postavite vasu licnu teoriju svega.o nastanku kosmosa,zivota itd. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fantom78:Vreme i prostor su deo uma tj. um ih je stvorio i ne moze bez njih tj. na visem nivou spoznaje vreme i prostor su iluzije tj NE POSTOJE. Oni koji su nadisli um (Isus, Buda, Muhamed... znaju da vreme i prostor ne postoje pa se samim tim nista ne radja i ne umire vec je sve u beskonacnom procesu postojanja i sveprisutnosti (koje mi sa ovakvim nacinom razmisljanja ne mozemo da spoznamo). Jer mi na kraju krajeva smo samo umisljeno ego stanje...
Angelico_Payne:Земљаи човек су створени за 7 дана, и за то имају докази, али васиона, .
frozen1982.:Sveukupnost vremena i prostora odredjuje strukturu nama poznatu kao beskonacnost.Strukturu koja se uvuja u samu sebe na nacin koji nasa svest ne moze da razume posto su upravo vreme i prostor parametri kojima sve vrednujemo.
fantom piroman:Ljudi,jeste vi nekad culi za Veliki prasak!To je to!Od vakuma je nastala vasiona.Od sabijanja cestica eksplozija(Veliki prasak) koja je stvorila vasionu!
!!!!Covek daje samo neke generalne pretpostavke a dalje kompjuteri kalkulisu,teorijski.Uskoro cemo moci i u praksi u Cernu da proveravamo neke stvari!
Pa jedino preko paradoksa mozemo da naziremo sustinu.Ovo je pre svega filozofsko pitanje,nauka je ogranicena kapacitetom naseg uma.I veliki prasak nailazi na osnovne probleme konacnost/beskonacnost.Sta je bilo pre velikog praska?Dokle ce se svemir siriti?ender71:Moguce, verovatno tacno, ali ako nasa svest to ne moze da shvati odakle ti ova recenica (paradoks).
Svest prosecnog coveka mozda i ne moze, ali matematika i fizika mogu i te kako.
Svaka cast Frozen i nije bitno jel si prepisao ili to stvarno razumes ALI to je najednostavinje moguce izneta sustinska stvarnost i nas problem u poimanju te iste!frozen1982.:Sveukupnost vremena i prostora odredjuje strukturu nama poznatu kao beskonacnost.Strukturu koja se uvuja u samu sebe na nacin koji nasa svest ne moze da razume posto su upravo vreme i prostor parametri kojima sve vrednujemo.

Verujem. Kada kazes da nije nista revolucionarno da li imas pretstavu koliki procenat (mali) ljudi shvata to ;-)frozen1982.:Nisam prepisao.Pise lepo u temi da izmislimo svoje.Meni to tako nekako izgleda.A i nije nista revolucionarno. :?