Teorija Evolucije - komentari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obersturmfuehrer:
Jos jedna "nedostajuca veza"....

Krokodil sa nogama, i ribljim repom. I u vodi i na suvom osecao se dobro i pokretno.

http://www.livescience.com/animalworld/070321_jurassic_croc.html
pretpostavljam da misliš na ovu sliku:

img_display.php

daću ti još jedan sličan dokaz evolucije:
klinton.jpg

objasni mi naučno kako je ovo moguće?

>>A sto se tice one cupakabre iz Zenice samo da kazem da onaj les zaista lici na neku kunu

Bilo u novinama pre dosta godina iste te slike iz Zenice. U pocetku se cudili sta je, a zatim
biolozi zakljucili da je odrana kuna zlatica. Znaci neko je ulovio, odrao, odneo krzno, a
lesinu ostavio i oni koji su je pronasli se cudili sta je to.

Obersturmfuehrer:
a sta cemo kada se ljudska rasa otisne na druge planete?
i tamo nadje oblike zivota koji su na zemlji bili pristutni pre par miliona godina?
kada budemo gledali nase pretke uzivo?
ne znam jel ozbiljno misliš ili se zezaš, do sad smo lepo saradjivali. ne bih želeo da nam se kvari ovaj respektabilni dijalog suprotnih mišljenja.

Naučnici ukrstili čoveka i ovcu!
mart 2007.

Američki naučnici napravili su prvi hibrid čoveka i ovce. Ova životinja ima telo ovce, a sadrži 15% ljudskih ćelija i 85% životinjskih, prenosi list „Mejl on sandej”. Ovca je stvorena kako bi se njeni organi koristili za transplantaciju obolelim ljudima. Projekt vodi prof. Esmail Zanjani sa univerziteta Nevada, koji je poslednjih sedam godina usavršavao tehniku usađivanja ljudskih ćelija u fetus ovce. Zanjani kaže da je već stvorio jetru koja se u velikoj meri sastoji od ljudskih ćelija, a tvrdi da bi se od ovce mogli dobiti i srce, pluća i mozak za transplantaciju u čoveka.

1. Kako evolucionisti gledaju na ovo ukrštanje tj. da li je po evoluciji ono moguće?
2. Kako evolucija gleda na genetski inženjering?

ristob:
Naučnici ukrstili čoveka i ovcu!
mart 2007.

Američki naučnici napravili su prvi hibrid čoveka i ovce. Ova životinja ima telo ovce, a sadrži 15% ljudskih ćelija i 85% životinjskih, prenosi list „Mejl on sandej”. Ovca je stvorena kako bi se njeni organi koristili za transplantaciju obolelim ljudima. Projekt vodi prof. Esmail Zanjani sa univerziteta Nevada, koji je poslednjih sedam godina usavršavao tehniku usađivanja ljudskih ćelija u fetus ovce. Zanjani kaže da je već stvorio jetru koja se u velikoj meri sastoji od ljudskih ćelija, a tvrdi da bi se od ovce mogli dobiti i srce, pluća i mozak za transplantaciju u čoveka.

1. Kako evolucionisti gledaju na ovo ukrštanje tj. da li je po evoluciji ono moguće?
2. Kako evolucija gleda na genetski inženjering?

To nije nista novo jos u srednjoj skoli sam ucio o tome pre desetak godina,ti ekspirimenti su vrseni posle drugog svetskog rata,to bice se u prevodu zvalo "Covca" i gledali smo i slike uzas.

Ovo je prebačeno sa Kultnih stvari, jer mu je logično mesto ovde.

Obersturmfuehrer:
zasto non stop ponavljas ovo, iako znas da ova tvrdnja nije tacna?
varas se.
spomenuo sam ti nerve kod zirafe, nokte, slepa crva i ostalo...voleo bih da mi neko vec jednom kaze sta ce ljudima kosa, dlake ispod pazuha, dlake na genitalijama, sta ce ljudima uopste dlake, sta ce zirafi onaj nerv u vratu.....
Ja znam da nije tačna, a ti veruješ da je tačna.
Onda dokaži navedenim primerima tj. zirafa, nokti, slepa creva i ostalo... sta ce ljudima kosa, dlake ispod pazuha, dlake na genitalijama, sta ce ljudima uopste dlake, sta ce zirafi onaj nerv u vratu.

ristob:
Da čujemo prvo objašnjenje.
Ni ti se nisi potrudio da odgovoriš na moja gornja pitanja, kao ni objašnjenje o morskim vilama.

mislio sam da su te vile odbacene jos pre xx postova kao fotomontaza...sem toga postoji neka vrsta morskog lave, krave sta li, koja u uslovima lose vidljivosti moze da se zameni za takav - ljudski oblik....

sto se tice onih noktiju i ostalog - to pitanje postavljam ja, i ocekujem odgovor kreacionista na to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back