Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Nema promene geopolitičke situacije, danas je NATO jači nego kad je polomio vaginu od SRJ.

Nego zbog nečega je beli čovek poludeo i sad haškog optuženika SNS oslovljava sa Gospodine Ekselencijo

Kad budu ozdravili, ________ ___
Nato nikad jači a vi nikako da prebolite gubitak Manbidža i Laškargaha. Izgleda da su se vaši imperijalistički snovi okliznuli na koru od banane.

Zato ovoliko kmečanje srbomrzačkih snaga u regionu.

Axa... Svi mrze goloruki srbski narod. To odavno ne pije vodu kod iole razumnijeg čoveka.
Ne pije ni koncept "stranih plaćenika koji bi da rasture zemlju".
Mene više brine činjenica da 1,3 miliona glasača ima jedva osnovnu školu.
Čitaj, funkcionalno nepismeno i polupismeno.
Takvo glasačko telo je sve samo ne prosperitet, ali se zato iz sve snage veruje u teorije zavera i tabloidne naslove.
Neprijatelj vreba sa svih strana, beše?

Nato nikad jači a vi nikako da prebolite gubitak Manbidža i Laškargaha. Izgleda da su se vaši imperijalistički snovi okliznuli na koru od banane.
НАТО је стварно данас јачи него икад, мислиш да би из Афганистана успели оном брзином да побегну, да није тако?

Axa... Svi mrze goloruki srbski narod. To odavno ne pije vodu kod iole razumnijeg čoveka.
Ne pije ni koncept "stranih plaćenika koji bi da rasture zemlju".
Mene više brine činjenica da 1,3 miliona glasača ima jedva osnovnu školu.
Čitaj, funkcionalno nepismeno i polupismeno.
Takvo glasačko telo je sve samo ne prosperitet, ali se zato iz sve snage veruje u teorije zavera i tabloidne naslove.
Neprijatelj vreba sa svih strana, beše?
Ти који не верују да их мрзе први најебу, и даље верују у братство и јединство.

Ти који не верују да их мрзе први најебу, и даље верују у братство и јединство.

Dočim oni koji veruju u svetu srbsku zemlju samo med & moloko srču?
Vole i da prete praznom slamom u slobodno vreme.
Vidi se po forumima i društvenim mrežama.

Zasto to mislis

Na vlast su postavljeni submisivni elementi i dobro su naoruzani kvalitetnom tehnikom da pokrenu proksi sukobe za presecanje linija komunikacija rivalske sile

Pa izgubio je Kurti. Umjesto tablica dobio stikere, tj. od šake do lakta. Inače, riječ je o odredbama ugovora koji su potpisale tvoje Dosmanlije.
:kafa:

nego jbt jedva nadjoK tijemu...pala na 5 stranu,propala ko da je nije ni bilo a steta ovoliko nagroovanih stranica za kratko vrijeme :(
Ovde se udarnicki globokrljalo po tastaturi.Bas onako oporbeno-tipkovnički :mrgreen:

Sledi ostar protest iz Beograda i kuknjava na pinku naredna 24 sata. Nakon toga nista, kao i obicno, a Srbe na Kosovu ko shisha.

A vidi, tako glasaju.

Baš kao što su i oni nesretnici u Glini svojevremeno dobili baš ono za šta su glasali.

A i mi u Srbiji.

A vidi, tako glasaju.

Baš kao što su i oni nesretnici u Glini svojevremeno dobili baš ono za šta su glasali.

A i mi u Srbiji.
Mada realno za koga god glasali Srbima na Kosovu neće biti berićetno. Ni Tadić ni bilo ko na vlasti im sigurno neće biti garancija da će se zaustavti Šiptarske represallije.

2002697_petar_ls.jpg

Sve dok vas dole brani moj imenjak Siptari nemaju sanse....

Mada realno za koga god glasali Srbima na Kosovu neće biti berićetno. Ni Tadić ni bilo ko na vlasti im sigurno neće biti garancija da će se zaustavti Šiptarske represallije.
Jedini nathcin je [pametna i zdrava mirnodopska politika pomirenje i dobrosusedski odnosi, ekonomska saradnja....

Jedini nathcin je [pametna i zdrava mirnodopska politika pomirenje i dobrosusedski odnosi, ekonomska saradnja....
Možeš ti da budeš mirotvorac koliko god hoćeš kada jedna velika sila traži od tebe da nešto učiniš tu nema milosti. Trenutno je situacia bezizlazna. Ako se ne boriš učiniće to bez borbe a ako iskeziš zube može da ti se desi da te raspizde po labrnji kao kakvu uličnu funjaru.

To je tačno. Ali treba da se zapitaju, da li je pored šiptaraskih, neophodno i za njihovo dobro da trpe još i represalije, pritiske i ucene Vučićevih mafijaša.

Zato i kažem da će proći isto kao i oni u Glini.

"Vođe" krajiških Srba su šetale po Srbiji kada su bili izbori 93-će, ili 94-te, agitovali za Miloševića, a protiv "izdajnika" Srpstva...

Dobili su šta su dobili. I mi sa njima.

Tako sad i Srbi sa Kosmeta. Pogotovo što ih je aktuelna vlast u Srbiji debelo rasprodala od 2013-te, i ukinula im gomilu toga što Šiptari nisu uspeli pre toga...

Za uzvrat su dobili..."Srpsku listu"...

Možeš ti da budeš mirotvorac koliko god hoćeš kada jedna velika sila traži od tebe da nešto učiniš tu nema milosti. Trenutno je situacia bezizlazna. Ako se ne boriš učiniće to bez borbe a ako iskeziš zube može da ti se desi da te raspizde po labrnji kao kakvu uličnu funjaru.
Tchuj sve je u glavi, kad je Milosh umilostio Turke koji su bili 100 puta gori, mozhe i Vutchitj ove NATO homoseksualce :P

Tchuj sve je u glavi, kad je Milosh umilostio Turke koji su bili 100 puta gori, mozhe i Vutchitj ove NATO homoseksualce :P

Veliš, ko ono kada je Miloš poslao prvog ambasadora u Stambol? :per:

Men se nešto čini da mi već poodavno dupetom milostivimo NATO-vce... :hahaha:

""Slušaj Petre, ti ćeš ići kao naš prvi Ambasador kod Porte. Kad stigneš u Carigrad primiće te Sultan u audijenciju i predaćeš mu akreditivna pisma. Pazi dobro Petre, kad budeš tamo pred Sultanom. Da se kurčiš bre, da vide Turci da Srbija nije mačiji kašalj. Ne mogu oni da rade kako oni hoće. Ali Petre, dobro vodi računa. Ako na to tvoje kurčenje, počne i Sultan da se kurči, e... ti Petre, odma' da odkurčiš, jer je Srbija ipak mala zemlja. I da znaš - Sultan je slab na pare i na muško dupe, a mi pare nemamo da ti damo."

Back