihovim najblizima?

PA AJ NEK SE TADA USUDE AKO TE PROVOGORE I POKAZU SE NA N1 TV!

samo mrka kapa, vreme istice a vi i dalje prangijate jedno isto DOK MI JEDVA CEKAMO TE VASE DOKAZE DA IM EBEMO OCA OCINJEGA!

hoceš reći zbog cvijana se svi boje da svedoce da se ne utope "sami" sa dve jakne na sebi u zimu?

pa dobro

ali ONDA CU JA RECI DA IMAM SVEDOKA DA JE MARINIKA TERALA MALU DEVOJCICU DA JOJ DA PROSTIS LIŽE VAGINU ZARAD PODOBRE KARIJERE?
"esi držao sveću !
Možda bi te i uzeo neko za ozbiljno da si neki relevantan faktor !
Ali nisi :(

pa dobro

ali znas , ne smemo u javnost snjom, zbog "plivanja"

upravo sa tom pricom o sumnjivim "utapanjima" i strahom od istog TREBA POKAZATI "ŽRTVE" AKO IH IMA TIH TOBOZ MALOLETNICA KOJE JE SPOMINJALA (jer od punoletnih mrka kapa, i sam pricas da kad je punoeltna moze sama da razmislja jel) i sta mislis da ce im dlaka sa glčave faliti ili njihovim najblizima?

PA AJ NEK SE TADA USUDE AKO TE PROVOGORE I POKAZU SE NA N1 TV!

samo mrka kapa, vreme istice a vi i dalje prangijate jedno isto DOK MI JEDVA CEKAMO TE VASE DOKAZE DA IM EBEMO OCA OCINJEGA!
Ovo čuvamo za neka buduća bolja vremena !

Normalo za tako nesto...

Dje su zrtve????
Ne bi sa ja baš toliko drao , da jednog dana ne budeš morao da poližeš šta si sve izbljuvao ovde !?
Imaj strpljenja pojaviće se , ovo je kolumbija još uvek ovde gde nestane 15 ljudi za godinu dana i ne zna se šta je sa njima !???
Gde isplivavaju leševi istaknutih političara i posle 3 godine se saznaje da je kremiran i stavljen u saksiju sa imenom samo !
Gde su kradje državna tajna ?
Gde su u skupštini likovi polupismeni ili teški poltroni sa masnim patama , služe kao fikus i da samo potvrde Bossove naredbe
Gde je Državni tužilac ikebana ???
..................
Mogao bi danima da ti nabrajam !

Tepić: Ako tužilaštvo ne zaštiti svedoke, izborićemo se sami​

POLITIKA Autor:Beta05. maj. 202109:11

Jagodina, policijska stanica Marinika
Marinika Tepić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da će se, ukoliko tužilaštvo ne zaštiti svedoke u slučaju optužbi za pedofiliju i podvođenje u Jagodini, "pronaći drugi način da se izborimo sami".
Tepić je za list „Danas“ izjavila da u to nema sumnje, i da „sleganje ramenima i odustajanje nije i neće biti opcija“.
Ona je, povodom velikog prisustva na televizijama sa nacionalnom frekvencijom predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, na kojima „govori o svojoj nevinosti“ rekla da se „sve što Palma radi“ poslednjih dana „svodi na dve stvari. Marković, kako je rekla, šalje preteće poruke ljudima koji su spremni da svedoče o podvođenju i pedofiliji i njemu kao prvoosumnjičenom, kao i da preti svojim koalicionim partnerima u vlasti“, odnosno da „trguje informacijama tipa – ako me pustite niz vodu, povući ću i vas“.
„Postoje mehanizmi u Zakonu o krivičnom postupku koji decidno navode način zaštite i posebno osetljivih svedoka, što podrazumeva njihovu komunikaciju iskjučivo sa tužiocem, čak i u privatnom kućnom ambijentu, upravo da ne bi imali kontakt ni sa kim drugim“, kazala je Tepić.
https://nova.rs/vesti/politika/tepic-ako-tuzilastvo-ne-zastiti-svedoke-izboricemo-se-sami/

Back