Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.285
Obersturmfuehrer:o ne...kakav naucni komentar...
Direktore !
Pobriši svo ovo zezanje, jer ide predaleko ... evo i ja ću malo, jer i avionima kržljaju krilca jer su sve savršeniji ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obersturmfuehrer:o ne...kakav naucni komentar...
ristob:A, misliš li da su tvoji naučni komentari istinitiji?
Objasni nam onda sta to tako znacajno radi ljudsko slepo crevo.ristob:Slepo crevo nije nefunkcionalno. Ono je i te kako potrebno čoveku.
Zaboli onda kad ti je najpotrebnije da si zdrav.;-)Objasni nam onda sta to tako znacajno radi ljudsko slepo crevo.
Ne omalovažavam rad naučnika. Međutim, naučniku ni jedno pitanje ne sme izgledati laičko, makar i bilo postavljeno od laika.Šakal:Читајући недавно резултате утврдио сам да је морски јеж величанствен биолошки узорак. Мала животиња пуна бодљи, која се храни алгама, слично човеку има око 23.000 гена, иако јој је геном само четвртина људског! И један и други су имали заједничког претка пре око 540 милиона година, а данас 7.000 заједничких гена (за Паркинсонову, Алцхајмерову, Хантигтонову болест, мишићну дистрофију итд.)! Друго изненађење: иако је бодљикаво створење без очију, носа и ушију, носи гене који су у току еволуције укључени у чула вида, слуха и мириса. Изненађењу никад краја: утврђено је да има око 20 пута више гена за имуни систем од нас! Узмемо ли да живи и до 100 година, није ни чудо. За усмеравање (регулација) једног јединог гена у ћелијама које облажу „црево“ учествује 14 протеина везаних за 50 места у ДНК! Шта још очекивати од „величанственог морског јежа“?
ristob:....
što se može dogoditi jedino ako se pretpostavi da su ili živo biće, ili prirodna okolina, ili obadvoje zajedno imali inteligenciju kojom se osmišljavalo to usavršavanje.
ristob:Znači, ako i postoji evolucija - ona je kreacionističkog karaktera.
ristob:Ne bi trebalo da se vaša naučna gordost grozi mog laičkog rasuđivanja. Demantujte me, ali dokazima a ne teorijama (ili omalovažavanjem)!
A new dinosaur species was a plant-eater with yard-long (meter-long) horns over its eyebrows, suggesting an evolutionary middle step between older dinosaurs with even larger horns and the small-horned creatures that followed, experts said.
Ti se zbilja sprdaš. Teorija evolucije nema ni jedan dokaz, a kamoli milion! Pa, još uvek je samo teorija. Kako vas možemo ozbiljno shvatati kad je zovete teorijom, kažete da je dokazana, a ni jednog istinskog dokaza nema, nego su sve pretpostavke. Vaša skica geneze konja (ili bilo kojih drugih vrsta) jednako je istinita koliko kad bi ja napravio sličnu genezu atomobila i ustvrdio kako su se automobili sami od sebe razvijali evolucijom!Obersturmfuehrer:ne.
dokazima si bio demantovan milion puta, samo nema ko to da cita...
Zašto impetativ? Jednaka je verovatnoća da smo u pravu.Obersturmfuehrer:prvo, prestani da koristis te postapalice "SAMO" teorija...
u PRAVOJ nauci teorija se ne zasniva na nekoj knjizurini od pre 2000 godina, niti na proizvoljnim tvrdnjama kojekakvih...
to sto ti ne volis da vidis dokaze to je tvoj problem, i svih vas vernika cije se znanje zasniva na znanju od pre 2 milenijuma....
kao ono sto sam onome na istoriji pokazao i izracunao da je nojeva barka nemoguca, a ovaj odgovorio, jbg, cim pise u bibliji mora da je istina....
a naravno, ti se ne ustrucavas da odgovoris na sva skakljiva pitanja na koja nemas odgovor, i pitanja koja bi tvoje price stavile na probu...
Da! Sada se vrsi ispitivanje DNA sa ovog stvorenja. Pretpostavlja se da je koincidencija ravna 1 (jedinici)!!!ristob:Hoćeš reći da je iz te morske vile direktno evoluirao čovek?
Vidak:Posto sam pitao ona dva pitanja iznad, hocu primer:
Vidak:Oni su izumrle ljudske vrste. Posmatranjem skeleta vidimo da je isti kao i nas ali se lobanja razlikuje. Pa znas sta? Meni se crnacka, bela i zuta rasa razlikuje u lobanjama!
ristob:Zašto impetativ? Jednaka je verovatnoća da smo u pravu.
ristob:Eto vidiš, to je samo tvoje mišljenje, a ništa time nisi dokazao.
Logickog rasudjivanja???Original postavio ristob
Ne bi trebalo da se vaša naučna gordost grozi mog laičkog rasuđivanja. Demantujte me, ali dokazima a ne teorijama (ili omalovažavanjem)!
ristob:Ti se zbilja sprdaš. Teorija evolucije nema ni jedan dokaz, a kamoli milion! Pa, još uvek je samo teorija. Kako vas možemo ozbiljno shvatati kad je zovete teorijom, kažete da je dokazana, a ni jednog istinskog dokaza nema, nego su sve pretpostavke. Vaša skica geneze konja (ili bilo kojih drugih vrsta) jednako je istinita koliko kad bi ja napravio sličnu genezu atomobila i ustvrdio kako su se automobili sami od sebe razvijali evolucijom!
(Za nekolika milenijuma neko će, pretpostavljam, i u to poverovati).